A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Maui Jim Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál18
 • Széles
  Széles12

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

Lencse szine

      

Lencse sajátosságok

Keret anyaga

ár HUF

 • 54 999 – 80 000 (11)
 • 80 000 – 120 002 (58)
 • 120 002 – 200 002 (16)
 • felett 200 002 (2)
 •  
filter
filter
 
87
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
Maui Jim Aeko 886-17 Napszemüveg

114 787 Ft
P
 

 
 
1/2
1/2
2

Maui Jim Napszemüvegek

Szín, tisztaság, részletesség – Maui Jim kínálja a teljes átlátszóságot

Egy hawaii közmondás azt mondja: „Oi kau ka lau, E hana I ola Honua – Éld az életed, addig amíg süt a nap.”

A Maui Jim márkának ez a mondata fogta meg a szíveket a teljes rendje és módja szerint, ezért a Maui Jim napszemüvegek a szemüveg univerzum széles választékában nem csak felemelkedtek, hanem észrevehetően áttörtek. A cég a megnyitás óta egy férfi vállalatként üzemel, mely a tradicionális O’hana – érzés a több mint 700 dolgozó ellenére mégis a hawaii higgadtság és az Aloha – szellem keverékét közvetíti az egész világnak.

A kivételes viselési komfort mellett, a napszemüvegek csekély súlya, a Mau Jim modellek szuper megjelenése, hawaii életérzést nyújtó árak, a szemüvegkeretek minősége, ezek amelyek sajátos szemszögön keresztül tüntetik ki a Maui Jim napszemüvegeket. Egészen a rapper Celph Titled dalsorozata után az Army of the PharaosSeven” című dalából: „Azt tudod mondani, hogy szakosodsz, de a fáraók optimalizálni akarnak.”

A Maui Jim PolarizedPlus2® napszemüvegek ebben a formában a varázsszó, valamint varázsszavak, amelyek az USA vállalatoknál abszolút nehézségeket okoztak az üzleti életben. Az üvegtechnológia is helytáll a legkeményebb, lelkiismeretlen használatnak és emellett nem csak védelmet nyújt az átszűrődő fénytől és káros UVsugárzástól, hanem megerősíti a természetes színeket, amelyeket más szemüveggyártóknak és harcoló napszemüvegmárkáknak ilyen részlet hűen és elegánsan nem sikerült.

A Maui Jim napszemüvegek története

Már 1980-ban indult a vállalat mint „Egy – Férfi – Cég”, az alapító és vezető William Hester sikertörténete, amely a Ka’anapali strandján Lahainában Mauin kezdődött, a Maui Jim Napszemüvegek első példányával. Ezenkívül ezért megy ez mai napig, mert a ragyogó napfénynél a színeket szintén színpadra helyezik, hogy a vevőkör a környezetük éles színeit ne csak észrevegyék, hanem teljes vonásait élvezni tudják. Talán ez szintén egy az alapokból, amiért Hester házi papagája nem csak névként, hanem a Maui Jim Napszemüvegek logójaként inspirálta a gazdáját.

A hitben, hogy a szín és a fény az emberi tapasztalatok kulcsai, elkezdődött a specializálódás napszemüveg viselők szemszögéből is. Az évek lefolyása alatt a hawaiiak a polarizált és tükröződő üvegek között abszolút a topp kínálók közé fejlődtek ki az iparban.

Ezen máig nem változtattak. Funkcionálisan és látványban az összes forma kiagyalt üvegtechnikája áll továbbra is a cégfilozófia középpontjában, habár a trendibb és divatosabb Maui Jim napszemüveg modellek gyarapodnak, anélkül hogy elmennének az aktuális divattrend mellett. Az új Maui Jim napszemüveg kreációk még mindig a fő cégnél a második legnagyobb hawaii szigeten formálódnak és a több oldalú kiszolgálás alatt szívvel és lélekkel tesztelik, de időközben az elkészítés nagy részét megtaláljuk már Peoriában, Illinoisban vagy az Európa centrális Braunschweigban.

A növekvő népszerűséggel a kovácsok már több mint csak egy szemre készítettek napszemüvegeket, hanem eközben ez majdhogynem mint egy kultuszstátusz lett. Emellett az eredeti Maui Jim Napszemüvegek megmaradtak, látható az üvegtechnikán, és szintén más pár apró trükkel relatív gyorsan megkülönböztethetőek a Maui Jim Napszemüveg másolatoktól. Egyfelől a Maui Jim Napszemüvegek ára, melyek függnek az üvegtechnikától amik felső határokat állítanak be, de soha nincsenek 41.850 forint alatt tehát ezért a „prémium árfekvésű” napszemüvegeknél találhatjuk meg őket. Másként pedig a lendületes „Maui Jim” tollvonás a jobb szemüvegüveg felső szélén és a belső részén. A Maui Jim kitűnik a súlya miatt is. Itt jön elő az alapelv is: „ Minél könnyebb annál valószínűbb ”, ahol a szemüveg viselési komfortját könnyen eltudjuk felejteni, hogy egyáltalán az ember egyet a Maui Jim napszemüvegekből az orrán visel.

Olyan modellekről vedd el a kezed, amelyek nem a Maui Jim napszemüveg Etui- dobozából, az ismert papagájos – márkalogóval és a színes táskácskával jönnek, amelyeket Te szintén Maui Jim szemüveg törlőkendőként használni tudsz. Ezek a dolgok amelyekkel meglehetős biztonsággal tudod megkülönböztetni a Maui Jim hamis napszemüvegektől, és sajátos hogyha minden bőséget felülmúlóan a márkanév rosszul van írva.

Itt a Maui Jim Napszemüveg replikák és Maui Jim Napszemüveg másolatok időközben prózaiak mint a homok a tengernek, érvényes itt szintén az öreg jelige: „Szemek a szemüvegvásárlásnál!”

Tehát figyelem! Egészen sajátos, ha egy gyanús eladónál alkuképes árral az utcán vagy az interneten találkozunk, amely semmiképpen sem férkőzött a bizalmadba.

A sztárok felfedik a Maui Jimet Neked

Pontosan ilyen kevés a szörfözésnél, a strandon, a szabad természetben vagy a teniszpályán mint amilyen nagy David Ferrer és Taróczy Balázs vagy a német profik mint Sabine Lisicki vagy Philipp Kohlschreiber, akik a német piacon tesztalanyként működnek, szerintük a Maui Jim alkotásaitól régen nincs bizalmasabb. Azóta golflegendánál Ernie Elsnél szintén ahogy a felső tízezerben a napszemüveg elért egy alapot, amelyek a topmárkákkal mint adidas, Ray-Ban, Tom Ford, Carrera, vagy Prada Sport problémamentesen fel tudják venni a versenyt.

A sztároknál mint az énekes Steven Tyler az Arerosmithből, a színész George Clooney, Jude Law és Brad Pitt mint ahogy az Amerika kapitány megszemélyesítője Chris Evans, Ryan Gosling, David Beckham vagy Leonardo DiCaprio a Wall Street Farkasában az üvegtechnológia kicsi csodaművei a napszemüveg gyűjteményeikben is megtalálhatóak. Szintén ilyen kolléganők mint Jennifer Aniston, Megan Fox, Angelina Jolie, Miley Cyrus vagy a régi USA-elnök Barack Obama tudják a szemüket a vakító napfényben Maui Jim mögött valamivel lazítani.

A Maui Jim napszemüveg Modellek

A Maui Jim napszemüveg Lighthouse (Maui Jim 423) egy a legkedveltebb modellek közül a 2017es Maui Jim napszemüveg kollekcióból. A nejlonból készült keret anyagával és a polarizált üveggel a Hawaiiak egyik mércéje technológiailag mint ahogy divatilag.

A Maui Jim napszemüveg Sugar Beach (Maui Jim 421) gondoskodik az arcod édes kinézetéről a keretnélküli kivitelével. A Maui Jim 2016-os kollekciójának példánya elcsábít a kivételes UV védelemmel és nem muszáj a reklám tényezőkben a konkurensek elől elrejteni.

A Maui Jim napszemüveg Sand Island (Maui Jim GS253) nem hagy a kompromisszumoknak játszóteret. A díszítetlen vonalvezetése a fémpénzből készült metálkeretnek találkozik a dupla-optikával, azért hogy egy élénk álom legyen minden napimádó részére.

A Maui Jim napszemüveget Breakwall (Maui Jim 422) lehet egy hullámtörőnek érteni. A modell megállít minden pillanatot a napszemüvegek vásárlásánál, mert ez mindenek előtt a Maui Jim Napszemüveg a nagy arcoknak és minden alkalomnak.

Maui Jim többet tud mint csak működés. Ezzel a bizonyítással lép fel a cég a Maui Jim napszemüveggel Makaha (Maui Jim 405). A műanyag keret gondoskodik a könnyű és szellős viselésről, ami elfelejteti, hogy egyáltalán egy napszemüveget hordunk.

A Maui Jim napszemüveg Byron Bay (Maui Jim 746) olyan sok oldalúan alkalmazható, hogy a márka egyetemes fegyvereként jól és örömmel használható. Mindegy, hogy a sípályán, a strandon vagy a városban viseljük-e, a teljes keret kialakítással egy divatos hangsúlyt ad minden életkörülmény között.

A Maui Jim napszemüveggel Hana Bay (Maui Jim H434) egy Maui Jim napszemüveget unisex teljesített a vállalat, mint például a Maui Jim napszemüveg Havana minden tehénbőrhöz passzol.

A teljes keretes vázzal a Maui Jim napszemüveggel Eh Brah (Maui Jim H284) tartozik már évek óta a legjobbak közé. Semmi csoda az optikánál, ott előretervezett irigy pillantások vannak.

Metálvázat kerestél kékesszürke metálból? Bemutathatjuk a Maui Jim napszemüveget Kahuna (Maui Jim 162)? Több bevezetés nem is szükséges neki, hanem a Hawaiiak beszélni hagyják a kinézetével és formájával.

A titánváz a Maui Jim Whitehaven (Maui Jim R776) mindenkit a szívénél fog meg aki strand- vagy napimádó.

A Maui Jim stílusa – Napos kilátás mindenkinek

A hawaii vállalat még máig túlnyomóan az elérhetetlen üvegtechnológia és működés miatt adja el termékeit és modelljeit, amik egy fontos része a kitűnő eldolgozás mellett Maui Jim napszemüvegeknek a minősége is kidolgozott.

Az elmúlt évek során a felelős mennyiségi, formaszerű ugrásokat csinált a holmi formákban, ehhez hozzájárul a divat+funkció kombináció, ezért a címke az egész gömbön örvendhet a népszerűségnek.

Emellett szerepet játszik az aktuális trendbéli napszemüveg piacon, akaratos formáival és kieső színkombinációival, és kevés szinte egy sem találkozik ezzel a stílussal össze. Többen a Maui Jim Eyewear felelősei közül besorolják a Maui Jim napszemüvegeiket a retro vagy a vintage-style közé. Egy a márka elképzelője és alap ügyfele: Ez kevésbé fontos, ahogy a világ őt észreveszi, mint ahogy ő észreveszi a világot.

Technológia – Maui Jim mint Maybach a polarizált üvegek alatt

Mérges nyelvek most mondani tudnák, a foglalatok választéka a néhány szokatlan anyag ellenére (műanyag, acetát, fém, nemesfém, fémpénz vagy titán) a Maui Jim vázak előállítása csak víz főzésével történik és ezért talán ez szintén oly igazságtalan. De pont ez a körülmény változtatja meg alapvetően az üvegek minőségét. A Hawaiiak ezért abszolút márkavezetők ezen a területen – kvázi egy gyártó a legnagyobb igényekkel, ahol a jó semmiképp nem elég jó a címkének.

A Maui Jim Szilikátüvegeken hét különböző felület van, mialatt a Maui Jim műanyag üvegeken rögtön kilenc különböző réteg elérhető. Ehhez jön egy szükséges felületi keménység és visszatükröződés az üveg hátoldalán, miközben az előoldali üveg felső és alsó részén egy lakkozás található, azért hogy a ráeső napfényt kétszeresen szűrje meg. Ezenfelül pedig ugyanolyan anyagelemekkel célozza meg a színerősítést, amely a környezetet nem sötétíti, hanem természetesen adja vissza.

Maui Jim ennélfogva uralkodik világszerte a színek és tisztaság bánásmódjával, úgy mint más napszemüveggyártó nem. A vállalat hírneve a fokozatosan fejlődő duplaés egyedüli lejtésvonalú üvegen alapul látáserősítéssel és anélkül. Ez 100%-kal csökkenti a káros UVA- és UVB sugárzást és 99,9%-ban eltávolítja a fentről és lentről mint ahogy a hátulról beeső vakító napfényt. Csak Maui Jim egységesít kilenc különböző védelmi felületet minden üvegen. Egy ezek közül a szabadalmaztatott polarizált Polarized – Plus2® – Technológia, amely a színeket élénken és intenzíven adja vissza.

Nemhiába tudja Maui Jim a termékeivel a Skin Cancer Alapítvány ajánlási pecsétjét megtartani. A gyártó a magas minőségű polarizált napszemüvegüvegeivel egy a három Napszemüvegelőállítók közül világszerte, aki a híres pecsétet viselheti mint a biztonságos és effektív napsugárzás szimbólumaként.

Ezalatt itt van még a Maui Jim Blue Hawaii napszemüveg kollekció. Ez tartalmazza a különféle versenyzőket a legkedveltebb címke alatt, amely egy üveg fejlődésével tud profitálni, melyet a lüktető kékstílusú Maui sziget inspirált. A divatos kinézet és egyenlő előnyök mellett a látási biztonságot is már fennállása óta Maui Jim megtartja.

Pontosan ezek az előnyök hagyják zavartalanul a Maui Jim kollekciót előreléptetni ha és de szavak nélkül, a polarizált Maybach napszemüvegek alatt.

Milyen szemüveg áll nekem jól?

A mi online üzletünk pontosan a helyes kiindulópont, ha Te a helyes Maui Jim napszemüveg keresésében vagy. A kínálatunkban Maui Jim napszemüvegek kedvezményesen vannak. Emellett már régen próbaidőre rendelték a Maui Jim napszemüveget kék (Maui Jim Kaa Point 713, Maui Jim Alakai 743), a Maui Jim napszemüveget barna (Maui Jim Sweet Leilani 722, Maui Jim Napszemüveg Kahi H736), a Maui Jim Napszemüveget lila (Maui Jim Napszemüveg Seven Pools RS418), a Maui Jim Napszemüveget arany (Maui Jim Wiki Wiki HS246, Maui Jim Cliff House HS247), Maui Jim napszemüveget zöld (Maui Jim Mixed Plate HT721, Maui Jim Tail Slide HT740) vagy a teljesen klasszikus variációkból a Maui Jim napszemüveget fekete (Maui Jim Hookipa 407, Maui Jim Maile RS294, Maui Jim Hot Sands 426), mint ahogy a Maui Jim napszemüveget szürke (Maui Jim Koki Beach 433, Maui Jim Ocean GS723), a Maui Jim napszemüveget ezüst (Maui Jim Baby Beach B245 a Maui Jim kék Hawaii soraiból, Maui Jim Guardrails 327, Maui Jim Melika GS760), Maui Jim napszemüveget fehér (Maui Jim Sunshine GS725, Maui Jim Nahiku GS436, Maui Jim Nalani HS295), melyek mindennel kapcsolatban sikert arattak.

Különleges sikernek örvend a Maui Jim pilótaszemüveg arany, mint a vagy egy különféle más színben a Maui Jim Aviator Napszemüveg – kinézete más sorozásba értékelődik. A repülős szemüvegek Maui Jimtől a kerek arcúaknak vannak mint a Maui Jim Pilot H210 vagy a Maui Jim Mavericks GS264. De szintén más arcformákhoz a legklasszikusabb és legikonikusabb szemüvegeket mutat fel a cég a helyes kinézetért.

Modellek mint a Maui Jim Napszemüveg Punchbowl H219 vagy a Maui Jim Peahi H202 ugyanolyan magas számban megtalálhatóak a vásárlókörben mint például a Maui Jim Jasmine HS738.

A Maui Jim Hanalei H413N vagy a Maui Jim Red Sands 432 szintén több mint csak egy gyors pillantást kell kapniuk. Ekkor tűnik ki a Maui Jim minőség az egész Hawaii palettából.

Különösen szemléletes körülményeket alakítottak ki maguknak a Maui Jim Napszemüvegek Havana (Maui Jim Spartan Reef H278, Maui Jim Summer Time HS732, Maui Jim Wakea H745) vagy a Maui Jim Napszemüvegek Wayfarer (Maui Jim Stillwater 706, Maui Jim Snapback 730).

Azért hogy a Maui Jim napszemüvegek választékából a megfelelő modellt halászd ki mint például a Maui Jim Starfish RS744 vagy a Maui Jim Stingray 103, felkínáljuk az online felpróbálást, ahol Te, egy általad feltöltött portréfotó után a te példányodat rögtön fel tudod helyezni próbaképp a fotóra.

Maui Jim Napszemüvegek online vásárlása

Garanciát a szivárványnak és napsütésnek mint a Hawaii strandokon sajnos nem tudunk adni, de ezért felajánljuk Neked a megfelelő modellt minden archoz a boltunkban. Azért hogy a keresés gyorsabban és kényelmesebben menjen, minden helyről segítenek a kereső funkciók az online boltunkban és rögtön gyermeki könnyedséggel a kezedben vannak, hogy online megtaláld a hozzád passzoló Maui Jim Napszemüveget. Állítsd a keresést úgy ahogy te szeretnéd: egyszerűen nagyság, ár, szín és anyag vagy egy egészen más keresőopció szerint. Esetleg ha még mindig nem vagy biztos, ott az „Üvegek Mestere” vagy a bloggerünk ad pár jó tippet, azért hogy szemüvegvásárlás művészete ne a rakétatudományig menjen. Persze akinek tanácsadásra van szüksége az internetes látogatás után is, azt szívélyes üdvözlettel köszöntjük a Hamburgi boltjainkban az AEZ-ben és az Ottenser főutcán.

A Maui Jim Napszemüvegek kínálata látáserősítés és természetesen a helyes üvegezés keresése után már csak a Te elképzeléseid szabnak határt. A konkurenciákkal szemben minden Maui Jim napszemüveg polarizált és dioptriásan üvegezhető. A Maui Jim napszemüvegeket tudjuk tükröződően vagy fotokrómikus üveggel kínálni.

Ha Te a további Maui Jim Napszemüveg transzparens illetve kristály (Maui Jim Kawika B257) mellett döntesz, természetesen ez a Te típusodtól és előnyödtől függ. Ha felfedezted a kedvenc modelledet, nemcsak kedvezményesebben tudsz online Maui Jim Napszemüveget vásárolni, hanem választani tudsz a különböző fizetési- és alapszállítás vagy expressz szállítási mód között is, és már a napokban otthon át tudod venni a terméket.

Vevőszolgálatunk

Magától érthetődően egyszerűen vissza tudod a Maui Jim Napszemüvegedet küldeni, ha nem a vártaknak megfelelő terméket kaptad, mint a Maui Jim Pohaku H528 és Maui Jim Koko Head H737 vagy mint a Maui Jim Kumu 724, vagy Maui Jim Castaway 187. Csupán az egyedi elkészített látáserősítő üvegeket nem tudjuk visszavenni, csak akkor ha technikai problémáik vannak. További kérdésekkel fordulj egyszerűen a vevőszolgálatunkhoz a helyi telefonszám segítségével vagy közvetlenül személyesen a két hamburgi üzketünkbe.

Rólunk

Maui Jim sokáig harcolt azért, hogy a hírnevét ki dolgozza, hogy ne olyan toppmárkák után álljon mint például Prada, Versace, Michael Kors, Persol, Céline és Polaroid és hogy az óriás divat egyedülálló terepét mérföldmessze maga után hagyja. Napjainkba a Hawaiiak – mindegy milyen életkörülmény között – az első választásként számolnak, ebben alátámasztanak Téged a minden aktivitáshoz használható üvegek, anélkül, hogy Téged az árnyékba visszaküldenének.

Mindazonáltal nincs kapcsolatunk különálló Maui Jim Napszemüveg reklámokkal különféle Maui Jim napszemüveg trendeknek, és nem értékeljük a Maui Jim értékelések felett a Maui Jim napszemüvegeket és a Maui Jim napszemüveg teszteket. Végezetül nem mi vagyunk az egyedüli és egyetlen Maui Jim online bolt.

Méghozzá nem csinálunk az Edel-Optics gyorséletű akciókat vagy nincsenek zászlókra írt rövidhatáridős Maui Jim napszemüveg leárazásaink, hanem ragyogó kötetlen árajánlataink vannak a modelljeinkhez egész évben. Mindezek mellet figyelünk a divatra lelkes vevőinkre,akik nem csak egy jó alakot formálnak maguknak hanem egy helyes divatcselekedetet szeretnének visszaadni. A mottónk sem véletlenül lett: „Látni vagy nem látni - SEE AND BE SEEN”. Nálunk mindig egyedüli minőség van egyedülálló árakon... Mindegy melyik évszakban.