A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Versace Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál199
 • Széles
  Széles129

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

keretszin

 • sötét (1)

Lencse szine

            

ár HUF

 • 79 999 – 120 000 (90)
 • 120 000 – 199 998 (253)
 • felett 199 998 (4)
 •  
filter
filter
 
347
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/8
1/8
2 3 4
6 7 8

Versace Napszemüvegek

Kéz a kézben, irány a nap

“If I ruled the world, imagine that
I'd free all my sons, I love 'em love 'em baby
Black diamonds and pearls
Could it be, if you could be mine we'd both shine
If I ruled the world
Still livin' for today, in these last days and times

And then we'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land
We'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land“,

énekli Lauryn Hill a híres Nas dalban „If I ruled the World“.

Hasonlóan volt ez már Gianni Versace életében is, éppen csak Versace óriási sikerei mellett semmiképpen sem lehetett feltételes módban beszélni. Mert Versace teljes joggal feltételezhette magáról, hogy a szegény délolasz vidékről származó fiatalember, aki a divat szakmát szinte robbanásszerűen ébresztette fel Csipkerózsika álmából, és saját magát nem csak aranyifjúvá, hanem az egész szakma Napistenévé lendítette fel. A divat-birodalom, amit a Calabria-i Reggioban született, és egy egyszerű szabónő fiaként nevelkedett Giovanni Maria Versace az 1990-es évekre épített fel, nem csak friss szelet fújt a nemzetközi divatvilág vitorlájába, hanem szinte földrengésszerűen, alapjaiban rázta meg azt.

Viva La Revolucion! Végtére is „Gianni“ saját kijelentése szerint „egy divattervező feladata az, hogy megpróbálja a szabályokat és a határokat áttörni.“

Egy mantra, amihez a milánói divatmárka a mai napig tartja magát. Méghozzá egy óriási adag tiszteletlenséggel, engedetlenséggel és arroganciával a fennálló divattrendekkel szemben, amit a történelem talán leghíresebb divattervezőjeként soha nem is rejtett véka alá. „Hogy az újgazdagokat öltöztetem? Na és ha így van, ők a holnap gazdagjai!"

Leghíresebb kreációi, mint például a felejthetetlen Versace Baby Doll ruhák csak úgy dagadtak és sugároztak az érzékiségtől, szexualitástól, és a majdhogynem mértéktelen túlzástól. Egy radikális ellentmondás, ami az Haute Couture és az Alta Moda kerülőútjai nélkül, közvetlenül hadat üzent az ősellenség Giorgio Armani-nak.

Mint már oly sokszor a történelemben, újításokkal és zseniális ötletekkel. Eleinte megmosolyogták, mint három napig tartó csodát, aztán lekezelték, míg végül sorozatban kezdték utánozni. A szinte határtalan siker azon a változáson alapult, amit Versace egy olyan időszakban vezetett be, amikor a divatvilág éppen valami újra, valami úriasra vágyott. Azoknak a vágyai voltak ezek, akik már régóta az anyagok, színek és szabásminták megújulásáról álmodoztak, a divatcég elkezdett olyan anyagokat gyártani, mint amilyenekből az álmok vannak.

Versace/Versace-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg

Ennek a történetnek az alapgondolata: Szórakozás! Szórakozás! Szórakozás!

A Versace karrierje, ami elválaszthatatlanul kötődik az alapítójához, olyan, mint egy mese, amelyik azután a görög tragédiába torkollott, amit akár Aiszkhülosz vagy Szophoklész is írhatott volna. Mert amikor Gianni Versace az 1970-es évek elején a Calabria-i vidéki környezetből a sziporkázó Milánóba betört, még senki sem sejtette, hogy fiatal, hírnévre vágyó szabólegény, aki már kisfiú kora óta a háttérből figyelte édesanyja munkáját, egy egész szakmát fog alapjaiban megrázni.

A divat fővárosában már nagyon korán divattervezőként dolgozott Genny, Complice és Callaghan számára, mielőtt 1978-ban bátyjával Santo Versace-val együtt megalapította a Gianni Versace S.p.A. céget. Még ugyanebben az évben piacra hozta első női kollekcióját, ami rögtön bombaként csapódott be. Számos kollekció és különböző kitüntetések, pl. a Golden Eye Award (L'Occhio d'Oro) után, Versace megérkezett a divat Olümposz csúcsára.

Élénk színek, csillogó anyagok, provokáló szabások, testhez simuló ruhák, rövid szoknyák, szűk nadrágok, gazdag díszítések és dekorációk, mély dekoltázsok, színes mintás férfi selyemingek, szexi elegáns estélyi ruhák - ezek írják le a Versace ház divatját, amely a borzongatóan szép medúza pompás logója révén nem csak közbeszéd tárgya lett, hanem szinte beleégette magát az emberek emlékezetébe – akár potenciális ügyfél az illető, akár nem az.

A szex elad!

Senki sem tette annyira magáévá ezt a képletet, mint ez az olasz vállalat. Mert ugyan ki nem gondol Versace kreációinak a láttán arra, hogy hogyan lehetne ezeket a férfiakat és nőket a ruháiktól megszabadítani, ahelyett, hogy mint műremekeket csodáljuk őket. Egyetlen másik divatcég sem ért annyira ezeknek az érzéseknek a kihasználásához és művészi megrendezéséhez, mint ez a cég.

"Tudod, én felöltöztetem a kurvákat, te pedig az apácákat", ahogy Gianni Versace egyik híres-hírhedt mondásában állította, amit a divattervező a legenda szerint a rivális Armaninak vágott a fejéhez egyszer.

És ezen nincs is mit változtatni. Mert a stílusát alapvonásaiban néhány mindig visszatérő motívumra bonthatjuk le: hol több szabad bőrfelület kevés anyaggal, hol még több szabad bőrfelület még kevesebb anyaggal kombinálva, esetleg némi gladiátor pompával elegyítve, vagy a szubkultúrák (szado-mazo vagy punk) elemeivel összehozva.

Ehhez jön még a komplexusa a dekorációk és díszítések irányában, ami Versace megszállottságában nyilvánul meg a bilincsek, láncok és dísz övek irányában, és ami mindig visszatérően a visszataszító dolgok határmezsgyéjére vezeti. „Inkább közönséges és boldog, mint stílusos és unalmas“, nyilatkozta egyszer a divattervező. Ihletét az ókori Rómából és a görög mitológiából merítette, valamint olyan művészek műveiből, mint Andy Warhol és Roy Lichtenstein, továbbá az op-art jelenségből is.

Ez egy egyensúlyozó művészet, amint senki sem mutat be olyan elegáns és luxus stílusban, mint ez a milánói divatház. Mert Donatella Versace is, aki 1997-ben bátyja Miamiban történt meggyilkolása után átvette a vállalat vezetését, kisebb eltérésekkel és óvatos változtatásokkal folytatta a sikeres receptet, hogy így vezesse át a céget a 21. századba.

Ezek a hatások a **Versace napszemüvegekben** is kirajzolódnak. Alig van másik olyan vállalat, ami ennyire a még éppen elviselhető határára menne, mint ez az olasz cég. Metsző ([Versace VE2190](VE2190-10007E-a-Versace-toel-toel.html)), pompás ([Versace VE2186](VE2186-12526G-a-Versace-toel-toel.html)) és fényűző ([Versace VE4346](VE4346-51931V-a-Versace-toel-toel.html)) azok a legjobb jelzők, amik a **Versace szemüvegeket** legjobban jellemzik, és nem hagynak semmi kétséget a felől, hogy melyik márka trónol is a viselője orrán. Az olyan modellek, mint a [Versace napszemüveg VE4337](VE4337-GB1-87-a-Versace-toel-toel.html) vagy a [Versace napszemüveg VE2161](VE2161-100287-a-Versace-toel-toel.html) a feltűnő együveges kivitelben vitathatatlanul mély nyomokat hagytak a napszemüveg piacon maguk után.

Ezért nem csak a Versace kézitáskák és ruhák tartoznak a földgolyó legtöbbször másolt divatcikkei közé, hanem a növekvő számú Versace napszemüveg másolatok is egyre gyakrabban bukkantak föl az elmúlt években szerte az egész világon. Hogy ne válj egy Versace napszemüveg hamisítvány vagy egy Versace napszemüveg másolat áldozatává, ügyelj a következő tanácsainkra: első jelzésként szolgálhat mindig a Versace napszemüvegek ára, és a mindenütt jelen lévő Versace medúza logó. A napszemüvegek természetesen UV védelmet is nyújtanak, és a legszigorúbb EU előírásoknak megfelelő CE tanúsítványt is garantálnak. Ehhez járul még minden Versace napszemüveg eladásánál a csomagban lévő Versace napszemüveg tok és a Versace napszemüveg szemüvegtörlő kendő is, amik mind kétségtelenül a Versace napszemüvegek eredetiségét bizonyítják.

Az istenek múzsái és nimfái

Egy Versace napszemüveg másolat semmiképpen nem keltheti fel a sztárok és sztárocskák figyelmét. A tervező életében, aki maga is hozzájárult a szupermodell fogalmának létrejöttéhez, egy egész sor világsztár tartozott a legszűkebb baráti köréhez, akik halála után is hűek maradtak a márkához. Elton John, Madonna, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer vagy Christy Turlington csak a legnevesebbek a celebek egész seregéből, akik nem tudtak ellenállni a Versace napszemüveg modellek csillogásának és eleganciájának.

Az összetéveszthetetlen stílus nem csak az olyan márkákra hatott maradandóan, mint a Dior, a Fendi vagy az Emilio Pucci, hanem még ma is nagy visszhangra lel a szakma crème de la crème-jénél. Demi Moore, Elizabeth Hurley, Emma Roberts, Scarlett Johansson, Bruno Mars, Kendall Jenner, Amal Clooney, férje George Clooney, Johnny Depp vagy a Kardashian klán Khloe-tól és Kim-től Kourtney-ig, csak néhány példa azokra a sztárokra, akik már el sem tudnak képzelni egy vasárnapot a harsány szemüvegkeretek nélkül. A legendás rapper Notorious BIG-gel is sikerült egy monumentális felvétel. A Versace napszemüveg Biggie-től a zenetörténet egyik ikonikus képének középpontjában áll.

A Versace modellek

A Versace VE2150Q az abszolút kasszasikerek közé tartozik a Versace napszemüveg kínálatban. Az egyedülálló Versace napszemüveg keretek már a 2017-es Versace napszemüveg kollekció kibocsátása óta kivétel nélkül mindig feltűnést keltenek a nők és a férfiak orrán is. Az irigy pillantások nem csak garantáltak, hanem abszolút el is várhatók!

A Versace 2017-es napszemüvegek egy újabb modellt is kihoztak, amiről mindenki beszélt. A Versace VE2140 lenyűgöz az innovatív ívelésével, ami mégsem veszi el az egyenes vonalúságát. A Versace napszemüveg férfiaknak elméletileg egy multitasking tehetség, amely az újszerű menőséget a hagyományos minőséggel köti össze.

A szemüveges körökben a Versace női napszemüvegek kategóriában a Versace napszemüveg VE4260 már régóta nem számít bennfentes tippnek. Ez a szemüvegkeret annyira népszerű lett, hogy a tervező rögtön utána egy erre hasonlító modellt, az ezzel rokon Versace VE2168 keretet is kibocsátotta, hogy egy kis emléket állítson az előbbinek.

A Versace VE2177 macskaszem formában azoknak az energikus nőknek ad egy felhangot, akik a világ nagyvárosait használják személyes kifutójuknak. Merész design és kifejező erő kapcsolódik a klasszikus csinossághoz. A szegély nélküli keret nem tolakszik az előtérbe, hanem nemes visszafogottságával imponál, ami a megjelenésednek is exkluzív hangsúlyt ad.

A Versace VE4353 nem ismer megalkuvást. Stílusos megjelenésével a többi márka aligha versenyezhet. Ennek a teljes keretnek a tömény luxus a jelszava, ami ezt a Versace áttetsző napszemüveget olyan emlékezetessé tette, mint szinte egyetlen másik modellt sem.

Az olasz divatóriásnál a teremtés koronái is nem csak hogy megtalálják a helyüket, hanem a Versace VE4319 és a Versace VE4327 modellekkel különös feltűnésről gondoskodnak a szemüveg piacon, és nem csupán egy futó benyomást hagynak hátra. Míg a négyszögletes forma egy leheletnyi dekadenciát vesz fel, ami a milánóiaktól már el sem tagadható, addig a Versace pilóta szemüveg mindenekelőtt a színezett üvegeknek köszönhetően kölcsönöz olyan kinézetet, amit nemigen lehet utánozni.

Esetleg kerek üvegeket? A Versace napszemüveg VE2176 … ez az, amit kerestél. A keret nélküli szemüveg annyira korszerű, hogy már a párját ritkítja. Elegáns és extravagáns, ezek a jellemzők egyesülnek a modern és menő designban.

Mindazoknak, akik kötelezőnek éreznek egy divat megnyilvánulást, nincs okuk bolondot csinálni magukból. A Versace VE2161 modellel semmi sem sikerülhet félre. Akár fiú, akár lány, az uniszex szemüveggel és a kimondottan női változatával (Versace VE2161B) minden környezetben jól érzi magát az ember ... egy gála esten nagyestélyiben, a vörös szőnyegen vagy a saját teraszon is.

Az exkluzivitást és egyediséget egyesíti a Versace napszemüveg VE2180 mindkét nem számára. A különleges minőségű divatkellék mindegyik különböző színkombinációban azt az érzést kelti, hogy mindig és mindenhol Te állsz a középpontban, mintha csak a szórakoztató ipar egyik szupersztárjának az életét élnéd.

A Versace napszemüveg VE2181 rendesen felkavarja a fél-keretes szemüvegek világát, és a nőket és a férfiakat is egyaránt teljesen új fényben tünteti fel. Ehhez még nem is okvetlen kell a napsütés. A vakuvillanások leperegnek róla, és magabiztosságot adnak, úgyhogy ezzel a szemüveggel az orrán biztosan nem fog úgy ledermedni, mint szarvas a reflektorfényben.

A pillangó formájú napszemüvegek minden évben nagyon mennek. Ez a meglátás mint egy vörös fonal vonul végig a Versace napszemüveg áttekintésen a Versace napszemüveg kollekció 2015-től a Versace napszemüveg kollekció 2018-ig, a teljes Versace napszemüveg kínálaton. Telitalálatnak tekinthetjük a Versace VE4313 modellt is. A tapasztalataink alapján megállapíthatjuk, hogy a Versace pillangó napszemüveg modellekkel biztoson nem választottál rosszul.

A műanyag kereteken kívül természetesen Versace fém szemüvegkeretek is vannak raktárunkban. Mit szólnál például a Versace VE2166 vagy a Versace VE2194 modellhez? Vagy mégis inkább a Versace VE2173? Minden arcformához megvan a helyes ajánlat.

A Versace VE4312 is ezt az egyedülálló érzést kínálja: Versace napszemüveg pilóta kinézettel. Anyagában és kidolgozásában is cicoma-mentes és erős: ez a férfi szemüveg nemes designt és öntudatosságot sugároz. Nagyméretű üvegek és vékony keret gondoskodnak arról, hogy ez a modell ne csak a pilótafülkében legyen abszolút telitalálat.

Ha valaki egyedülálló stílust keres, aminél a luxus jelleg nem csak a reklámszöveg része, akkor az a divat iránt érzékeny vásárló semmiképpen sem kerülheti meg ezt az olasz márkát. Itt vannak például a Versace VE2197 vagy a Versace VE2183 modellek, és ez még csak a jéghegy csúcsa a Versace napszemüveg választék széleskörű kínálatában.

Versace/Versace-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg

Kiváló minőségű szemüvegkeretek és design egy másik csillagról

A szexualizált Versace esztétika jelensége, ami mindig a vágyakat állította a középpontba, és mégis mintha hűvös és lakkozott hatású lenne, még ma is a nyolcvanas és kilencvenes évekhez igazodik. A virágos hippik és a punkok után az emberek kiéheztek a divatra, aminek már nem tulajdonítottak jelentőséget, csak játéknak tekintették. Versace nem csak kielégíti ezt az éhséget, hanem mindig új ösztönzést is ad neki, és a vállalat ezeket a vágyakat tudatosan viszi a nyilvánosság elé. Eközben a gazdagság és a luxus benyomását a Versace névtől különválasztani éppoly reménytelen, mint az Antarktiszon egy flamingóval találkozni.

Mindezeken túlmenően a Versace napszemüveg kreációi a klasszikus formákkal is (Versace VE4345B, Versace VE4343 vagy Versace VE4296) meggyőzőek. A szinte purista design (Versace VE2189) – legalábbis a vállalat szabványához mérten – 2018-ban megtalálta a helyét a kollekcióban is. Színezett keretek (Versace VE2185), városias kreációk (Versace VE4307) és a bátor lépés messze a hagyományos határokon (Versace VE2163) túllépve, a Versace modelleknek egy bizonyos celeb kinézetet kölcsönöz, ami már az első futó pillantásra is kiemeli őket a többi szemüvegmárka, mint a Ray-Ban, Tom Ford, Porsche Design és Emporio Armani közül.

Melyik szemüveg illik hozzám?

Ha egy Versace napszemüveget keresel, már nem is kell sokáig tovább nézelődnöd. Eléd tesszük a teljes választékot, amit ez a luxusmárka kínál. Mit szólnál például a Versace fekete napszemüveghez színezett lencsékkel (Versace VE4335), amit a divatos aktualitás terén egyetlen másik modell sem tud lekörözni. Nagyon kevés szemüvegmárka képes a márkanevet olyan divatos színekkel kihangsúlyozni, mint ahogy ez a divatház teszi azt. A Versace szürke napszemüvegtől (Versace VE2189) a Versace piros napszemüvegen (Versace VE2184) és a Versace rózsaszín napszemüvegen (Versace VE4353, Versace VE2179) keresztül a Versace arany napszemüvegig (Versace VE2193) és a Versace ezüst napszemüvegig (Versace VE2174) mindent megtalálsz nálunk, amit csak szeretnél. Természetesen kaphatók olyan klasszikusok is, mint a Versace fehér napszemüveg és a Versace fekete napszemüveg (Versace VE4349) is. A megfelelő Versace modell megtalálásához jól használható az online felpróbálás, amivel a kiválasztott modellek gyorsan felpróbálhatók. Még mindig nem találtad meg az igazit? Akkor blogunk biztosan tud segíteni a tájékozódásban! Sok témában fordulhatsz egyenesen a Szemüvegek Mesteréhez, aki mindig segítőkészen, alapvető fontosságú tippekkel áll rendelkezésedre.

Ha sikeres volt a keret kiválasztása, Digitális optikus mesterünk segít a Versace napszemüveghez a megfelelő dioptria megállapításánál, és természetesen a helyes lencsék kiválasztásánál is. Hogy melyik designt és melyik lencse-színt választod, tükrözöttet, polárszűrőst vagy fényre sötétedőt, ez már csak ízlés kérdése. Végül is a szemüvegvásárlásnál is igaz: minden az egyéni igényektől függ!

Ha felfedezted a kedvenc modelledet, a Versace napszemüveget rögtön online jutányosan megrendelheted. Ezen kívül a modellt egész egyszerűen, díjmentesen visszaküldheted, ha esetleg mégsem tetszik, vagy meggondoltad magad. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencsékkel rendelt Versace napszemüvegeket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében.

Szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlás során minden felmerülő kérdésnél, mindig megvan a lehetőséged, hogy azonnal hozzánk fordulj. Mindig melletted állunk összegyűjtött tapasztalatunkkal, akár a digitális, akár az analóg világgal kapcsolatosan. Egyszerűen mielőbb, bonyodalommentesen tájékozódj valamelyik hamburgi szaküzletünkben, az AEZ-ben vagy az Ottenser Hauptstrasse-ban, ahol professzionális, egyedi tanácsadást is nyújtunk. Ezen túlmenően az egyszerű csomagküldés szabványos vagy expressz módon, az ingyenes visszaküldési lehetőség és a sokféle fizetési mód is megkönnyítik a vásárlásodat. Így lesz a keresgélésből igazi optikai gyönyör.

Rólunk

Ha kedvezményes áron akarsz Versace napszemüveget online vásárolni, legjobb, ha hozzánk fordulsz. Mi nem vagyunk egy exkluzív Versace online napszemüveg bolt, hanem minden ismert márkát, a Carrera-tól a Gucci-n keresztül a Prada-ig kínálunk a raktárunkból, és mindig kedvező árakon.

Az amúgy is mindig alacsony árainkon kívül nálunk nincs kiárusítás az online boltunkban, és nem csak egy Versace napszemüveg kedvezményt találhatsz, hanem más modellek is diszkont áron vannak, az egész termékpaletta minden részében.

Mint szemüveg specialisták, a divat iránt lelkesedő vevőinknek a "SEE AND BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD" mottó jegyében csakis kiváló minőségű modelleket kínálunk alkalmi áron. Ezek között megtalálhatod a Versace napszemüvegeket is alacsony áron. Szinte magától értetődő! Nézz körül most online, és csábulj el egyből az Edel-Optics rendkívüli világától.