HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
INGYEN EXPRESS SZÁLLÍTÁS
INGYEN EYESHAKER MINDEN BOUTIQUE RENDELÉSNÉL
 
Bejelentkezés
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszaküldési garancia
 

Porsche Design Napszemüvegek

 
 
 

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
  (4)
 • Normál
  Normál
  (59)
 • Széles
  Széles
  (123)

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
 

termékcsalád

szemüvegkeret

Lencse szine

         

ár HUF

 • 55 002 – 80 001 (19)
 • 80 001 – 100 000 (21)
 • 100 000 – 119 999 (66)
 • felett 119 999 (145)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
251
 
 
 
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Porsche Design Napszemüvegek

A napszemüvegek gyújtógyertyája

„Hey, living in the fast lane“, énekli az R’n’B-énekes Bilal az ugyan így nevezett dalában és felrajzolja egy meghatározott német autógyártó cég alapelvének a fejlődését.

Gyors járgány, tiszta lóerő és sportos dizájn, ezek csak néhányak az egyedüli tulajdonságok közül, melyek a Porsche Márkával egyesítik a világot. De már távol a magtól csillog a Stuttgart székhelyű vállalat, nem csak az üzleti életben megy magas fordulatszámmal, hanem más területeken is minden nap bebizonyítják, hogy milyen innovációsnak kellene kinéznie a mai világnak. Elkanyarodva a megtéveszthetetlen autómodell iránytól kreált a Porsche Design trendi napszemüvegeket, melyek a könnyedségükön és rugalmasságukon keresztül tűnnek ki.

Minden szempontból optikus szemüvegek!

Tehát aki egy Porsche Design napszemüveg mellett dönt, egy magas minőségű példányt tart a kezében, melyek egy mértékben időtlen eleganciát és abszolút egyediséget tükröznek nőknek és férfiaknak.


Porsche_Design/Porsche-Design-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg


Történet

A Porsche Design márka mögött egy valóban turbulens történet áll, mely 1972-ben kezdődött a Porsche család minden tagjával, mint döntéshozókkal, a sváb sportautók- és motorok gyártásával. Az alapító Ferdinand Alexander Porsche, Ferry Porsche sarja, Ferdinand Porsche unokája és Ferdinand Piëch unokatestvére, építették ki az első struktúrákat württembergi hazájukban, mielőtt a márka 1974-ben Mann und Maus nével feltört volna,és hogy az akkori vadonatúj cégtelephely az ausztriai Zell am See-hez költözött volna.

Ott megkezdődött a vállalat diadalmenete, melyek mindenekfelett órákkal, bőröndökkel, aktatáskákkal vagy az egyedi bőr ruházatukkal és sport ruha kollekciójukkal egy nevet csináltak maguknak. A napszemüvegeknél az első áttörés 1978-ban kezdődött a Porsche Design napszemüveg P8478 bevezetésével mely egy intelligens Porsche Design cserélhető üveges napszemüveg elérhetését tette lehetővé, ami az egész világon vonzotta a tekinteteket és sokkhullámként ment körbe a napszemüvegipar körében is. Ki lehet a csepp formájú lencséket a Porsche Design napszemüveg reteszeinek kézelfordítás segítségével cserélni azért, hogy a különböző fényviszonyoknak megfeleljenek vagy, hogy a viselőnek egy teljesen más kinézetet nyújtsanak.

Az elkövetkezendő években a márka megharcolt a piacon eddig elhelyezkedőkkel, azért, hogy a siker más cégeknél és konkurenseknél ne csak elrejtve maradjon és, hogy a Porsche Design már egész nagy versenyművet játsszon. Mégis ezért van és marad is a háttér az illusztrált előtörténet egy kis csoda, hogy a F.A. Porsche AG 2003-ig tartó független dizájnmárka egy a Porsche leányvállalatává lépett.

Valóban tudunk azzal nyerészkedni, hogy Porsche nem csak talán dolgozott az életművével azon, hogy valóban egy homályos fejezetet vigyen a márka cégtörténetének a végébe, azért, hogy a csoport gazdasági összefüggését végre lezárja.

Ez az összezavaró játék nem törte meg anno és mai napig sem a termékek kedveltségét, még a megszámlálhatatlan próbálkozások sem, melyben hamis Porsche Design napszemüvegeket is a piacra dobtak már. Nem csak a Porsche Design Classic napszemüveg-modell kifejezetten kedvelt a hamisítóknál. Mint ahogy Oscar Wilde megírta: „A hamisítvány a legőszintébb formája a hízelgésnek.” Az eredeti Porsche Design napszemüveg, melyet Rodenstock mutat be, felhasznált anyagban és eldolgozásban olyan sarkalatosan különbözik a másolt Porsche Design napszemüvegektől, hogy egy igazi Porsche Design napszemüveg szemben egy hamis Porsche Design napszemüveggel úgy kitűnik mint egy színes kutya.

A nyilvánvaló különbségek mellett, a Porsche Design napszemüvegek minősége nem csak a nevezetes konkurensektől mint például Tom Ford, Ray-Ban vagy Dolce & Gabbana emelkedik ki, a hamisított Porsche Design napszemüvegeken az írásmód is megegyezik. Azért, hogy biztosra menj, a Porsche Design napszemüveg modellek Porsche Design napszemüveg csomagban érkeznek inkluzív

Porsche Design napszemüvegtokkal és Porsche Design szemüveg törlőkendővel, azért, hogy minden egyes hamis Porsche Design napszemüveg már a felhelyezés előtt kitűnjön. Így hagyhatjuk teljes szélességében a Porsche Design napszemüveg tapasztalatainkat zavartalanul élvezni.

Porsche Design Napszemüvegek – állandó kísérője a sztároknak

A márka abszolút élvezői közé szintén nagy és neves sztárok is tartoznak Hollywood-ból a sport- és a zenei világból is. Ezek után Yoko Ono a Porsche Design P8479 napszemüvegje keretnélküli monoüveggel beta-titánból jelenik meg legtöbbet a nagylemezek pillanatképein, akkortól a mai napig vannak még sztárok akik valósággal a kilincset a kezükben tartják.

Black Sabbath mellett, Axl Rose a Guns N’Roses-ból, a már elhunyt világsztár Prince, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Al Pacino mint Toni Montana a Scarface-ben vagy Eddie Murphy a Beverly Hills-i kopóbanhozzátartoznak a „legöregebb“ képviselőkhöz, eközben már új sztárokat is mint Beyoncé, Lady Gaga, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rick Ross, Kanye West, Usher, Will.i.am, David Beckham, Blake Lively, Amber Rose vagy a német szupermodell Tony Garn a legnagyobb fanok közé tudjuk már sorolni.

Porsche Design napszemüveg modellek

A korai siker után a Porsche Design napszemüvegek dizájnerei még egy lépést tettek előre és bemutattak egy verziót az összehajtogatható Porsche Design napszemüvegből. A Porsche Design napszemüveg P8480 volt elsőként összecsukható Porsche Design napszemüveg. A titánból formázott Porsche Design pilótaszemüveg akkoriban egy kicsit sem volt komplikált a kézben tartani mivel hatszor hat centiméterre lehetett összehajtani és ezért maradt az anyag könnyű és rozsdaálló.

Hasonlóan forradalmár volt 2018-ban a Porsche Design napszemüveg P8418 bemutatása, mely az első cserélhető lencsés napszemüveg önmagától fixálódó lencsékkel. De minden Porsche Design napszemüvegnek minden kreációból mint ahogy a Porsche Design napszemüveg 2015-ös kollekcióból, a Porsche Design napszemüveg 2016-os kollekcióból, a Porsche Design napszemüveg 2017-es kollekcióból vagy a a Porsche Design napszemüveg 2018-as kollekcióból van mit mutatnia.

A Porsche Design 2017-es kollekcióból és Porsche Design 2018-as kollekcióból is kitűnik a Porsche Design napszemüveg P8478 megszámlálhatatlan divatos modellek közül. Az egyedülálló keretnélküli Porsche Design Aviator napszemüveg meggyőző mint Porsche Design napszemüveg férfiaknak, akik imádják a napszemüvegeket, mert ennél a modellnél biztos, hogy nem jön csak olyan egyszerűen velünk szembe az utcán.

Ugyanilyen esetben szóba jön a Porsche Design napszemüveg P8508 is. A Porsche Design unisex napszemüveg Porsche Design pilóta napszemüveg változatban megszólítja mind a két nem tagjait is, mint ahogy a Porsche Design napszemüvegek nőknek és a Porsche Design napszemüvegek férfiaknak is.

Speciálisan kifejlesztett modell férfiaknak a Porsche Design napszemüveg P8531 egy valóban igazi mesterműve a cégnek. Minimalizmus párosítva a

megalkuvás nélküli vonalvezetéssel egy egészen különleges fénnyel világítja meg ezt a keretnélküli szemüveget. Ehhez hozzájön a Porsche Design UV-védelemmel ellátott napszemüveg modellek melyek a szemed garantáltan 100%-ban megóvják a káros napsugaraktól.

A Porsche Design napszemüveget P8634 egy szóban össze tudjuk foglalni: Divatdiktátor. Cifraságok nélkül egyesül a modell magas értékű eldolgozással és nemes anyagokkal. A műanyag szemüvegből teljes keretes dizájnnal rögtön kettő különböző méretű Porsche Design napszemüveg van a kínálatunkban.

A rectangel-forma keret nélküli kivitelben gondoskodik minidig és mindenhol a jó kinézetért, ilyen modell például a Porsche Design napszemüveg P8509. Négy különböző színkombináció hagy elég teret az individualitásnak, amely csak ennél a F.A. Porsche által alapított vállalatnál található meg – egyszerűen és nyomatékosan egy extra osztályos kiegészítő!

Szükséged van egy napszemüvegre a strandon, egy széleskörű kirakatnézésen vagy a mindennapi úton a munkádig? Akkor nagyon nehezen mész el a Porsche Design napszemüveg P8566 mellett.

Elég lesz már a szemeknek az ikonikus modellekből. Milyen lenne egy Porsche Design szögletes napszemüveggel. A Porsche Design napszemüvegnek P8678 mindene meglenne, amire ennek a tradícionális keretformának titánból szüksége van. Ehhez elér a modell a Porsche Design 2016-os Kollekcióból egy olyan kinézetet, amely akár egy estélyen, egy gála vacsorán vagy éppen egy klubban megállja a helyét.

Extra osztályosként sugárzik a Porsche Design napszemüveg P8541 is. A férfi szemüveg érti, hogyan kell az arcot a színdarabba helyezni és meglepően jól áll a kerek és ovális arcformának. Az elegáns titán keret gondoskodik a nagyon könnyű súlyával a Porsche egyedülálló viselési komfortjáért, csak úgy mint a Porsche 911 motorjának a hangja: egy szóval nem lehet összefoglalni.

Az abszolút kasszasikerhez tartozik a Porsche Design napszemüveg családjából a Porsche Design napszemüveg P8565. A szemüveg a klasszikus szögletes formához rendeződik, olyan fontos aspektusok és pontok elfelejtése nélkül, ami a Porsche-t felcserélhetetlenné teszi.

Ebben az évben is ismét a kerek napszemüvegek is teljesen a Porsche Design napszemüveg divatjába tartoznak. Ebbe a csoportba beletartozik a Porsche Design napszemüveg P8631 és egy egészen egyedüli stílust hoz a keretformájával, mely a széles szemüvegvilágban tovább már nem gondolható.


Porsche_Design/Porsche-Design-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg


Az ördög a részletekben rejtőzik

Minden terméke a Porsche Design Napszemüvegeknek a minőségre nagy odafigyeléssel készülnek. A lencsék a polycarbonat anyag alapján készülnek ezáltal karcolás- és törés biztosak. Egyértelműen minden napszemüveg százszázalékos UV-védelemmel van ellátva, mely megvédi a szemedet a káros napsugárzástól. Itt választani is tudsz, hogy milyen fokban legyenek a lencséid besötétítve.

Egy látást javító Porsche Design napszemüvegre van szükséged? Ezzel sincs semmi baj, mert a lencséidet személyesen is be tudod helyezni.

A könnyűsúlyú titán anyag, amely sok keretnél megtalálható gondoskodik egy kényelmes viselésről anélkül, hogy a stabilitást elvesztené. A szárak polyamidból vagy nemesfémből készülnek. A hajtogatható napszemüvegek ismét a divatban vannak, anélkül, hogy az 1980-as évek klasszikus napszemüvegeihez mennénk vissza. Ezért nem hagyják zülleni a svábok például a Porsche Design napszemüveg P8592, ez a kis csodamű a cégtől minden nadrágzsebben elfér.

Melyik szemüveg passzol hozzám?

Ha már régóta nézegetsz egy Porsche Design napszemüveget, akkor egyáltalán nem kell már tovább keresgélned. Mi teljes szélességében megmutatjuk neked, mit tud egy luxusmárka kínálni. Milyen lenne például a Porsche Design fekete napszemüveg sötétített lencsékkel (Porsche Design P8644, Porsche Design P8650), mely semmilyen divatos aktualitásban nem enged maga elé senkit. Semmilyen más csapat nem csinál ilyet, hogy a márkáját ilyen divatos színekkel húzza alá. A Porsche Design szürke napszemüvegektől (Porsche Design P8573, Porsche Design P8542) a Porsche Design piros napszemüvegen (Porsche Design P8654, Porsche Design P8637) és a Porsche Design rózsaszín napszemüvegen (Porsche Design P8588) keresztül, egészen az Porsche Design arany napszemüvegig (Porsche Design P8617, Porsche Design P8638) és a Porsche Design ezüst napszemüvegig (Porsche Design P8629, Porsche Design P8579) megtalálható nálunk minden, ami a szíveket megfogja.

Természetesen megtalálhatóak nálunk klasszikusok is mint a Porsche Design fehér napszemüvegek (P8599) és a Porsche Design fekete napszemüvegek (P8651, P8647). Azért, hogy megtaláld a helyes Porsche Design napszemüveg modelledet felkínáljuk neked az Online felpróbálás lehetőségét, melynél a kiválasztott modelledet közvetlenül fel tudod próbálni.

Még mindig nem jártál sikerrel? Akkor a Blogunk biztosan tud segíteni. Egy meghatározott témával kapcsolatban tudsz az Üvegek Mesterével is konzultálni, akinek mindig vannak segítő és alapvető tippjei.

Megtaláltad a kedvencedet, bízd magad a digitális optikus mesterünkre a Porsche Design látást javító napszemüvegeknél és természetesen a helyes lencsék kikeresésénél. Milyen dizájn és milyen üvegszín, vagy hogy a Porsche Design napszemüveged tükröződő, Porsche Design napszemüveged polarizált vagy hogy a Porsche Design napszemüveged fotokrómikus illetve önmagától sötétedő Porsche Design napszemüveg legyen-e, mind a Te ízlésedtől függ. Utolsóképp érvényes a szemüvegvásárlásnál: Mindenki a saját boldogsága kovácsa!

Felfedezted a kedvenc modelled, közvetlenül meg tudod online rendelni olcsón a Porsche Design napszemüveged. Mind ezek mellett egészen egyszerűen és ingyen vissza tudod küldeni a modellt, ha esetleg még egyszer át kellene gondolnod. Csak a saját kérésre elkészített látást javító Porsche Design napszemüvegeket nem tudjuk visszavenni, csak akkor hogyha technikai probléma van vele.

Vevőszolgálat

Minden embernek egy individuális arcformája van különböző ismertetőjegyekkel, ezért mindig több modellt fel kell próbálnod, mielőtt meghoznád a végső döntésedet. Emiatt már nem kell a házból sem kimenned, hanem gondolj az online felpróbálás lehetőségére azért, hogy mindent kényelmesen a saját kanapédról elintézhess. Szintén tovább segítenek Neked a szűrő funkcióink (márka vagy forma). A szemüvegkereted látást erősítő lencsével kell ellátni? Itt segítségedre áll az online optikamesterünk. Ha nem tudsz dönteni különböző lencsék között, akkor válassz egyszerűen egy modellt cserélhető lencsékkel. Így rugalmas maradsz anélkül, hogy elvesztegetnéd a minőséget vagy a dizájnt.

Minden felmerülő kérdéseddel a szemüveg vásárlásod alatt megvan mindig a lehetőséged arra, hogy hozzánk fordulj. Melletted állunk minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal, mindegy, hogy a digitális vagy a való életben van kérdésed. A tapasztalat nem ismer határokat! Szívesen felvilágosítást adunk Neked az egyszerű és problémamentes standard-vagy expressz szállításról mint ahogy az ingyenes visszaküldésről és a sokoldalú fizetési lehetőségről is. Így lesz a vásárlás egy igazi optikai élmény.

Rólunk

Ha egy Porsche Design napszemüveget online szeretnél olcsón megvásárolni, akkor mi vagyunk neked a megfelelő partner. Mi nem vagyunk egy exkluzív Porsche Design online bolt, hanem vannak más ismert márkáink is Michael Kors és Carrera-tól, Gucci-n és Emporio Armani-n keresztül egészen Prada-ig és Versace-ig, mind kötetlen árajánlatokon.

Ezek mellett nem csak egy Porsche Design napszemüveg akciót találsz a leértékelt-részlegünkön az online boltunkban, hanem szintén diszkont árakat találhatsz további modellekre, melyek a termékelistán megtalálhatóak.

Szemüvegspecialistaként kínálunk a divat mániás vevőinknek a mottónk alatt „LÁTNI ÉS LÁTSZANI“ - „SEE AND BE SEEN“ csak a legkiemelkedőbb modelleket abszolút alacsony árakon. Szintén megtalálhatók leértékel Porsche Design napszemüvegek is. Minden magától érthetődő. Nézz körül most online a végtelen szemüvegerdőben az Edel-Opticsnál.

Segítségre van szüksége?
GYIK
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 9-18 között
 
 
Üzletünk
 
Videó Útmutatók