A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Michael Kors Napszemüvegek

 
 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny1
 • Normál
  Normál223
 • Széles
  Széles93

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

keretszin

 • sötét (3)

Lencse szine

             

ár HUF

 • 40 001 – 60 002 (11)
 • 60 002 – 79 999 (207)
 • 79 999 – 120 000 (127)
 •  
filter
filter
 
345
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/8
1/8
2 3 4
6 7 8

Michael Kors napszemüvegek

Egy jegyet a nyaralásba és vissza

Estikay Rappernek van egy dala: „Szabadnak lenni“:

„Kitárom a szárnyaimat és elrepülök,
Ki tudja, visszajövök-e,
Nézd, csak ez a dalom marad hátra,
Világgá akarok menni, olyan sok látnivaló van
És sokan éreznek hasonlóan, csak nem értik meg, de
Én most kimondtam, útnak indulok – nincs visszakozz,
Irány a cél, bátyám, akármilyen kicsivel is közelebb hozzá!“

És ez a kicsivel közelebb tökéletes kiegészítésre talál a Michael Kors napszemüvegekben, mert ezek az ékszerdarabok a tökéletes divatkellékek, ha az ember Ikarusként túl közel kerülne a Naphoz. Lehetsz Tahiti vagy Zanzibár strandjain, vagy a Venice Beach-en Los Angeles-ben. Hathatnak rád a Gstaad környéki hegyek az Alpokban, a tengerből fölmeredő meredek sziklák az Algarve partján, vagy tülekedhetsz Marrákes üzlettől nyüzsgő piacain, szürcsölhetsz finom koktélokat kis ernyőcskékkel Curaçao szigetén a pálmafák alatt, vagy élvezheted az életet a Fidzsi-szigeteken a függőágyban, egy biztos: a Michael Kors napszemüveg kollekció modelljei mindig és mindenhol jól mutatnak ... és nem csupán a nyaralás idején.


Michael_Kors/Michael-Kors-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg


Történet

Így utólag nagyon nehéz lenne megtalálni azt az időpontot, amikor Michael Kors tudatosan elhatározta, hogy ezentúl divattervezéssel akarja megkeresni a mindennapi betevő falatra valót. Talán akkor történt ez, amikor Dawn Mello, beosztása szerint a Bergdorf Goodman ruhakereskedés akkori divat-igazgatónője, a New York-i 57. utcában meglátogatta a szemközt lévő Lothar's butikot, ahol a leendő divat-cár akkor még eladóként, kirakatrendezőként és házi divattervezőként volt alkalmazva. Első pillantásra felismerte a Fashion Institute of Technolgy (FIT) divatiskolában a tanulmányait korábban megszakító Kors tehetségét, és rábeszélte, hogy ha a férfi egyszer saját kollekciót hozna ki, és a saját lábára akarna állni a divatvilágban, okvetlenül jelentkezzen nála.

Talán éppen abban a pillanatban történt ez, amikor a tervező 1981-ben a ma már egy milliárd dollárra becsült Michael Kors márkát a semmiből megteremtette, vagy amikor alig 12 évesen megnyitotta első butikját a szülei házának a földszintjén. De az sem zárható ki, hogy az egy tudatos döntés volt, hogy a nyüzsgő divat-világban ismertté akarta tenni a nevét, és ez már sokkal korábban megfogant a fejében, akárcsak a divatvázlatok, amiket rögtön papírra vetett, mihelyt ceruzát fogott a kezében.

A divatkreátor, aki 1959-ben Merrickben, Long Island-en született, és a polgári neve ifjabb Karl Anderson volt, már gyerekkorában is imádott édesanyjával bevásárolni járni. De nem ám játékboltokba, ahogy normális lett volna, és még ma is normális, hanem sokkal inkább butikokba. „Egyetlen gyerekként nagyon erős nőkkel voltam körülvéve. És ezek mind a divat megszállottjai voltak, és mindnek egyéni stílusa volt. Édesanyám nézetei eltértek a nagyanyáméitól, és a nagynénéim is különbözőképpen gondolkodtak. De a családom férfitagjai is hatással voltak rám. A nagyapám a textil szakmában dolgozott, a nagybátyám a divat szakmában. Csak édesapámnak nem volt semmi köze ehhez a világhoz. Ő egy benzinkutat vezetett, bizonyos mértékig kívülálló volt. A családomtól megtanultam már kis koromtól fogva, hogy a divat nem csak frivol időtöltés, hanem meg is lehet élni belőle“, magyarázta egy a Die Welt újságnak adott interjúban.

A kíváncsiság határozta meg a szenvedélyét. Állandóan megfigyelte az embereket és a környezetét. Szabályosan analizálta őket, és állandóan azon gondolkozott, hogy hogyan lehetne javítani a megjelenésükön ... és mindezt mindig gazdasági és pénzügyi meggondolásokkal. „Csináltam bőrtáskákat, réz ékszereket, színeztem és batikoltam dolgokat. És egyidejűleg az üzlettel is foglalkoztam. Ahogy a családomtól hallottam, gyakran volt így. Ha például a nagybácsim egy új kollekcióról beszélt, amivel éppen dolga volt, rögtön megjegyezte, hogy ezt vagy azt a kabátot fantasztikusan jól el lehet adni. Ebből azután hamar megtanultam, hogy az egy izgató dolog, valamit megtervezni, elkészíteni, és aztán meglátni, hogy van-e valaki, aki tényleg nem csak megveszi, hanem a mindennapokban használja is azt. És így ment ez a kezdetektől fogva, valamit alkotni kellett, azzal a céllal, hogy el lehessen adni.“

És el is adta ő, aki 1999-től 2003-ig a Céline széles látókörű kreatív igazgatója volt. Bizonyos területeken mindenkinél jobb volt, és ezzel nagyon jól sikerült befutnia. Egy az egész világon átívelő birodalom, ami nélkül a világ nagy divat-fővárosai már el sem képzelhetők. Szeretetteljes becenevek, mint Michael, Mr. Pénzeszsák vagy a Hárommillió-dolláros- zsebű-ember, sőt, 2014-ben a Time Magazine szerint Kors már nem csak egyike a bolygó 100 legbefolyásosabb emberének, hanem egy évvel korábban már áttörte a határt, és a Forbes Magazine milliárdos listájában is megtelepedett.

Királyságának márkajelei közé tartoznak a világhírű Michael Kors kézitáskák, a saját ékszer kollekciók és a kreációi férfiak és nők részére, amik demokratizálták a divat piacát. De ennek az embernek a sikertörténete, ami gyerekkora óta csak egyre terebélyesedett, és ami saját véleménye szerint „elbűvölőbb és dinamikusabb“ kinézetet kölcsönöz neki, nem állt meg a napszemüveg ipar előtt sem.

Manapság a Michael Kors szemüvegek az összetéveszthetetlen MK arany logóval a Ray-Ban, Tom Ford, Gucci vagy Prada mellett már a szemüveg piac legsikeresebb designer-márkái közé tartoznak. Mindazonáltal Kors és cége, aminek a szemüvegkereteit a Luxoticca gyártja, mindig hűek maradtak önmagukhoz. Mert ez a divat-ínyenc ismeri az erősségeit, amik nem annyira az intellektuális divatban, hanem sokkal inkább a jól ismert és kényelmes, intuitív vonzerőben rejlenek, de emellett nem hanyagolják el azt a bizonyos luxus igényt sem. A Kors név a „sportos elegancia“ szinonimája az amerikai értelmezés szerint. Ahelyett, hogy állandóan az aktuális trendek nyomása alatt küszködnének, a New York-i tervező a csapatával az időtlen csinosságra épít, ami egyszerre sugároz ki eleganciát és egyszerűséget.

És ezzel a vezérelvvel a divatóriás minden területen nagyon sikeres, ami azon is lemérhető, hogy milyen sokan igyekeznek a modelljeinek a másolataival elárasztani a piacot. Mégis továbbra is igaz: sokszor másolták, még többször sikertelenül, úgyhogy eddig még egyetlen Michael Kors napszemüveg utánzat sem tudta megismételni a márka egyedülálló stílusát és rendkívüli minőségi színvonalát.

A szabályszerű hamisító ipar milliós nagyságrendű próbálkozásai sem akadályozták meg, hogy a márka mítosza tovább növekedjen. Úgy győződhetsz meg arról, hogy egy valódi Michael Kors modellt tartasz a kezedben, illetve viselsz az orrodon, ha ügyelsz néhány dologra: Először is az eredeti Michael Kors napszemüvegek ára, ami mindig jelzésértékű lehet. Ezen kívül elvárhatjuk, hogy a csinos szemüvegkeretet egy Michael Kors napszemüveg tokban vehessük át, egy Michael Kors szemüvegtörlő kendővel együtt. A baloldali szár külső oldalán a gravírozott sorozatszám sem hiányozhat, és éppúgy nem lekaparható, mint a „Michael Kors“ vagy a CE felirat, ami a szigorú EU előírásoknak megfelelő gyártást igazolja, a jobboldali szár belső oldalán. Az arany színű Michael Kors logó, amit a legtöbb modellen megtalálhatunk, szintén nem lehet lekaparható, és nem kelthet bizonytalan benyomást (pl. a betűk közötti távolságok különbözősége terén. Egy további ismertető jel a cég neve (Michael Kors) a baloldali szemüveglencse felső szélén. Semmiképpen ne foglalkozz olyan napszemüvegekkel, amelyeknél a Michael Kors napszemüveg tartozékok vagy maga a szemüveg hibás felirattal van megjelölve (Micael Kors vagy Michael Kohrs), különben azt kockáztatod, hogy egy hamisítvány Michael Kors napszemüveget teszel fel.

Michael Kors napszemüveg – Egy darabka hétköznap a sztároknak és sztárocskáknak

Ismert arcok is szolgálnak a szabadidejükben élő reklámhordozóként, mint Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Jennifer Aniston vagy Emma Stone színésznők, akik szintén Michael Kors napszemüveg designjait viselik. De férfi kollégáik közül Jamie Foxx, Brad Pitt, Michael Douglas vagy Robert Downey Jr. is megjelent már különböző strandokon a legváltozatosabb napszemüvegekkel Michael Kors 2015-ös napszemüveg kollekciójából, vagy Michael Kors 2016-os napszemüveg kollekcióiból, vagy Michael Kors 2017-es napszemüveg kollekcióiból. De Michael Kors 2018-as napszemüveg kollekciója is ismét elbűvöli a Nap szerelmeseit, mint pl. Nicole Scherzinger, Lana Del Rey, Demi Lovato, Rita Ora, Taylor Swift vagy Miley Cyrus énekesnőket. Számos modell, köztük Nina Agdal, Kate Upton, Lais Ribeiro, Karlie Kloss vagy Bella Hadid is az amerikai tervező sportos napszemüveg sorozatának hívei közé tartozik.

Michael Kors napszemüveg modellek – luxus a hétköznapokra

A Michael Kors Chelsea (MK5004) egy pilóta szemüveg, aminek nincsenek korlátai, sőt, inkább csak kitolja azokat. A sportos stílus a színes üvegkombinációnak köszönhetően nőies kinézetet kölcsönöz, ami minden öltözéket menően elegánssá varázsol.

A kívánságra üvegezhető és tükrözötté tehető Michael Kors Vivianna (MK1012) nem a kedvelt Michael Kors Vivian napszemüveg utód modellje, hanem egy további alternatíva, tipikus Michael Kors pilóta-stílusú napszemüveg, ami lenyűgöz a rikító színkombinációjával (rózsaszín-arany), a filigrán vonalvezetésével és a nemes fém keretével.

A Michael Kors Kendall (MK5016) uniszex napszemüveg, a kedvelt Michael Kors Aviator napszemüveg stílusban, lett az alapja a kerek Michael Kors Kendall II (MK5017) modellnek, ami minden fenntartás nélkül az abszolút listavezetők között van a gyártó választékában a Michael Kors napszemüveg áttekintésben.

A Michael Kors Evy (MK1023) a teljes kerettel, ami nem tévesztendő össze a Michael Kors Eve napszemüveggel, a tervező valódi mesterdarabot eresztett ki a nagyvilágba. Akár fekete, akár ezüst vagy a menő rózsaszín-arany árnyalat, ez a négyszögletes szemüveg minden nőnek, minden alkalomra nagyon jól áll, és sosem hat felvágósnak vagy oda nem illőnek.

Miközben a napszemüvegek szerelmeseinek már le kell mondaniuk a Michael Kors Rachel napszemüvegről és a Michael Kors Emma napszemüvegről, a Michael Kors Adrianna I(MK1010), a Michael Kors Adrianna II (MK2024) és a Michael Kors Adrianna III (MK2023) továbbra is hihetetlen népszerűségnek örvendhetnek.

Ahogy Neked is biztosan jó választás a Michael Kors Tilda napszemüveg vagy a Michael Kors Tessa napszemüveg, ugyanez igaz a Michael Kors Ila (MK2056) napszemüvegekre is.

Egy csipetnyi nyári érzést sugároz ki az amerikai nehézsúlyú szemüveggyártó egész csomó modellje. A Michael Kors Fiji (MK1003) vagy a Michael Kors Playa Norte (MK5006) csak néhány példa arra, hogy a szó szoros értelmében mit nyújt a Michael Kors Sweet Escape (MK1017) is.

A Michael Kors Gstaad napszemüveg (MK2009) viselésekor a női vándorok már a svájci hegyvidék gondolatától is ugrálnak örömükben. Különösen szögletes arcformához illenek nagyon jól az elegáns macskaszem szemüvegkeretek.

A Kors tervezői nagyon értenek a macskaszem témához. Egy egész sor modell tartozik ebbe a klasszikus csoportba. A Michael Kors Audrina I (MK1013), a Michael Kors Abela II (MK6039) és a Michael Kors Divya (MK2040) csak a jéghegy csúcsát jelentik.


Michael_Kors/Michael-Kors-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg


Michael Kors napszemüvegek – sose járj stílus nélkül

A Michael Kors Holdings Limited kis remekműveket hoz létre, mint a Michael Kors Cornelia (MK2039), amiket nem szorítanak korlátok közé az aktuális trendek (Michael Kors Spring Blossoms MK2038), hanem – ha egyáltalán – az eredeti design (Michael Kors Jan MK2045) hatása alatt állnak. Mert Michael Korst semmi sem tartóztathatja fel. A klasszikus kereteket kombinálhatod tarka és rendkívüli színes mintákkal (Michael Kors Lon MK1021), míg a szokatlan modelleket (Michael Kors Suz MK2055) egy spártai vonással láthatod el. Kors mindig is hű marad a saját vonalához, ő a „sportos elegancia“ megtestesítője (Michael Kors Paphos MK5005), amivel mindenki azonosulni tud. Mellette szól nem utolsó sorban az ismert, már szinte ösztönös kisugárzás, ami a napszemüveg keretek viselőinek az időtlen báj (Michael Kors Mitzi I MK6035), az extravagancia (Michael Kors Mitzi III MK6036) és az egyszerűség (Michael Kors Hvar MK5007) tökéletes keverékét nyújtja.

Divatos félrelépés – egy Michael Kors napszemüveggel lehetetlen

Valami tartózkodót akarsz (Michael Kors Rania II MK2022), vagy rikítót és feltűnőt, mint a Michael Kors Ina MK1020? Mindenképpen jó helyen jársz. Mert Michael Kors mindkettőt kínálja. A Michael Kors Lai (MK1024) vagy a Michael Kors Cartagena (MK2059) modellekkel a vállalat mindig lépést tart a korral, és anélkül, hogy elfelejtené a gyökereit, a márka soha nem szorítható be egy skatulyába. A divatkreátort a sokoldalúság jellemzi, anélkül, hogy bármikor is szégyenlősnek vagy hivalkodónak (Michael Kors Sandestin MK6016) tűnne.

Ha egy napszemüveget keresel, okvetlen nézz körül online boltunkban. A Michael Kors napszemüvegeket olcsón megtalálod kínálatunkban. Már régóta bevált modellek a Michael Kors kék napszemüveg (Michael Kors Barbados MK2072), a Michael Kors barna napszemüveg (Michael Kors Bora Bora MK2074, a Michael Kors rózsaszín napszemüveg (Michael Kors Sydney MK1037), a Michael Kors narancs napszemüveg (Michael Kors Bia MK2053), a Michael Kors zöld napszemüveg (Michael Kors Savannah MK1033), vagy a klasszikus variáció, a Michael Kors fekete napszemüveg (Michael Kors Destin MK2067) vagy a Michael Kors szürke napszemüveg (Michael Kors Sue MK2051).

A pillangó formájú (Michael Kors Sanibel MK2068) vagy a négyszögletes teljes keretes (Michael Kors Sabina Ii MK6029, Michael Kors Polynesia MK2013) design napszemüvegek, és a divatos színezés, mint pl. a Michael Kors sokszínű napszemüveg (Michael Kors Island Tropics MK2034), kihangsúlyozzák minden öntudatos nő megjelenését. A megfelelő Michael Kors megtalálásában segítséget nyújt az online felpróbálás, aminél – a saját fényképed feltöltése után – a kiválasztott modellt rögtön felteheted.

Michael Kors napszemüvegek online vásárlása

Az élet talán nem mindig fenékig tejfel, viszont a web boltunk kereső funkciójával nagyon könnyen, online megtalálhatod a passzoló Michael Kors napszemüvegedet. Csak állítsd be kedved szerint a kereső paramétereket: forma, szín, anyag, vagy különböző más szűrő opciókkal egyszerűen kereshetsz. Ha még mindig nem vagy biztos a választásodban, a "Szemüvegek Mesterének" vagy a bloggereink is szolgálhatnak jó tanácsokkal, hogy a szemüveg vásárlás ne tűnjön egy bonyolult tudományos feladatnak. Ha valaki esetleg személyesen arra jár, szó szerint szemtől szembe is kérheti szakembereink tanácsait, szívesen várjuk a hamburgi AEZ üzletközpontban vagy az Ottensener Hauptstrasse-ban lévő üzletünkben.

Ha sikeres volt a választás, Digitalis optikus mesterünk segít a Michael Kors napszemüveghez a megfelelő dioptria megállapításánál, és természetesen a helyes lencsék kiválasztásánál is, mint pl. a Michael Kors napszemüveg kék lencsék esetében (Michael Kors Lex MK2046). Lehet választani a Michael Kors polárszűrős napszemüveg (Michael Kors Banff MK2066, Michael Kors Lisbon MK2062), a Michael Kors tükrözött napszemüveg (Michael Kors La Jolla MK1026, Michael Kors Cabo MK1027, Michael Kors Austin MK1031), vagy a Michael Kors üvegezhető napszemüveg (Michael Kors Abi MK2052) megoldások közül.

Azt már magadnak kell eldöntened, hogy egy Michael Kors átlátszó napszemüveget (Michael Kors Melbourne MK1038), egy Michael Kors arany napszemüveget (Michael Kors August MK1018, Michael Kors Havana MK1025), egy Michael Kors rózsaszín-arany napszemüveget (Michael Kors Grayton MK1030), vagy egy Michael Kors ezüst napszemüveget (Michael Kors Charleston MK1029) szeretnél inkább, ahogy tetszik. Ha felfedezted a kedvenc modelledet, rögtön online jutányosan megrendelheted a Michael Kors napszemüvegedet, és választhatsz a különböző fizetési módok közül is.

Szolgáltatásunk

A standard vagy az expressz csomagküldéssel garantáljuk, hogy vágyaid tárgya gyorsan és biztosan megérkezzen a címedre. Természetesen, ha a Michael Kors napszemüveged minden várakozás ellenére mégsem tetszene, egyszerűen vissza is küldheted. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencséket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében. Röviden összefoglalva: „Ott majd segítenek!“

Rólunk

Michael Kors mindig jó választás ... minden élethelyzetben. Nálunk nincsenek se külön Michael Kors napszemüveg reklámok, se Michael Kors napszemüveg minőség értékelések, egyszerűen csak a Michael Kors napszemüvegek online boltjában választhatsz, ahol a szemüvegek mint kis csillagok a szemüvegek egén csillognak, és más bemutatóra nincs is szükségük.

Nálunk, az Edel-Optics-nál nincsenek rövidtávú kedvezmény akciók, és nem írunk Michael Kors Napszemüveg Vásár-t a zászlónkra, hanem egész évben a modelljeink alacsony áraival csillogunk. Emellett mindkét szemünkkel a divat iránt lelkesedő ügyfeleinket figyeljük, akik nem csak jól néznek ki, hanem igazi divat-megnyilvánulásokat is ki akarnak nyilvánítani. Végülis nem véletlenül a mottónk: „LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD - SEE AND BE SEEN“. Mert nálunk minden ügyfél egyedülálló minőséget kap egyedülálló árért.