A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Marc Jacobs Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny3
 • Normál
  Normál176
 • Széles
  Széles32

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

kerettipus

Lencse szine

      

ár HUF

 • 40 000 – 60 000 (39)
 • 60 000 – 79 999 (105)
 • 79 999 – 119 999 (71)
 •  
filter
filter
 
215
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Marc Jacobs napszemüvegek

A díva a szemüvegek mennyországában

„When I'm in a - cinematography state of mind
What I visualize will open the eyes of the blind“,

nyilatkozza Pharoahe Monch öntudatosan a Cella Dwellas és az Organized Konfusion közötti együttműködés során.

A rapper ezzel rátapint egy formatervező filozófiájának a lényegére, akit elsősorban az amerikai divatvilágban, az excentrikus természete és a híres-hírhedt allűrjei folytán mindig is egy díva és egy „Enfant Terrible“ keverékeként bélyegeztek meg. „Az emberek nem tudják, hogy mit akarnak viselni. Csak akkor ismerik fel, ha már látták“, hangzik Marc Jacobs egyik mondása. Ő kollégáival és kortársaival ellentétben abban a helyzetben van, hogy valamilyen módon befolyásolni tudja az ügyfeleinek a kinézetét, akik az egyre újabb és újabb ötleteit és kreációit a Cella Dwellas Tracks „Ill Collabo“ abszolút megtestesítésévé tudják változtatni.

Jacobs korunk egyik legbefolyásosabb és leghíresebb divattervezőjének számít, aki érti a módját, hogy hogyan alkosson ellentmondásos elemekből egy összhangban lévő képet, ami első ránézésre is magán viseli az ellentmondásosság jegyeit. Az eredmény: egyaránt vonzó és rendkívüli ékszer darabok, amik többet jelentenek, mint az összetevő darabok egyszerű összeadását.

Ezzel a nemzetközi divatvilág fantasztája szinte minden új szezonban egy olyan világ Nostradamusaként jelenik meg, amelyik a kreativitását a világ nagyvárosainak a színpadain, kifutóin és divatbemutatóin éli ki. Ennek az embernek a jövő trendjeire vonatkozó hihetetlen érzéke azon kimagasló tulajdonságai közé tartozik, amelyek segítségével a Marc Jacobs kollekciókban szívesen kombinálja a világító színárnyalatokat a sötét színezésekkel, hogy ezáltal hol egyszerű, hol bolondos, hol retro, hol modern kreációkat hozzon létre, és a Marc Jacobs márka kedvelőit soha ne hagyja megnyugodni.

Történet

Apja elvesztése után az akkor 7 éves Jacobs a divat iránt érzékeny nagyanyjánál nevelkedett New York Upper East Side negyedében. A sorscsapás ellenére megjelent egy fénysugár is a láthatáron, mert nagyanyja megtanította kötni, és ezzel letette egy példa nélküli karrier alapjait.

A High School után megtette a következő lépést, és 18 évesen beiratkozott a neves "Parsons The New School for Design" intézetbe. Már a tanulmányai 1984-es elvégzése után nem sokkal elismerést kapott, amikor fiatal tervezőként egy egész csomó díjat elnyert, és ezzel a Perry Ellis divatvállalatnál is egy álláshoz jutott. Ahogy felelős pozícióba került, nem csak a sajtó ünnepelte első terveit, hanem Az Év Tervezője („Designer of the Year“) díját is elnyerte.

Alig két évvel később üzlettársával, Robert Duffy-val közösen hozta a piacra az első saját Marc Jacobs kollekcióját, ami egyben a saját Marc Jacobs International divatmárkájának az elindulását is jelentette. Ezzel megvalósította a rendkívüli tehetség régi álmát, a híres Grunge kinézetet. „A grunge a punk romantikus hippi változata“, magyarázta az egyéni gondolkodású divattervező, akinek többek között a rajzfilm figura SpongyaBob Szivacsfej is a példaképei közé tartozik. A sajtóban ünnepelték, speciális stílusát az utcán találta meg, ám a boltokban csak alig-alig kapott némi figyelmet.

A végleges áttörésre csak akkor került sor, amikor Jacobs 1997-ben Párizsba költözött, ahol Louis Vuitton alkalmazta kreatív igazgatóként, és ötleteivel nem csak a süllyedő hajót mentette meg a teljes lemerüléstől, hanem az akkor még csak bőrönd- és divatkellék-kereskedésként ismert divatvállalatot sose álmodott magasságokba vezette. De ez még nem volt elég, az önkéntes munkamániásnak még arra is maradt ideje, hogy a saját márkáját is továbbvigye, és még ki is bővítse, többek között a Marc by Marc Jacobs vonallal, különböző illatsorozatokkal, egy óra-vonallal, két különböző szemüveg kollekcióval és egy gyerek kollekcióval is.

A hihetetlen siker az egész termékpalettán a Marc Jacobs napszemüveg kollekciókon is lemérhető, amiknek a gyártását az LVMH csoport vette át, akiknek a hamisítványok elleni küzdelemben már más márkák kapcsán is van tapasztalatuk, így a Ray-Ban, Tom Ford, Prada, Gucci vagy a Michael Kors modelleknél is. Ahhoz, hogy ne dőljünk be a Marc Jacobs napszemüveg utánzatoknak, figyelembe kell venni néhány dolgot, amik segíthetnek felismerni, hogy egy Marc Jacobs napszemüveg hamisítványt vagy egy eredeti Marc Jacobs napszemüveget tartunk a kezünkben.

A Marc Jacobs műanyag napszemüvegek és a Marc Jacobs fémkeretes napszemüvegek szárainak a belső és a külső oldalán is megtalálható a feltűnő „MARC JACOBS“ felirat. Az ár, a kidolgozás és a súly is természetesen ugyanúgy az eredeti Marc Jacobs napszemüvegek jellegzetességei, mint a hozzá tartozó Marc Jacobs napszemüveg tartozékok – vagyis az eredeti Marc Jacobs napszemüveg tok és a Marc Jacobs napszemüveg törlőkendő.

Ezzel szemben egy Marc Jacobs másolat viszonylag könnyen leleplezhető, mert a kevésbé igényes kidolgozáson kívül gyakran a felirat is hibás. A leggyakoribb írásmódok: Mark Jacobs, Marc Jakobs vagy akár Marc Jacob.

A Marc Jacobs Designer napszemüvegek sugárzó ereje

Scarlett Johansson, Selma Blair vagy Natalie Portman csak néhány név a prominensek közül, akik nem tudják kivonni magukat a sajátos New Yorki tervező napszemüvegeinek és ruha kollekcióinak a vonzásköréből.

Díva-szerű Marc Jacobs napszemüveg design Neked, Nekem, és mindenkinek kettőnk között

A Marc Jacobs napszemüvegek nőknek és a Marc Jacobs napszemüvegek férfiaknak megtestesítik az extravaganciát, az excentrikusságot, valamint a színek és az anyagok olyan kombinációit is, amik az első pillantásra látszólag egyáltalán nem illenek össze, de a végén mégiscsak egy egységes képet alkotnak ... és mindez a garantált Marc Jacobs napszemüveg UV védelemmel együtt a csomagban.

A bizonyítékot évről évre szállítja a Marc Jacobs napszemüveg Eyewear vonal, olyan modellekkel, mint a Marc Jacobs napszemüveg MARC 8/S, a Marc Jacobs napszemüveg MARC 16/S, a Marc Jacobs napszemüveg MARC 197/S, vagy a Marc Jacobs napszemüveg MARC 198/S.

Teljes keret és négyszögletes kinézet együtt járnak a Marc Jacobs napszemüveg MARC 119/S, éppúgy, mint a vanília fagylalt az eperrel és a tejszínhabbal. Az eredmény egy Marc Jacobs napszemüveg férfi, egy optikai élvezet műanyagból, ami a különböző stílusok jóvoltából nem csak egyetlen ízlés irányra korlátozódik.

A kerek napszemüvegek egyszerűek, és tökéletes képet nyújtanak. Még a Marc Jacobs napszemüvegek tervezői sem tudnak kibújni a hatásuk alól. A Marc Jacobs napszemüveg MARC 107/S divatos dupla híddal a 2017-es Marc Jacobs napszemüveg kollekcióból, vagy az egyszerűbb Marc Jacobs uniszex napszemüveg változat, a Marc Jacobs napszemüveg MARC 48/S a 2018-as Marc Jacobs napszemüveg kollekcióból se jelentenek kivételt. Sőt, éppen ellenkezőleg, más márkákkal összehasonlítva a Marc Jacobs szemüvegkeretek semmiképpen nincsenek hátrányban.

A Marc Jacobs macskaszem napszemüvegek nem csak éjjel világítanak. A Marc Jacobs napszemüveggel MARC 203/S vagy a Marc Jacobs napszemüveggel MARC 47/S egész álló nap ragyoghatsz. Az már teljesen mindegy, hogy a Marc Jacobs női napszemüveggel éppen a strandon, a kávézóban, vagy a munkába vezető úton vagy. A Marc Jacobs macskaszem napszemüvegek nem ismernek megalkuvást, és minden környezetben feltalálják magukat.

A Marc Jacobs szögletes napszemüvegek

esetében a készítők kreativitásának minden vonása megcsodálható a szemüvegekben. Tiszta, makulátlan vonalak határozzák meg a Marc Jacobs napszemüveget Marc 46/S, anélkül, hogy az porosnak tűnne. Másrészről a Marc Jacobs napszemüveg MJ 252/S és a Marc Jacobs napszemüveg MARC 172/S abszolút egyedülállóak egy olyan piacon, ami tulajdonképpen már mindent látott.

A Marc Jacobs pillangó napszemüvegek

esetében (Marc Jacbobs napszemüveg 117/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 103/S), a Marc Jacobs panto napszemüvegek esetében (Marc Jacobs napszemüveg MARC 184/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 204/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 108/S), vagy a Marc Jacobs pilóta napszemüvegek esetében (Marc Jacobs napszemüveg MARC 174/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 7/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 168/S) sem lazsált ez az amerikai szemüveggyártó cég.

Egy egészen különleges ékszer darab a Marc Jacobs Daisy napszemüveg is (Marc Jacobs napszemüveg Daisy). Az üvegezhető teljes keretes modell négyszögletes stílusban is egy egészen különleges divatkellék. Mint már a szemüveg neve is sejteti, mindkét szár külső oldalán két-két százszorszép látható, ezáltal a szemüvegkeret ismét a flower-power időket idézi föl.

Marc Jacobs stílusa

„A divatban az a különös, hogy lehet szeretni és gyűlölni is. Én, mint divattervező, szeretem is és gyűlölöm is a változást.“

Egy nagyon ellentmondásos megnyilatkozás egy tervezőtől, aki a radikális változtatásairól ismert egyik kollekciójától a következőig, anélkül, hogy elveszítené közben a tipikus kézjegyeit. Különösen a divat terén, de a napszemüvegeknél is átalakulnak a tervei, mint egy kaméleon, és rendszeresen leomlasztják közben a szakma minden olyan falát, ami évtizedek óta érinthetetlennek számított. Az eredmény a mesék világában ér véget, amik sokkal inkább emlékeztetnek az Aliz Csodaországban történetére, mint a valóságra.

Kreációiban, amiket a Safilo csoport ültet át a valóságba, New York, Párizs és Japán, művészet, zene és az internet tükröződnek. Emellett az esztétika kiszámíthatatlan, és mozaikszerűen tevődik össze látszólag ellentmondásos elemekből: szép és ronda, tökéletes és torzított.

Jacobs design-filozófiájának alapja egy összetört szépség. Egy tipikus mondat Jacobstól így hangzik: „Talán ez már olyan csúf, hogy már ismét szép.“ A divatja gyakran gyerekesen játékosnak tűnik, sok kis részlettel, amik együtt kiemelkednek a nagy tömegből. Végső soron tehát: Olyan divatmárka, ami nem csak meglepetéseket nyújt kemény ellentmondásokkal, hanem a kritikusok és a vásárlók egyaránt ezt is várják el tőle. Teljesen a Jacobs által megszabott mondás szerint: „Pont amikor valami ízléstelennek számít, egyben mégis igazán nagyszerű.“

Melyik szemüveg illik hozzám?

Ha egy Marc Jacobs napszemüveget keresel, akkor itt jó helyen jársz. Nálunk csak a bőség zavarával kell foglalkoznod. Mit szólnál egy Marc Jacobs napszemüveghez Aviator-stílusban (Marc Jacobs napszemüveg MJ 515/S, Marc Jacobs napszemüveg MJ 627/S), színezett lencsékkel szürkében (Marc Jacobs napszemüveg MARC 44/S) vagy a Marc Jacobs kerek napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 217/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 11/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 195/S), amik egészen különleges divatérzést sugallnak.

Ezzel szemben a Marc Jacobs napszemüveg modellek a többi márkánál sokkal gyakrabban tűnnek fel divatos színezésükkel. A Marc Jacobs szürke napszemüvegtől (Marc Jacobs napszemüveg MARC 49/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 29/S), a Marc Jacobs piros napszemüvegen át (Marc Jacobs napszemüveg MARC 294/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 255/S), a Marc Jacobs arany napszemüvegig (Marc Jacobs napszemüveg MJ 305/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 243/S) és a Marc Jacobs kék napszemüvegig (Marc Jacobs napszemüveg MARC 187/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 56/S) óriási a választék, amik a viselőjük arcát probléma nélkül feldobják, aláhúzzák vagy a külvilág elől eltakarják.

Természetesen van még a Marc Jacobs zöld napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 220/S, Marc Jacobs napszemüveg ICON 096/S), a Marc Jacobs fehér napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 1/S, Marc Jacobs napszemüveg 27/S) vagy akár a Marc Jacobs fekete napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 213/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 105/S), Marc Jacobs barna napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 293/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 67/S), Marc Jacobs Havanna napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 162/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 179/S), vagy a Marc Jacobs ezüst napszemüveg (Marc Jacobs napszemüveg MARC 199/S, Marc Jacobs napszemüveg MARC 66/S) az óriási Marc Jacobs napszemüveg kínálatunkban.

Az igazi Marc Jacobs megtalálásához segítségedre lehet az online felpróbálás, melynek során a modelledet rögtön föl is próbálhatod. Még mindig nem találtad meg az igazit? Akkor blogunk biztosan tud segíteni! A Marc Jacobs napszemüvegek javításának témájához is mindig tud hasznos tanácsokat adni a Szemüvegek Mestere.

Ha sikeres volt a keret kiválasztása, Digitális optikus mesterünk segít a Marc Jacobs napszemüveghez a megfelelő dioptria

megállapításánál, és természetesen a helyes lencsék kiválasztásánál is. Hogy melyik designt és melyik lencse-színt választod, hogy a Marc Jacobs napszemüveg tükrözött, Marc Jacobs napszemüveg polárszűrős vagy Marc Jacobs fényre sötétedő, illetve Marc Jacobs magától elszíneződő legyen-e, ez már csak ízlés kérdése. Végül is a szemüvegvásárlásnál is igaz: mindenkinek legyen meg a maga öröme.

Ha felfedezted a kedvenc modelledet, a Marc Jacobs napszemüveget rögtön online jutányosan megrendelheted. Ezen kívül a modellt egész egyszerűen, díjmentesen visszaküldheted, ha esetleg mégsem tetszik, vagy meggondoltad magad. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencsékkel rendelt Marc Jacobs napszemüvegeket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében.

Szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlás során minden felmerülő kérdésnél, mindig megvan a lehetőséged, hogy azonnal hozzánk fordulj. Mindig melletted állunk összegyűjtött tapasztalatainkkal, akár a digitális, akár az analóg világgal kapcsolatosan. Egyszerűen mielőbb, bonyodalommentesen tájékozódj valamelyik hamburgi szaküzletünkben, az AEZ-ben vagy az Ottenser Hauptstrasse-ban, ahol professzionális, egyedi tanácsadást is nyújtunk. Ezen túlmenően az egyszerű csomagküldés szabványos vagy expressz módon, az ingyenes visszaküldési lehetőség és a sokféle fizetési mód is megkönnyítik a vásárlásodat. Így lesz a keresgélésből igazi optikai gyönyör.

Rólunk

Ha kedvezményes áron akarsz Marc Jacobs napszemüveget online vásárolni, legjobb, ha hozzánk fordulsz. Mi nem vagyunk egy exkluzív Marc Jacobs online napszemüveg bolt, hanem minden ismert márkát, a Porsche Design-tól a Persol-on és a Céline-en keresztül a Polaroid-ig kínálunk a raktárunkból, és mindig kedvező lista-árakon.

Az amúgy is mindig alacsony árainkon kívül nálunk nincs kiárusítás az online boltunkban, és nem csak egy Marc Jacobs napszemüveg kedvezményt találhatsz, hanem más modellek is diszkont áron vannak, az egész termékpaletta minden részében.

Mint szemüveg specialisták, a divat iránt lelkesedő vevőinknek a "LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD - SEE AND BE SEEN" mottó jegyében csakis kiváló minőségű modelleket kínálunk, abszolút alkalmi áron. A Marc Jacobs napszemüvegeket is kedvezményes áron találod meg nálunk. Szinte magától értetődő! Nézz körül online boltunkban, vagy kérd ki az Edel-Optics szakképzett munkatársainak tanácsait a szemüvegek végtelen erdejében, ahol iPad-jeink és egyedülálló vásárlási rendszerünk segítségével félelem nélkül áttekintést kaphatsz a lényeges dolgokra vonatkozóan.