A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Polaroid Napszemüvegek

 
 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny100
 • Normál
  Normál386
 • Széles
  Széles94

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

Márka

Lencse szine

           

ár HUF

 • 19 998 – 40 001 (683)
 • 40 001 – 54 998 (2)
 •  
filter
filter
 
685
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/15
1/15
2 3 4
13 14 15

Polaroid napszemüvegek

60 másodperctől napszemüvegig

Edwin Land már kétszer sikeresen forradalmasította a világot. A Polaroid névre gondolva, vagy egyszerűen PLD, az embernek, elsőnek az a fehér keretes fénykép jut az eszébe, amit rázogatva és fújogatva lehetett előhívni. De az még csak egy vidéki találmány volt, ami fejre állította a világot. A világszerte első 3D mozi szemüveg, és más forradalmi fejlesztések a vegyítés, a fény és a szűrők területén, a vállalkozó kezei közül kerültek ki.

Ha visszatekintünk a tehetséges fizikus történetére, párhuzamosságokat fedezhetünk fel más nagy látnokokkal is, mint Bill Gates vagy Mark Zuckerberg. Mindannyian a Harvard egyetemen folytatták tanulmányaikat, és távol a diplomától is tovább barkácsoltak a saját projektjeiken. De Land útja nem vezetett a Silicon Valey felé, hanem a pénzügyi fedezet hiánya miatt a Columbia Egyetem laboratóriumában kísérletezett az elméleteivel, minden feltűnést elkerülve.

Azt, hogy az embernek nem okvetlenül van mindig szüksége pénzügyi eszközökre, Edwin Land még egyszer bebizonyította az újító fejlesztéseivel. Olcsó és forradalmi szűrői a fény polarizációjához fóliák formájában már nem csak a fényképezőgépekben találtak felhasználásra. Találmányának köszönhetően az autók fényszóróinak és a napszemüvegeknek az előállítása is új szintre emelkedett.

Végül 1937-ben megalapította a Polaroid Vállalatot. A 3D szemüvegének a bemutatása az 1939. évi világkiállításon végkép megpecsételte az áttörését. A Polaroid házból elindított találmányok nem csak a fényképezőgépek gyártásának terén voltak meghatározóak a fejlődésre. A napszemüvegek előállítása és gyártása területén is nagy befolyásra tettek szert a technikái és az új módszerei. A „Cool Ray“ bemutatásával, a Polaroid végérvényesen befutott a szemüveggyártók között. Az újszerű gyártási módszereknek köszönhetően, a szemüvegjeik garantáltan optimális védelmet nyújtottak a vakító és tükröződő fények ellen.

De a szenvedélyes feltaláló nem hagyta annyiban, igénye az egyre több felé egyre tovább hajtotta előre a kutatásait. Ennek az lett a következménye, hogy egyre több úttörő technológia viselte a nevét. Csak néhány ezek közül a Polamatic modellek vagy a különleges préspolírozó technikák bevezetése, amik lehetővé teszik, hogy optikailag tökéletes [https://www.edel-optics.hu/b/optimalis/](polarizált lencséket) lehessen előállítani. Az első sikerek óta, a Polaroid már 75 éve termel divatos napszemüvegeket, amiknél különös hangsúlyt helyeznek a lehető legjobb UV védelemre. Azóta nem csak a szükséges technológiát fejlesztették egyre tovább. A funkcionális Polaroid napszemüvegek folyamatosan nagy népszerűségnek örvendenek, és kezdettől fogva az egész világon kelendőek voltak. A vállalat mögött lévő tapasztalat és innovatív technológia a mai napig a Polaroid szemüvegek minden egyes modelljéből kiolvasható. A kifogástalan minőség és a magas szintű viselési kényelem nem az egyetlen tényezők, amik a Polaroid szemüvegekre jellemzők.

Polaroid/Polaroid-Sonnenbrille-Herren-neu_1271x793.jpg

Sztárok és sztárocskák a Polaroid szemüvegek mögött

Azokon a sztárokon kívül, akik szenvedélyesen szívesen tesznek Polaroid napszemüvegeket az orrukra, vannak olyan sztárok is, akik a cégnek dolgoznak. A szupersztár Lady Gaga 2010-ben valóban a Polaroid kreatív igazgatója lett, és a szabadidejében is szívesen teszi a Polaroid napszemüvegeket a híres orrára. De nem csak a kreatív területen hív a márka prominenseket segítségül. Boris Becker, The Tripletz, blogger-ikon Tosha Eason vagy a modell Cara Delevingne is következetesen vallják magukat a PLD napszemüveg kollekciók hívének. Ha egy pillantást vetünk az amerikai cég szemüvegjeire, nagyon könnyen megérthetjük a mögöttük rejtőző lelkesedést. Azt a modernitást, amit a retro formákban újra értelmeztek, megtalálhatjuk a Polaroid női napszemüvegek és PLD férfi napszemüvegeken kívül, a Polaroid gyerek napszemüvegekben is.

Óriási választék Polaroid napszemüvegekből – hogyan lehet dönteni?

A Polaroid napszemüvegekben rejtőző lenyűgöző technika mellett, a Polaroid gyűjtemény sokfélesége is a befutott szemüveg márka mellett. A Polaroid 07886 csak egy példa a sportszemüvegekre, amik természetesen szintén a robusztus és funkcionális technikához kapcsolódnak. Nem csak a szemüveges sportolók számára jó választás a Polaroid márka. A divat iránt lelkesedő nők és férfiak is megtalálják a megálmodott modelljüket a Polaroid napszemüvegek (Polaroid PLD 2049) között. A Polaroid PLD 1013/S modell a panto formájával és a barna szemüvegkeretével pontosan megfelel a legújabb divatnak, és van egy nagy előnye: a forma és a szín gyakorlatilag minden arcformához és arcszínhez illik. Akár fiatalember - Polaroid P8411, akár fiatalasszony – Polaroid P8339, ezzel a szemüveggel abszolút semmit sem lehet rosszul csinálni, sőt, éppen ellenkezőleg.

Aki valami még rendkívülibbet szeretne, az vessen egy pillantást a Polaroid PLD 2052/S modellre. Ennél a modellnél két trendet kombináltak: a lencsék kerek formája a modern kettős híddal, klasszikus és tartózkodó feketében a divatkedvelő emberek szuper mindennapi kísérőjévé teszik ezt a Polaroid napszemüveget. De a napszemüvegkedvelő hölgyek között található klasszikus típusú nők számára is nagy a választék. A Polaroid PLD 5015, ami minket kicsit a Tom Ford napszemüveg modellre emlékeztet, valamint a Polaroid P8317is lenyűgöznek a kiváló minőségükkel és az elegáns stílusukkal.

A Polaroid férfi napszemüvegek között is minden trend megtalálható. A klasszikus pilóta napszemüveg modell a PLD 2043/S modellben bukkan fel újra, míg a Polaroid PLD 2047/S modell kicsit a Wayfarer formát idézi, a Polaroid PLD 2053/S modell pedig a kerek napszemüvegek klasszikusa. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik modell illene legjobban hozzád, talán segít a virtuális próba fülke. A Szemüveg Mesternek is van egy pár tippje a YouTube videóiban, arról, hogy hogyan választhatjuk ki a megfelelő szemüveget.

Polaroid/Polaroid-Sonnenbrille-Damen-neu_1271x793.jpg

Melyik Polaroid napszemüvegkeret a megfelelő?

Mi a preferenciád a Polaroid szemüvegkeretnél? Klasszikus vagy extravagáns PLD divat szemüveg? Fekete vagy matt fekete szemüvegkeret, rózsaszín szemüvegkeret, matt vagy átlátszó formában? Polarizált napszemüveg és / vagy tükrözött napszemüveg? A Polaroid márka széles választékot kínál a férfiak és a nők számára, amelyek egyik vagy másik irányba haladnak, vagy mindkét világ legjobbját képviselik. Kiváló színek a napszemüveglencséknek és a napszemüvegkereteknek, időtlen formákkal, feltűnő részletekkel és könnyű anyagokkal rendelkeznek.

A „Mindent meg lehet tenni, semmit sem muszáj” mottónak híven, a szemükre figyelő szemüveg rajongók, a Polaroid márka növekvő rendszeres vásárlói közé tartoznak, hogy ruhájukat befejező tapintásúvá tegyék, és soha ne kerüljenek a csökkenő ágba. A klasszikus PLD divat szemüveg keretek szintén elegánsak, kifejezőek és időtlenek, olyan márkákhoz képest, mint a Ray Ban, Adidas vagy a Prada Sport ártalmatlan, így ezek a piac egyik legnépszerűbb kiegészítői. A tiszta formák és finom részletek jellemzik a Polaroid napszemüveget, így bármilyen alakban és színben jól néznek ki. Van egy kritikus szempont is, amely elfedi a fent említett márkákat: Minden Polaroid férfi napszemüveg és Polaroid női napszemüveg modell kivétel nélkül polarizált lencséket tartalmaz. A Maui Jim kivételével, a „Polarized” felirat az előtérben van, más címke nélkül, mint a Polaroid esetében. Minden PLD keret olyan lencsékkel van felszerelve, amelyek kivétel nélkül polarizáltak.

De mit jelent az, hogy „polarizált” illetve „polarized” egyáltalán?

A polarizált napszemüveg (polarized sunglasses) képes elnyelni a tükröződéseket.” - „A szemüveg mester” mélyen belemerül a témába. „Ha az úton esik az eső, ha hó van, vagy amikor a tenger tükröződik, polarizált napszemüveget ajánlunk a szemirritáció vagy tartós károsodás elkerülése érdekében.” A kültéri sportokhoz speciális szemüvegek a sláger - túrázás, hegymászás vagy kerékpározásnak.

Gazdag, nagy kontrasztú színek, polarizált szűrővel, biztosítják a teljes érzékelést. A retinát a polarizált napszemüveg enyhíti és védi. A szem fáradtságát a polarizált lencsék is megakadályozzák. „A polarizáció úgy érhető el, hogy a polarizáló lencsét speciális bevonattal látják el” - folytatja a „Szemüveg Mester”. Számtalan apró kristály van a bevonaton, amelyek vízszintes alakban vannak elrendezve. Ha a sugárzás függőlegesen éri a polarizált napszemüveg lencséjét, akkor az elnyelődik, így csak a biztonságos, vízszintes és semmi UV-sugárzás kerül át.”

Ezen kívül, a Polaroid vagy a PLD sokkal többet kínálhat. Könnyű anyag, innovatív formatervezés és funky színkombinációk, amelyek szűrőinkkel könnyen rendezhetők feketétől - rózsaszínig. De oly sok választás esetén, a tűt a szénaszekérben nem könnyű megtalálni. A klasszikus Polaroid keretek mellett, mint például a Polaroid Junior P0115 a Polaroid Kids gyűjteményből, minden lehetséges keret megtalálható, minden színben. Minden bizonnyal van valami minden ízlésnek a Polaroid PLD -től. Például vannak Polaroid férfi szemüvegek, mint a PLD 2049 / S matt fekete színben, a cat-eye szmeüvegkeret, azaz a macska szem szemüveg, mint a PLD 4058 / S vagy a PLD -6062-S matt fekete színben, valamint az unisex szemüveg – Polaroid PLD 2052 / S*. Minden Polaroid kollekció egyszerűen ékszer, amelyet hozzá kell adni a napszemüveg gyűjteményedhez.

Miután kiválasztottad a Polaroid napszemüveget, a digitális optikus segít a megfelelő Polaroid lencse megkeresésében. Nem számít, ha Polaroid női napszemüveg, a divatkirálynőnek, vagy Polaroid férfi napszemüveg férfi divatválasztást választja. Kínálunk unisex napszemüveget mindenki számára. Miután meghatároztad, hogy melyik a kedvenced, a Polaroid napszemüveget olcsón online rendelheted meg. Ha végül mégsem tetszik, akkor 30 napon belül ingyenes szállítással visszaküldheted. Csak a rendelésre gyártott látólencsés szemüvegek nem téríthetők vissza, kivéve, ha ezek gyártási hibát tartalmaznak. Ha bármilyen kérdésed van a Polaroid szemüvegekről vagy a PLD ingyenes szállításáról, csak hívd fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámon, írjál e-mailt, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a közösségi média csatornáinkon keresztül, vagy közvetlenül vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal a három hamburgi üzletben vagy az Alsó-Szászország enklávéjában Buxtehudeban.

Hogy állna például havanna szemüveg színben a PLD, vagy a barna Polaroid? Ha már tudod, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az új szemüvegednek, akkor ezt megadhatod a szűrőben. Akkor e webáruház megmutatja neked a kívánságaidat, közvetlenül különféle szemüveg-javaslatok formájában. Ha azonban továbbra sem vagy biztos a döntésben, itt megismerheted a különféle PLD napszemüveg lehetőségeket, vagy azonnal töltsél fel egy fényképet, és gyakorlatilag próbáld fel a PLD szemüveget. A Polaroid férfi napszemüveget vagy a Polaroid női napszemüveget elsőnek fel is kéne próbálni.

Ami az alakzatokat illeti, a PLD napszemüveg választékkal elkényeztetünk. Bevált formák, mint például a négyszög, a browline szemüvegkeret vagy a kerek napszemüveg és persze az aviator napszemüveg, általában állandóan készleten vannak. Ugyanez vonatkozik a töltött keretes, a félkeretes és a minimalista keret nélküli szemüveg változatokra. Most neked kell eldöntened, hogy melyik polarizált napszemüveg kell ragyogjon az orrodon, amikor kisüt a nap.

Ha a cipő (vagy ebben az esetben a keret) továbbra is nyomódik, bloggunk segít. Ezen kívül, a Szemüveg Mester rengeteg tippel rendelkezik olyan témákban, mint például a „Polaroid napszemüveg javítása”, vagy a „Polaroid szemüveg beigazítása” a repertoárban.

Szolgáltatás

A Polaroid napszemüveggel kapcsolatos panasz ingyenes szállítással visszaadható. Az egyéni szükségletre készített látószemüvegek vagy dioptriás napszemüvegek csak akkor téríthetők vissza, ha gyártási hibát tartalmaznak. Ha inkább tanácsot szeretnél kapni a helyszínen, akkor látogass el a három hamburgi üzletünk egyikébe, az AEZ -ben, a Mundsburg Centerben* vagy az Ottenser Hauptstraßen, vagy akár az Alsó-Szászországi a Buxtehude városában. Itt szakembereink örömmel tanácsot adnak a napszemüveg vásárlásával kapcsolatban.

Rólunk

Az üzleteinkben tanácsot adunk a divatszeretettel rendelkező ügyfeleinknek. A napszemüveget kiegészítőként és **életmód cikként tekintjük. Ennélfogva a mottó: "SEE AND BE SEEN". Üzleteinkben kipróbálhatod az összes lehetséges modellt, és közvetlenül megvásárolhatod a Polaroid napszemüvegjeidet. Különböző fizetési módszerek és ingyenes szállítás a lehető legkönnyebbé tesszik az életed, hogy az álmaid napszemüvegjét, legyen az unisex napszemüveg vagy gyerek napszemüveg, női napszemüveg vagy férfi napszemüveg, minél hamarabb, kényelmesen a kanapéról megrendeld, és várd érkezését... és ezt garantáljuk egy nem kötelező érvényességű ár-ajánlattal.