A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Ray Ban Napszemüvegek

 
 
 
 

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny134
 • Normál
  Normál919
 • Széles
  Széles371

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

cool stilus

Márka

keretszin

 • sötét (5)

Lencse szine

                

ár HUF

 • 19 998 – 40 001 (130)
 • 40 001 – 54 998 (41)
 • 54 998 – 80 001 (608)
 • 80 001 – 120 002 (894)
 • 120 002 – 199 999 (90)
 • felett 199 999 (30)
 •  
filter
filter
 
1 793
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
Ray-Ban N/a (RB3498 006/81) Napszemüveg
89 865 Ft
P
 
 
 
1/38
1/38
2 3 4
36 37 38

Vásárolj Ray-Ban napszemüveget online


Ray-Ban napszemüvegek – Egy darab történelem


"A változás az élet törvénye. Azok, akik csak a múltra és a jelenre pillantanak, azok elmulasztják a jövőt."

említette egyszer a korábbi elnök és lelkes Ray-Ban rajongó John F. Kennedy.

Ezért, a Bausch & Lomb akkori leányvállalata rögtön megragadta a lehetőséget, amikor az első napszeműveg -el a láthatáron megjelent. A világ legszeretettebb napszemüveg márkájává válás útja amúgy nem volt mindig könnyű, ám a vállalat a visszapillantó tükörből figyelte, amikor a kultikus státusú hagyományos szemüvegdivatot keresett.

A Ray-Ban (RB) sikertörténete a légiközlekedés 1920-as éveiben bekövetkezett növekedésének közvetlen eredménye. Akkor a „magasabb, gyorsabb, tovább” fogalom nem volt üres kifejezés, hanem inkább szabály, mint kivétel, az ágazat gyors fejlődésében. Az új típusú repülőgépekkel, a növekvő repülési magasságokkal, a nagyobb sebességekkel és a növekvő távolságokkal, a fellépő erők teljesen új kihívásokat jelentettek a katonai és a polgári repülés pilótainak. Miután nagyszámú amerikai légierő harcos pilóta fejfájásban és émelygésben szenvedett a kiegészítő stressz következtében, a lehető leghamarabb megoldást kellett találni a világosság közvetlen következményeire.


Ahogy mondták… úgy is lett!


John A. Macready tábornok felkérte a társaságot, hogy új típusú napszemüveget rendeljen, kifejezetten a repüléshez. De nemcsak bármilyent, hanem a pilóták igényeihez és az új, külső behatásokhoz igazított típusokat. Ennek képesnek kell lennie a tökéletes láthatóság garantálására anélkül, hogy figyelmen kívül hagyná a nagy magasságon fellépő erős fényhatások elleni védelmet. A szakértők egyenesen a munkához láttak és ásványi üvegből, aranyozott keretes, zöld lencsés, Infravörös és UV sugár szűrős szemüveget mutattak be. 1936-ban bemutatták a nagyközönségnek az első műanyag napszemüvegkeretet az aviator kerettel.

A következő évben levédték a márkás napszemüveget, és ettől kezdve, hivatalosan Ray-Ban néven forgalomba kerültek. Az Aviator keret azonnal hatalmas sikert aratott, és utoljára, de nem utolsósorban, bombaként elütötte a piacot, úgy divatos, mint kereskedelmi szempontból. Nem utolsósorban azért, mert olyan személyiségeket, mint például Douglas MacArthur tábornokot, együtt fényképezték a Ray-Ban Aviatorral, amikor az amerikai csapatok a II. Világháború alatt a Fülöp-szigeteken landoltak.

Ez a kultuszmodell mellett, a vállalat két másik fontos keretet is elindított, és hangsúlyozta a funkcionális szempontokat, különösen a külső imázsban. A Ray-Ban Shooter (RB3138) modell, amely kétféle lencsével kapható: Ray-Ban Green és Kalichrome (világos sárga szemüveg, ha ködös idő van), célja egy sportos közönség, amely sok időt tölt a szabadban és a természetben. A halványsárga lencsével készült verzió, kezdetben az amerikai író és újságíró, Hunter S. Thompson orrán keltette fel az egész világon a figyelmet, még mielőtt Johnny Depp a Fear and Loathing in Las Vegas filmben viselte volna. Speciális kiegészítő: Az orrhídban egy kerek lyuk van, a mítosz szerint a vadász beledughatta a cigarettáját, ha a zsákmány a pisztoly előtt áll. A Ray Ban Outdoorsman egy lépéssel tovább halad. A modell eredetileg a "Skeet Glass" nevet viselte, és kifejezetten vadászok, halászok és távlövészek számára készült, vagy legalábbis nagyjából ez volt a hollywoodi flop Cobra, a Rocky és Rambo színésszel, Sylvester Stallone -val, a főszerepben.

Az 1950-es évek sok tekintetben volt a változások és fejlesztések kora. Az az idő, amely nem haladta meg az RB-t. Az N-15 lencsék fejlesztése és annak későbbi frissítése mellett, a G-15 -re, amely a szürke-zöld üvegezés miatt csak 15% -ban engedte át a napfényt anélkül, hogy befolyásolja a látást.

A műszaki újításokon kívül, a társadalmi felismerés is megváltozott. A napszemüveg már régóta nem csupán egy hétköznapi cikk volt, hanem egy olyan kiegészítő, amely egyre nagyobb figyelmet szentelt a divattudatosabb mindennapi életben. Olyan fejlemény, amely a Hollywood és az egyre kövérebb filmiparban egyre növekvő jelentőséget kapott és egyáltalán nem maradt ebben az értelemben ártatlan.

Ray-Ban/Ray-Ban-Napszemüveg-Férfi-új_1271x793.jpgA Wayfarer – véletlenül sláger


A RB döntő áttörése úgy volt, ahogy másképp nem is lehetne, egy film kiemelkedő megjelenésének köszönhetően. Már annak idején a Ray-Ban szemüvegkeret rendkívül népszerű volt, így akkor a Wayfarer napszemüveg most még jobb lett, és a rekordokat szinte egyik napról a másikra megdöntötte, ami a RB-t gyorsan a szemüvegipar csúcspontjává tette.

Az amerikai vállalat ezt a tényt egy őrült félreértésnek köszönheti. Mivel, amikor a Wayfarer RB2140 Audrey Hepburn orrára került a „Breakfast at Tiffany’s” hollywoodi film kezdetén, ami eredetileg férfi napszemüveg, egyenes és szögletes kerettel indult el, hirtelen mindegyik nem számára elfogadható lett. A filmipar nagymamája nem viselte amúgy a Ray-Ban napszemüveget, hanem egy versenytárs trapéz formájú modelljét, a Persol napszemüveget, amely megtévesztő módon hasonlított a Ray-Ban Wayfarer-hez.

Azóta, a diadal még semmi esetre sem állt le. A Wayfarer mindig megtalálható a kultikus filmekben vagy olyan egyedi művészek arcán, mint például Nobel-díjas Bob Dylan, James Dean, Dan Akyroyd vagy John Belushi, amely életben tartja a mítoszt és biztosítja, hogy a RB az üzleti életben abszolút első és az is maradjon. Ezen felül, a szemüveg szakemberek mindig tartsák a lépést az idővel, meghatározzák a trendeket és újra értelmezik a régi modelleket. A Ray Ban napszemüveg ötvözi az innovációt az ihlettel és a hagyományokkal.

A társaság elvileg megfelel annak a mottónak, amelyet Kennedy minden nap megadott honfitársainak:

"Mikor, ha nem most?
Hol, ha nem itt?
Ki, ha nem mi?"


Phil, a stílus szakértő kijavítja a tévedéseket


A hihetetlenül magas igény miatt, a Ray-Ban majdnem szinonimává vált a márkás szemüveg fogalommal. Valójában, a Ray-Ban női napszemüveg és férfi napszemüveg a legnépszerűbb divat szemüveg márka a világon; a Ray Ban napszemüveg jobb felső sarkában lévő jellegzetes betűk felismerhetők a világ nagyvárosaiban. Mint valódi szemüvegmárka, a termékválaszték szemüvegekkel és karokkal (fém, műanyag stb.) ellátott kiegészítőkből áll. Végül, de nem utolsósorban, a napszemüveg olyan kulturális státuszt ért el, mint a Blues Brothers, a Miami Vice és a Malcom X. A széleskörű népszerűség és szeretettség ellenére, továbbra is széles körben elterjedt tévhitet tapasztalunk a Ray-Ban kapcsán, és felkértük ezért az optikai univerzális szakértőnket, Phil-t, hogy segítsen tisztázni néhány félreértést:


A Ray-Ban név


A Ray-Ban márka nem két amerikai optikus által volt alapítva, akiknek első nevei Ray és Ben, ezért nem írják úgy, hogy Ray-Ben. A helytelen helyesírási szabályok a következők: Ray Ban, Rayban, ReyBan, Reh-Ben vagy Rebähn. Ha más online üzletek, szemüveget kínálnak ezek az elnevezések egyikével, határozottan javaslom a megrendeléstől való óvakodást, mivel Ray Ban napszemüveg utánzat van ott és nem eredeti Ray Ban napszemüveg. Ezenkívül, a Ray Ban szemüveg tok - kis bőr táska formájú - és a Ray Ban szemüvegtörlő sem hiányozhat, hogy kizárjuk a Ray Ban napszemüveg hamisítvány vagy a Ray Ban Fake használatának lehetőségét. Ismét felkeresheted a hivatalos Ray-Ban weboldalt is és megnézheted azokat az eredeti modelleket, amelyek sorozatszámát a bal karra gravírozzák: www.ray-ban.com. És rendszeres ár-összehasonlítást is végezhetsz. ;)

A Ray-Ban amúgy nem csak egyszerűen egy divatos napszemüveg márka a nőknek és a férfiaknak szánt dioptriás szemüvegek és dioptria nélküli szemüvegek területén, sem a magoló szemüveg vagy a retro megjelenés a szinonimája, még akkor sem, ha a megfelelő teljeskeretű modellek egyáltalán nem hiányoznak a kultuszmárka-katalógusból. A kollekciók nagyjából minden stílust fednek, a Vintage -től a Youngster Modell -ig (Ray-Ban Chris / RB4187) és a cool Streetlook -ig, a hollywoodi filmpremierig.

A márka „Never Hide” hirdetési kampányával, a karakterfejek tartozékának állítását szintén lenyűgözően aláhúzták.

A Bausch & Lomb gyártó továbbra is fontos szerepet játszik. Az eredeti márkás napszemüvegek, a származás ideje óta, minden lencsében a BL rövidítést viselik, míg a Ray-Ban szemüveg újabb modelljei, amelyeket most a Luxottica gyártja, az RB kezdőbetűket viselik, de csak a bal lencsében. A márkanév lenyomata, amelynek rögzített helye van a jobb lencse felső sarkában, megtalálható minden modellben. Ez csak az egyike azoknak a jeleknek, amellyel biztos lehetsz benne, hogy az eredetit tartod a kezedben. Ha azonban a beégetett rövidítés vagy a márkanév könnyen lekaparható, akkor valószínűleg az orrodon utánzatot viselsz.


Ray-Ban modellek


A Ray Ban Aviator napszemüveg (Ray-Ban RB3025 vagy csak RB3025) nem egy szuperhős neve, sem a Marvel's Avengers egyik elfelejtett tagja, hanem az egyik klasszikus RB napszemüveg nőknek és férfiaknak. Az eredetileg sugárvédelmi vagy „sugárzási tilalom” (Ray+Ban) formájában kifejlesztett klasszikus Aviator Large Metal, most már az abszolút kultikus karakterű pilóta szemüveg megtestesítője, hasonló módon a Ray Ban tükrözött vagy a Ray Ban Aviator polarizált -hoz és kivétel nélkül, maximális cool tényezővel. Mivel EZ, az Aviator Large Metal. Tökéletes kiegészítő a márkás ruhák mellé és mindig abszolút menő.

A Ray Ban Clubmaster (RB3016), vagy egyszerűen a Clubmaster, nem partiszervező, sem House DJ. Ehelyett, az RB keret a hollywoodi történelem egyik legismertebb kiegészítője. A híres jelenet, a Quenttin Tarantino klasszikus filmjéből, a Reservoir Dogs -ból, amikor a banda, Harvey Keitel, Tim Roth és Steve Buscemi a film elején elhagyják az étkezőt. A Ray-Ban Clubmaster RB3016 szintén exkluzív szerepet játszik Matthew Broderick orrán az 1980-as évek kultikus szalagjában. A Ray-Ban Clubmaster egyszerűen de nagyszerűen meggyőz minden iránt, amit a szemüveg-függő szíve kíván: tiszta vonalak, Browline keret műanyagból, UV-védelem és a lencseszínek szinte végtelen választéka, amelyeket a Clubmaster különböző stílusaival kombinálhatunk.

A Balorama (RB4089), a filmiparban is nagy nevet szerzett magának. A modell lekerekítette Harry Callaghan arcát, a kemény zsaru, akit Clint Eastwood játszott - a Dirty Harry -ben. A Ray-Ban ICONS napszemüveg gyűjteményből, a szögletes alakban szereplő modell továbbra is igazolja az utcai reputáció hitelességét. Tökéletes keret mindenkinek, férfi szemüvegek, női szemüvegek, nem számít annak, aki mindig is a hollywoodi történelem egy darabját akarta viselni az orrán.

Hasonlóképpen a Jackie Ohh (RB4101) esetében sem egy viszki-tartalmú koktélról van szó, hanem a Ray-Ban ház egy másik klasszikus női napszemüveg modelljéről, ami a nevét (valószínűleg) az USA egyik korábbi First Lady-je, John F. Kennedy felesége, Jacqueline „Jackie“ Onassis után kapta. Ő, mint korának a stílus ikonja, férjével közösen tették az Original Wayfarer (RB2140) szemüveg modellt kasszasikerré.

A Ray-Ban Erika (RB4171) és a Justin (RB4165) viszont már a 2013-as és a 2014-es színpadi események vendéglistáin szerepeltek, nemcsak a divatlelkes látogatók arcán, hanem a buliőrültekén is. A Ray Ban Erika szemüveg és a Ray Ban Justin, megértik, hogyan lehet csillogó ékezeteket állítani a keretekkel, annak ellenére, hogy a szemüvegpiac túlterhelt. Ennek eredményeként, az Erika RB és Justin RB kiemelkedik a tömegből, mint a gyémántok a szénhegyen. A tükrözött lencsék kiválasztásával sem az RB4171, sem a Justin individualitása nem korlátozott.

A New Wayfarer (RB2132) nem csak egyszerűen az új Original Wayfarer férfi szemüvegek és női napszemüvegek, amik kifejezetten hajlamosak az anglicizmusok alkalmazására. A New Wayfarer, hamarabb az eredetinek a kevésbé szögletes származéka, amelynek az orrának nincs az az enyhe előre hajlása, ami a régi modellre jellemző, és olyan színészek orrán, mint Tom Cruise, szinte mindenütt megjelenik, olyan filmekben, mint például a Risky Business. A New Wayfarer széles színválasztékban kapható, és minden napszemüvegtartományban a lista elején van.

A Ray-Ban CARAVAN -nak semmi köze sincs a Holland lakókocsi-sorokhoz, hanem elsősorban, egyenes alakjával, fémkeretével és a bizonyos férfias érintésével, a céhes uraknak szól. Ez a Ray-Ban szemüveg a Taxi Driver film következtében vált híressé. Ott, trónolt ez a Ray-Ban napszemüveg Robert DeNiro orrán.

A Ray-Ban Predator 2 RB2027 modellek szintén megjelentek Tommy Lee Jones és Will Smith orrain a Men in Black című filmben, a kiemelkedő képernyő jeleneteiben.

Természetesen a hölgyeket sem szabad elfelejteni: Mi lenne akkor a Ray-Ban Cats sorozat modelljeivel? A Cats 5000 RB4125 különösen népszerűek, különösen a barna Havannában, de a Cats 1000 RB4126 sem egyszerűen csak arra készteti az arcod, hogy ragyogjon a napsütésben. Választás szerint, egy macskaszem éjszaka is ragyoghat. A Blaze Cat Eye RB3580N, a divatos mono lencsével avagy egylencsés, hogy megmutassa, hogy semmi sem lehetetlen!

A Ray Ban Hexagonal és a Marshal mindig a megfelelő választások. A lencsézhető fémkeretek nemcsak különféle színben, feketé-től aranyig és sokféle lencsekombinációban kaphatók, hanem különböző méretekben is, így alig lehet, hogy egy arc elkerülje a Ray Ban napszemüveg varázsát.

Az RB3362 Cockpit, a pilóta szemüvegnek a megtestesítője. Minden nem számára feltétlenül szükség van rá, és még legalább nem is kell a repülőkabinban ülni hozzá.

A Ray-Ban RB4147 esetében, különösebb név nélkül is, a férfiak szíve nagyot ver, vagy legalább egy pillanatra leáll. Különösen az átlátszó vagy fekete kerettel, kétségtelenül te vagy a figyelem központjában.

Az Andy RB4202 -vel még Andreas Möller-nek sem kell aggódnia a földrajz miatt. Mivel a töltött keretes napszemüveggel, fekete vagy akármilyen más színben, Milánó vagy Madrid utcáin durva jól fogsz kinézni.

A HIGHSTREET gyűjtemény RB4181 modellje ugyanolyan kompromisszumok nélküli, mint Mike Tyson jobb egyenese. Abszolút kiütés, ezért ebben az értelemben többet semmit sem tudunk mondani.

A Ray Ban Havana stílusok nemcsak, hogy nem hiányozhatnak, hanem elengedhetetlenek az amerikaiak számára is, amikor a Ray Ban modell divatnyilatkozatainkat kell bemutatni. Népszerű példák a Ray Ban kerek / klasszikus RB2447, a Ray-Ban RB4264 vagy az RB4068.

Mi van még a Ray-Ban Round Metal modellen kívül, illetve mondjuk csak úgy, hogy Round Metal RB? A szuperlativ és a cicomás leírások hiányoznak a Round Metal RB-n, valamint a fényes mellékneveket és a díszített főnevek éppúgy nem érik el a céljukat, mint a megszépítő túlzó jelzők és a kidíszített leírások. Ehelyett, használt inkább a Round Metal RB3447 barna lencsékkel vagy egyéb színezéssel ellátott Round Metal RB3447 a kerek napszemüvegek, Ray Ban kerek szemüveg és Ray-Ban kerek elnevezések. A Round Metal egyszerűen és erőteljesen emelkedik ki az égen keresztül, mint a Halley üstökös.

Keret nélkül egész éjjel! Az RB3183 -al ez nagyon egyszerűen megtehető. De még a nap folyamán is a Ray Ban Active Lifestyle kollekcióból származó modellek, fémkerettel és például színes színalkotásokkal, mint például a Gunmetal vagy a matt fekete, több mint egy tartós benyomást csinál.

Az ikonikus Ray-Ban napszemüveg nőknek és Ray-Ban napszemüveg férfiaknak mellett, a kultikus márka Ray Ban gyerekszemüveget is tartalmaz a kicsiknek a tartományban. A Ray-Ban Junior -al a Ray-Ban gyerek napszemüveg nagyon különleges stílust kap.


Keretstílusok és anyagok a Ray-Ban napszemüvegeknél


A Memo Ray nem a Ray Charles által készített Top Hit lista, hanem egy Ray-Ban keret típus neve, akárcsak a Carbon Fibre, Light.Ray, Liteforce és a Titán kerettel kapcsolatos újítások.

Még titán kerettel is, az adott lencse anyagától függetlenül - nem szabad reaülni. Ha egyébként csak megtörténik: Ne veszítsd el a nyugalmadot, nálunk találsz csereszemüveget!

A Gunmetal (még) nem a zenei műfaj alkategóriája és úgy tovább, amelyet többek között a: Black Sabbath és Motörhead inspirált. Ezzel szemben, a Death Metal, Black Metal, Speed Metal vagy Metalcore nem új termékek és visszatérésben vannak a Metál tartományában, de még a Ray-Ban vagy más márkáknál is, amelyeket online és hamburgi üzleteinkben megtalálsz. De mindegy, ha a szemüvegkeretek alumíniumból, fémből, műanyagból vagy szénszálból készültek, a Ray-Ban népszerű minden műfaj zenész köreiben, a Blues Brothers -tól Oasis -ig és még Beyoncé -t is idetesszük.

Hivatalos: Keret nélküli szemüvegkeretek a tipikus Ray-Ban méretekben széles körben elterjedtek, de a keret nélküli úszómedencék nem.

Ray-Ban Női NapszemüvegAktuális Ray-Ban szemüveg dizájnok


A Rare Prints nem ritka első kiadások a képregénygyűjtőknek, hanem egy élénk színű mintákkal ellátott, szimbólumokból, karakterekből és / vagy logókból álló szemüvegmodell. A Remix Prints szintén az extrovert szemüveg kategóriájához tartoznak. Ezen túlmenően, a jelenlegi gyűjteményben vannak más stílusok is, amelyekben a keret üti el magát: Logo Mania, amelyben a karok belseje Ray-Ban ikonokkal, színes háttérrel vagy a Wayfarer sorozat a feltűnő farmer kerettel, amely a Jeans-optika képviselője.


Ray-Ban lencsék


Ha a női szemüvegkeretek, mint a férfi napszemüveg esetében, a polarizált a menő, akkor nem vagy nem csak azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy a stílusszakértők véleménye sok orrkerékpárt illetően megoszlik. Polarizált vagy polarizáló lencsék blokkolják a visszavert fényt. Ezek a nőknek és férfiaknak szánt napszemüveg lencsék egy speciális szűrővel vannak ellátva, amely elnyeli a tükrözött fényt, így a szemek kevésbé vakulnak, pl. még a szembejövő autók vakító fényétől is. A hó és a víz felülete szintén nagy fényerőt tükröz, és különösen nehéz a szemnek elviselni. A polarizációs szűrővel ellátott minőségi lencsék különösen alkalmasak a sport szemüveghez, de az életmentők munkahelyi szemüvegéhez is. Az amerikai cég itt minden tekintetben ragyoghat. Mivel a Ray Ban polarizált napszemüveg vagy Ray-Ban polarizációs napszemüveg nemcsak a szemüvegmárka egyik legjobban értékesített pontja, hanem a folyamatos további fejlesztésnek köszönhetően új szabványokat határoznak meg a piacon.

A fototróp szintén üvegtulajdonságot jelöl, és nem Photoshop plágium. A fototrop vagy fotokromatikus vagy fényre sötétedő lencsék, sötétebbé válnak az UV-sugárzás hatására. Nagy előnye: aki pl. a rövidlátás miatt a Ray-Ban dioptriás napszemüveg cserélgetését nem tudja elkerülni, ez a funkcionalitás azt jelenti, hogy ugyanazok a szemüvegek beltéren és kültéren is viselhetők a kényelem feladása nélkül, még fényes napokon is.

Mono-lencse vagy egylencsés nem ellentétes a sztereó LP-vel, hanem egy olyan szemüvegmodell, amelyben a lencse az orrhídon átfut, és ennek megfelelően egy darabból áll. A jobb megértés érdekében, van egy vagy másik példa a nők és férfiak számára. Vess egy pillantást az RB3471 modellszámra, amelyet természetesen megrendelhetsz tőlünk a szuper megfizethető Edel-Optics kedvezményes áron, a szokásos ár helyett, még ha azt utánvét -re is kívánod. Magától értetődik, hogy ez mind 100 uv szűrős napszemüveg.


Magas minőségű Ray-Ban napszemüvegek minden variánsban


Nálunk a végtelen napszemüveg lencse színek széles skálát tesznek lehetővé, hogy mindenkinek megfelelő szemüveg legyen! A technológia folyamatos továbbfejlesztése, a kiváló minőségű lencsék és keretek, valamint a kényelmes illesztés, biztosítják a Ray-Ban polarizált napszemüveg magas színvonalát. Emlékeztetőül: a barna lencse például magas kontrasztot biztosít a halvány fényben, míg a zöld lencse a fény 85% -át elnyeli, ami tiszta, természetes képet nyújt. A mellékelt UV-védelem biztosítja, hogy semmilyen káros napsugár ne érje a szemedet. Ezen tények figyelembevételével tudatosan élvezheted a napfényben tartózkodását és a stílusos színek és formáknak köszönhetően, jól is nézel ki!


Melyik szemüveg illik hozzám?


Kerek vagy négyzetalakú keret? A keretnek a teljes lencsét kell fednie, vagy csak a felső részben is kapható? Melyik szín tetszik? Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő modellt. Gyakran, sok szemüveget kell kipróbálnod, mielőtt megtalálod a kedvenceidet. A keresés megkönnyítése érdekében, használd az online boltunk szűrőjét, amely pl. márka vagy stílus szerint rendezi őket. Szeretnéd átnézni a női pilóta napszemüveg -et vagy pl. a Ray Ban Erika napszemüveget, csak állítsd be helyesen a szűrőt, és nézd át az eredményeket.

Végül is, mi elkényeztetünk a választással. Milyen lenne a Ray-Ban pilóta napszemüveg -stílus (Ray-Ban Alex RB4201, Ray-Ban RB3526, Ray- Ban RB4253, sárga lencsékkel (Aviator Craft RB3422Q) vagy kék lencsékkel (Ray-Ban RB3449, Ray-Ban RB8317CH), akiknek nagyon különleges a divatérzéke.

Ezen felül, a Ray-Ban modellek úgy hatnak, mint majdnem semmilyen más szemüvegmárka, divatos színeiken keresztül, szürke Ray-Ban napszemüveg (Ray-Ban Erika Metal RB3539) a Ray-Ban piros napszemüveg (Round Ii Light Ray (RB4242)) - Ray Ban arany napszemüveg (Ray Ban Ovális RB3547N, Ray Ban nyolcszögletű RB3556N) és a Ray Ban kék napszemüveg (Blaze Clubmaster RB3576N), a viselő arcára.

Természetesen, megvan a Ray Ban zöld napszemüveg (RB4387, RB2132), a Ray Ban fehér napszemüveg (Clubmaster Aluminium (RB3507), Round Light Ray (RB4242), Ray Ban METEOR (RB2168), Clubmaster Metal RB3716) vagy alternatívaként Ray-Ban fekete napszemüveg mint például a Chris RB4187 keret a mi hatalmas Ray-Ban napszemüveg választékunkból. Azoknak a divatszeretőknek, akik merész színeket vadásznak, vannak az elegáns ezüst vagy az arany modellek, szolgálhatunk rózsaszínű, narancssárga vagy barna színű árnyalattal is, amely bézs színűvé válik, hogy a ruházat stílusának szempontjából befejező megjelenést nyújtson... és ez teljesen exkluzív. Mert akár blézer, akár jogger, a Ray-Ban® keretje soha nem néz ki nem a helyén.

A válogatás és a választás után, nálunk az olcsó napszemüveg webshop –ban, kipróbálhatod az online próbát, hogy a kedvelt Ray-Ban napszemüveg megfelelő-e neked. Különleges szolgáltatás: a digitális optikus melletted áll, hogy segítsen a megfelelő látólencsék kiválasztásában - így biztos lehetsz benne, hogy eljutsz a szemüveg célhoz.

Ha eldöntötted milyen szemüveget veszel, persze napszemüveg akció ofotért, akkor most használhatod a standard fuvart - vagy választhatod az Express fuvar lehetőséget. A Standard fuvarozás magába foglalja az ingyenes szállítást és az ingyen visszaküldést, ha véletlenül végül csak másképp döntenél. A Ray Ban szemüvegkeretek, amelyek rendelésre készült korrekciós lencsék -el vannak ellátva, ki vannak zárva a visszaküldésből, kivéve, ha azok gyártási hibával rendelkeznek. A szemüveg kifizetésekor rugalmas maradsz, és különféle fizetési módszereket használhatsz.


Szolgáltatásaink


Ha bármilyen további kérdésed van a márkás napszemüvegek modelljeivel kapcsolatban, a Szemüveg Mester segít neked. A blog szintén rendelkezésedre áll, hogy segítsen és tanácsot adjon mindenben, ami a lencsékkel, szemüvegekkel és napszemüvegekkel kapcsolatos. Ha nincs időd, a hamburgi üzleteinkbe az Alstertal bevásárlóközpont (AEZ), a Mundsburg Center, az Ottenser Hauptstraße vagy Niedersachsen-ben a Buxtehude-i üzletünkbe belépni, akkor csak vedd fel velünk a kapcsolatot a különféle közösségi média csatornáinkon keresztül. Ha bármilyen kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, akkor a legjobb, ha közvetlenül felveszed a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal a helyi telefonszámon. Mindig örömmel segítünk. Mivel a szemüveges guruink alig várják, hogy megkóstoltassák a szemüvegek csodálatos világát!


Rólunk


Nálunk a szemüveg szakemberek találkoznak a divatszerető ügyfelekkel - férfiak és nők egyaránt. Még akkor is, ha szemüveg rajongó vagy nagyon jó látással, nem fogunk köveket gurítani az utadba, hanem kisegítünk dioptria nélküli Ray Ban szemüvegekkel, azaz a szemüveg tiszta lencsékkel. Mivel az alsó sor mindig érvényes: Nem csak kiváló minőségű modelleket árusítunk megfizethető áron, hanem nagy jelentőséget adunk a divat aspektusának is - ez is a mottónk: "SEE AND BE SEEN" (LÁSS ÉS LEGYÉL MEGLÁTVA). Tekintsd át a Ray-Ban szemüvegeket mint az eredeti Aviator a raktárunkban - a szuper megfizethető Ray Ban szemüveg ár mellett, a neked megfelelő lencsékkel együtt adjuk.

Napszemüveg webshop -unk valószínűleg nem éppen Ray-Ban Outlet, ám az ajánlott kiskereskedelmi árjainkkal és a napi napszemüveg akció ray ban segítségével, szinte ezt a benyomást keltjük, annak ellenére, hogy A Ray-Ban akció nem rövid távú kedvezményes ajánlat. Mindig találhatók it férfi napszemüveg márkák, női napszemüveg, sportszemüveg gyerekeknek, divatos szemüvegek 2019, persze mindez: nálunk, az olcsó szemüveg webshop -ban. Az Edel-Optics oldalon a kultuszobjektumot olcsón, közvetlenül a tokból kapod az arcodra, a Ray Ban garancia mellett.