A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Carrera Napszemüvegek

 
 
 
 

termékcsalád

Stílus

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny23
 • Normál
  Normál162
 • Széles
  Széles166

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

kerettipus

Arcforma

Lencse szine

      

Keret anyaga

ár HUF

 • 40 002 – 54 999 (91)
 • 54 999 – 79 999 (259)
 • 79 999 – 120 001 (29)
 •  
filter
filter
 
379
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/8
1/8
2 3 4
6 7 8

Az út a Carrera napszemüveghez

A Carrera már több mint 60 éve a legfontosabb sportszergyártók egyike a piacon, és a márkanév egyet jelent a nemes design és az innováció fogalmakkal. Ami eredetileg a sport- és sí-szemüvegekkel vette kezdetét, nagyon gyorsan kibővült a Carrera napszemüvegek és dioptriás szemüvegek területével. Ennek eredménye egy olyan összehasonlíthatatlan sikertörténet lett, amilyenre az alapító Wilhelm Anger legmerészebb álmaiban se mert volna gondolni, amikor 1956-ban beindította a gyártást az ausztriai üzemében.

A márka neve spanyol eredetű, és a jelentése „verseny“, de semmilyen kapcsolatban nem áll a Porsche ikonikus autó modelljével, hanem az akkori időkben a világ legveszélyesebb versenye ihlette a névadást. A hatnapos Carrera Panamericana versennyel a Pan-American autópálya elkészültét ünnepelték, ami mutatja is a szoros kapcsolatot a motorsporttal.

A szemüveggyártó számára fontos mérföldkő volt az Optyl szabadalmaztatása 1964-ben. Ennek a műanyagnak nagy előnye volt a súly minimalizálása. 20 százalék nyereséget hozott az Optyl az acetátokkal és más hőre lágyuló anyagokkal szemben, és egyidejűleg minden egyes viselőjének az arcához illeszkedik.

Hat évvel később a gyártó kibővítette a termékpalettáját, és beszállt a sí-szemüvegek és -sisakok gyártásába is. A gyártás során a legfontosabb szempont a biztonság és a legújabb technológiák felhasználása volt, anélkül, hogy lemondtak volna a saját maguk által kitűzött értékeikről. 1974-ben jött azután az igazi nagy áttörés ebben a szakmában. A Carrera a feje tetejére állította a téli sportok világát a cserélhető üvegek bevezetésével a sí-szemüvegek területén.

A folyamatosan növekvő vállalat 1981-ben érte el az eddigi legjobb időszakát. A saját eladói hálózatuk ekkor 16 országra terjedt ki, miközben a termékeik már 80 országban voltak a kirakatokban. 1987-ben a gyártó egy új fejezetet nyitott meg, és attól fogva sokkal intenzívebben kötelezte el magát a sport világában. Az America’s Cup, a legrégibb és legismertebb vitorlásverseny, csak a kezdetét jelentette a sporttámogatásoknak. Az évek során a márka különböző sportágakban szerepelt az olimpiai játékokon, a Forma 1 versenyeken, a motorkerékpár sportban és a nagy kerékpáros körversenyeken csakúgy, mint az egész világ sípályáin és síugró sáncain.

Ezen idő alatt az egész üzemben lényeges, iránymutató változások következtek be. A Safilo Group, az egyik piacvezető az optikai luxus-termékek gyártásának a területén, bekebelezte az addig független vállalatot, és székhelyét Ausztriából az olasz Pádua városba helyezte át.

Egyes esetekben a Carrera azért elcsábult érdekes és divatos együttműködések felé, hogy kiszélesítse horizontját. Ilyen volt a kooperáció Ferdinand Alexander Porsche-val, aminek keretében az 1979-es forradalmi napszemüveg sorozat, a Carrera Porsche Design kollekció létrejött, az összehajtható kerettel és a cserélhető üvegekkel. Vagy az együttműködés Jimmy Choo ismert formatervezővel. Ez az igazán rendkívüli kombináció 2013-ban egy sikeres női kollekció formájában hozta meg első gyümölcseit. Egy évvel később sikerült a partnereknek megismételni a sikert egy exkluzív férfi kapszula kollekcióval.

Mégis meglepetést okozott, hogy amíg ez a szemüveggyártó Európában már évtizedek óta hírnevet szerzett magának, az USA-ban csak 2010-ben bocsátották ki, ami persze nem akadályozta meg a márkát abban, hogy a legrövidebb időn belül a legismertebb film- és tévé-sztárok, zenészek és sportolók egész sorának orrára kerüljön. Olyan színészek, mint Jared Leto és Bradley Cooper, vagy kolléganőjük Chloe Grace Moretz és az egykori gyereksztár Ashley Tisdale mellett művésznők, mint Lady Gaga, Rihanna, Alicia Keys vagy Christina Aguilera is sajátjuknak mondhatják elegáns modelljeit. Élenjáró szerepet játszott a márka a Suicide SquadÖngyilkos osztag hollywoodi bombasiker film premierjén is.

Érdemes egy pillantást vetni a jelenből vissza a múltba is, mert a Carrera nem csak tegnap óta ad a kiváló minőségre, ami a vállalat értékrendjében a legmagasabb kritérium saját magával szemben, és amivel a sport világában is körülveszi magát. A sok éven át sí bajnok Hermann Meier, a síugró olimpiai győztes Jens Weißflog, valamint az egykori motorkerékpáros világbajnok Max Biaggi és Loris Capirossi is megbíztak a kristálytiszta látásban, amit a Carrera modellek nyújtottak nekik.

A Carrera hitvallása: Change is Easy.


Carrera/Carrera-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg


#OutThere

Az #OutThere mantra alatt a Carrera nem egy helyet ért, hanem egy életérzést, egy hangulati állapotot. Mert az #OutThere nem egy egyenes vonal, hanem egy hosszú, kanyargós út, amelyen soha sem tudhatjuk, hogy mivel találkozunk. #OutThere egy ismeretlen vidék, egyúttal egy utazás, amit a kíváncsiság és a szenvedély tüzel. #OutThere egy másik nézőpont, ami nem csak elfogadja a téves elkanyarodást és a véletlen kerülőutakat, hanem még elő is segíti azokat. #OutThere serkent minket, hogy ne álljunk egy helyben. És pontosan ezt az érzést a Carrera nem csak közvetíti a termékeivel, hanem támogatja is, mert az #OutThere mindannyiunkban benne van.

Carrera napszemüvegek mindig a legnemesebb design-ban

A Carrera Champion szemüveg a Carrera eleganciájának a megtestesülése. A legnemesebb anyagok összeolvasztva a technikai innovációval, a divatos design-nal és a legmagasabb minőségi elvárásokkal. A keret egyesíti az időtlen görbületeket a szenvedéllyel és az aktív városiassággal, hogy kivétel nélkül mindenki, aki akár a saját legjobb idejére, akár a vágyai megvalósítására törekszik, úgy érezze magát, mint Rocky, miután a Philadelphiai Művészeti Múzeum lépcsőit megmászta.

A Champion sorozat modelljei és a Carrera New Champion mellett a Safari és a Carrera New Safari modellek is a legkedveltebb Carrera napszemuvegek közé tartoznak, amiket a vállalat piacra hozott. Abból az egyszerű okból, mert ezek a napszemüvegek nem csak a dzsungel- és szavanna-imádók számára készültek. A koktél a pilóta forma és verseny szemüveg keverékéből, egy csöpp pilótafülkével és egy fröccsenés forma 1 bájjal, ezek teszik a modellt a Carrera kollekció egészen különleges darabjává. A csepp-lencsék mellett a logó a legfeltűnőbb dolog, ami egy műanyag kitöltés formájában jelenik meg a szokásos kivágás helyett, a szár és a híd között. A Carrera szemüvegek hírnevét különösen növelte Lady Gaga „Bad Romance“ videója a „The Fame Monster“ albumból.

A Maverick kollekció (Carrera 129S) nem a vadnyugati ribillióra épít Mel Gibsonnal, vagy az azonos című tévésorozatra James Garnerrel, még ha a leírás bizonyos mértékben illik is a különleges figurához, akit a két színész megtestesít. Mindenesetre Maverick is ugyanolyan rettenthetetlenül járja a maga útját, mint ez az együveges Carrera napszemüveg. A sorozat összesen hat modellt tartalmaz, amelyek minden viselőjüknek egyéni megjelenést kölcsönöznek: Az Impel egy extrém vékony, könnyűsúlyú keret pilóta fazonban, amely lézer-kivágással készül rozsdamentes acélból. A Vivid egy pehely könnyű pilótakeret, amely nagykanállal vett a dinamikából, hogy megfeleljen viselője szenvedélyének. A Pace a rozsdamentes acél kerek keretben összekapcsol egy korszerű kinézetet a vállalat hangzatos örökségével. A Rise egy radikális szemüvegkeretet kínál macskaszem stílusban. Az ultra könnyű és lehelet vékony keret kiemeli az ívelt orr-hidat, ami megkülönbözteti a szemüveget a vállalat több ezer másik modelljétől. A mindig továbbfejlesztett pilótakeret a The Sprint modellnél megint megújulva született újra. Ezzel egy időben a The Agile neve már önmagában egy programot jelöl. Mert az új, sima pilóta-keret a bennünk lakozó nyughatatlan lélekhez szól.

A Carrera Grand Prix és a Carrera Grand Prix 2 modellek is ismét a sportosságot hozzák elő annak a lehető legszebb formájában. Ezek a modellek egy ódát zengnek a versenyek hosszú történetéről, amelyre a vállalat támaszkodik. A Grand Prix 2 az újragondolt pilóta formájával, valamint a szárakon és az üvegen is végigfutó csíkkal egy újabb különleges designt tart a vásárló elé. Az embernek az a benyomása támad, mintha a szemüveg viselője bármely pillanatban elemelkedhetne. És ha már a levegőben van, az UV400 szűrő optimálisan megvédi a szemét is.

A Carrera New Panamerika az előző Panamerika ill. Panamericana modellek új kiadása, és egyidejűleg egy visszapillantást is nyújt a múltba. Az uniszex modell közvetlenül a kezdeti gyökerekhez megy vissza, és egyidejűleg mégsem hanyagolja el a jelent a modern designjával.

A Carrera Gipsy és a Carrera New Gipsy modellek még csak távoli átvitt értelemben sem kapcsolódnak a tarka kocsikhoz és a cigányokhoz, hanem egy pilótaszemüveg klasszikus és megújított változatai, tükrösített lencsékkel, amik nem csak a megjelenésükkor gondoskodtak feltűnésről.

A Speedway nem egy versenypálya vagy egy autóút, hanem egy teljes keretes napszemüveg, amelynek az üvegei közötti rész elemelkedik a többi résztől. Így díszíti egy fehér C a Carrera Speedway optikáját. Ez a kis utalás egyértelművé teszi a megfigyelő számára a szemüvegkeret eredetét. A Carrera Speedway szárainak az igényes kidolgozása is egy külön extra, miközben a színátmenetes lencsék 100 %-ig kiszűrik a 400 nm-es káros napsugarakat.

A Carrera 5002 és az Carrera 5002/ST a négyszögletes keret révén egyformán jól állnak férfiaknak és nőknek is, és 2014-es piaci bevezetésük óta a vállalat legkelendőbb modelljei közé tartoznak, ami nem utolsó sorban a teljes keret elegáns vonalvezetésének és a csuklópánt különleges kialakításának tudható be.

A markáns Carrera 5003 a rendkívül ellenállóképes, nylon-erősítésű műanyag keretével győz meg, anélkül, hogy elveszítené a megszokott rugalmasságát, hajlékonyságát és alaktartósságát, még nagy hőmérséklet ingadozások esetében is. Az ütés- és karcolás-álló üvegek ezen kívül még köd elleni kezelést is kapnak.

A négyszögletű Carrera 8002-es mindenekelőtt a kerek és ovális arcformákat emeli ki, míg a teljes keretes Carrera 5003/SP a túlméretezett üvegeivel és a szárán lévő logóval a halánték mellett erős hasonlóságot mutat a Blues Brothers film szereplőivel.

A Carrera 90/S modellel a Carrera ismét nyomatékosan bebizonyította, hogy a műszaki újítások, a magas minőségi igények és a kicsiszolt design nem állnak ellentmondásban, és különösen nem kell kizárniuk egymást, hanem folyamatos átmenetekkel egy több, mint tökéletes összképet mutatnak.

A divatos Carrera 91/S alig 30 gramm, és egy formás szemüvegtok, valamint egy mikroszálas törlőkendő is jár hozzá.

A menő Carrera 6008-as napszemüveg kerek alakú, és műanyagból és fémből készül. Egyidejűleg az UV400 védelem minden élethelyzetben optimálisan védi a szemeket.

A Carrera Topcar-nak semmi köze az autókölcsönzéshez vagy az autómosókhoz. Valójában ez a modell fröccsöntött műanyagból készül, és lágy kontúrjai és kontrasztos grafikus vonalai a nagyvárosi sikk megtestesítői.

Az 5020/S szemüvegkeret, akárcsak a Carrera sok más modellje, tiszta vonalvezetést és kontúrokat mutat, anélkül hogy kidobná saját értékeit az ablakon.

Az Carrera 5018/S minden ígéretét betartja, és még sokkal többet is nyújt. A négyszögletes üveg sugározza a komolyságot minden élethelyzetben.


Carrera/Carrera-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg


A Carrera szemüveg és napszemüveg technológiája

Ennek a műanyagnak optyl két előnye van. Egyrészt 20 százalékkal könnyebb, mint az acetát és más hasonló anyagok. Ez a körülmény azonban nincs negatív hatással se a keret ellenálló képességére, se a viselési kényelemre, mert az anyag minden arcformához hozzáigazítható. Másrészről a Carrera Optyl anti-allergiás, miközben a speciális bevonata az izzadsággal és a kozmetikai szerekkel szemben is ellenálló.

A műanyag alacsony sűrűsége lehetővé teszi, hogy pehely könnyű kereteket gyártsanak. Mégis az Optyl sokkal keményebb és karcállóbb, mint az acetát. Ehhez járul a tovább javított alak-tartóság meleg hatása alatt. Egy különlegesség: az Optyl-nak "emlékező képessége" van. Ha 80 - 120° C közé felmelegítjük, ez az anyag hozzáigazítható az arc anatómiájához, és kihűlése után megőrzi megváltozott formáját. Ha később ismét felmelegítjük az "emlékező hőmérsékletre", a keret ismét felveszi az eredeti formáját.

A polárszűrős szemüveg nem kapcsolódik a sztárokhoz és sztárocskákhoz, akik ruházatukkal igyekeznek feltűnést kelteni, hogy valamelyik bulvárlap vagy pletyka-folyóirat írjon róluk. Valójában egyszerűen csak arról van szó, hogy blokkoljuk a visszaverődő fényt a csillogó vízfelületekről, pl. egy esőtől nedves utcáról vagy havas felületről. Ezt a hatást egy speciális szűrővel érjük el, ezzel is kímélve a szemet.

Melyik Carrera napszemüveg illik hozzám?

A Carrera napszemüvegek vásárlása néha kínszenvedés lehet a nagy szemüvegválaszték miatt. Hátrány? Semmi. Az elképzeléseid megvalósításának semmi sem állhat útjába a Carrera kollekciók modelljeinek óriási választéka mellett. A Carrera kínálatunkban megtalálhatod a legkülönbözőbb design-ok, formák és színek nagy választékát. Aki lépést akar tartani a divat változásával, és egy igazi állásfoglalást akar felmutatni, az nálunk biztosan jó helyen jár. Mert a Carrera szinte kötelező minden, a divat iránt lelkesedő ügyfelünknek.

Ha végképp nem tudsz dönteni, esetleg segít a virtuális felpróbálási lehetőség. Különben Phil, a Szemüvegek Mestere bemutató videóiban vagy a blog bejegyzéseinkben minden bizonnyal találsz néhány hasznos tanácsot a „Melyik szemüveg illik az arcformámhoz?“ kérdéshez. Ha dioptriás napszemüvegre van szükséged, a Digitális optikus mester segíthet a helyes megrendelés összeállításánál.

Szolgáltatás

Ha kiválasztottál egy, két vagy még több szemüveget, online boltunkban választhatsz, hogy expressz- vagy normális csomagküldést kérsz, és hogy milyen fizetési módot választasz lehetőségek közül. Ha nem vagy megelégedve a Carrera napszemüvegeddel, költségmentesen visszaküldheted. Az egyedi készítésű dioptriás lencséket azonban nem lehet visszacserélni, ha nincs gyártási hibájuk! Ha kérdésed van a rendelésedre vonatkozóan, szívesen segítünk akár telefonon, akár a szociális média csatornákon keresztül. Fontos Neked egy személyes beszélgetés az optikusodnál? Nem probléma! Keresd fel egyik üzletünket Hamburgban. Megtalálhatod őket az Alstertal Bevásárlóközpontban, valamint az Ottenser Hauptstrasse-ban. A helyben lévő szakszemélyzet szívesen ad tanácsot a kívánságod szerinti kérdésekben, és hozzásegít álmaid szemüvegéhez.

Rólunk

A Carrera Vintage Sunglasses megtalálható online a boltunkban, ami árak tekintetében gyakran összetéveszthető egy Carrera Outlet üzlettel. De amíg mások csak időszakos ajánlatokat tudnak mutatni, a mi szemüveg gurujaink a márkás termékeket is mindig a legalacsonyabb áron kínálják. Mert egy dolog biztos: „SEE AND BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD“ mottónk jegyében egészen biztos, hogy a Te orrodra is megtaláljuk a megfelelő modellt. Nekünk a napszemuvegek nem egyszerűen divatkellékek, hanem sokkal inkább egy életstílus és egy valódi divat-megnyilvánulás.