A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Silhouette Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

  • Keskeny
    Keskeny39
  • Normál
    Normál12
  • Széles
    Széles1

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

Arcforma

Lencse szine

        

Lencse sajátosságok

ár HUF

  • 80 000 – 120 002 (1)
  • 120 002 – 200 002 (74)
  • felett 200 002 (17)
  •  
filter
filter
 
92
 
 
 

Rendezés

  • Ár - növekvő
  • Ár - csökkenő
  • order by salesrank
  • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/2
1/2
2

Silhouette Napszemüvegek

Egyedi szemrevaló Ausztriából


"A háttérrel kontrasztos, tiszta kontúrral körülvett felület" - így írja le a Silhouette és a leírás talál. Mivel az osztrák márka 1964 óta nagy jelentőséget tulajdonít az egyértelmű vonalakkal rendelkező elegáns dizájnnak. A kontrasztok nemcsak arra szolgálnak, hogy kitűnjenek a szemüvegviselő arcán, hanem hogy feltűnjenek a szemüvegvilág égboltján. Ez a linzi vállalat számára, a gyártási filozófiája miatt, nem nehéz. Az osztrák gyártás megfelel a legmagasabb műszaki követelményeknek, és így garantálja az egyedi Silhouette minőséget.

A kézzel gyártás magas aránya, a legújabb anyagok és gyártási technológiák alkalmazásával párosulva, nemcsak formáját és színét tekintve vizuálisan meggyőző napszemüvegeket hoznak létre, de technikailag is a felső ligában szerepel. Minden Silhouette napszemüveg titánból készül, amely lehetővé teszi a finom esztétika és a belső erő tökéletes kombinációját. A Silhouette napszemüveg és látószemüveg keretek sok örömet okoznak viselőiknek, de mérlegelni nem lehet. A Silhouette márka modelljei még a szemüvegipart is forradalmasították, mint a világ legkönnyebb szemüvegjei.

Minimalista kézzel gyártott művészet


Míg a titán stabilitást biztosít a Silhouette napszemüveg kereteinek és karjainak, a Silhouette tervezői kreativitást kölcsönöznek a kollekcióknak. Szenvedélyesen követik a világ legszebb szemüvegének megalkotását. Ehhez a legnagyobb meggyőződéssel, lényük és vágyuk minden aspektusával dolgoznak. Az eredmény megmutatható és viselhető! Különösen a napszemüveg Silhouette TMA ULTRA THIN keret nélküli álom a férfiaknak. A keretről való lemondás súlycsökkenéshez vezet, amely vékony lencsékkel kombinálva maximális kényelmet biztosít. Szürke-fekete színben a széles lencsék nemcsak UV-védelmet nyújtanak, hanem optimálisan leszűrik a káprázatos napsugarakat is. A Silhouette másik népszerű férfi napszemüvegje, amely az egyik kényes, de okos kiegészítő, a [Silhouette Breeze](/Titan-Breeze-(8693-6040)-a-Silhouette-toel-toel.html], amely egyáltatlán nem divatsztár. Nagyon valószínű, hogy ezekkel a Silhouette titán szemüvegkeretekkel (opcionálisan barna vagy szürke lencsékkel) semmi mást nem fogsz az orrodra tenni.

Női Silhouette szemüvegkerete modelleket is kínálunk, amelyek világszerte "könnyű napszemüvegként" vannak elismerve. A TMA Icon vezeti ezt a kategóriát, mert nemcsak ikonikus neve van, hanem keret nélküli napszemüvegként vonzza az összes szemet. A pillangókeret és a barna színátmenet kombinációja visszaveti az utcára az évjárat pillantását. A hasonló TMA Atwire, amely egy ívelt keretelemmel és gyümölcsös színekkel több életet hoz a Silhouette által kínált napszemüvegbe. Az aranysárga szemüveggel és az ezüst keretcsúcsokkal ellátott színváltozat az ígért kontrasztokat hozza minden megjelenésbe. A legszebb Silhouette napszemüveg azonban megtalálható az Infinity Collection-ben. A lencse színéhez illeszkedő, teljes kerettel rendelkező Silhouette Cat-Eye napszemüveg a márka időtlen kialakítását hangsúlyozza a kurzív írásmóddal.

Melyik Silhouette napszemüveg áll jól nekem?


Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik modell felelne meg a legjobban, itt első benyomást szerezhetsz arról, hogy kedvenceid hogyan állnának. A Silhouette Eyewear különböző modelljeit gyakorlatilag felpróbálhatod a webkamera használatával vagy egy elmentett kép feltöltésével. Itt könnyedén megnézheted a különböző kerettípusok nagy részét. Ami a formákat illeti, a Silhouette napszemüveg áttekintés szűrőt is használhatod a preferenciád meghatározásához. Az olyan kipróbált és bevált minták, mint a téglalap alakú napszemüveg vagy a kerek napszemüveg, általában tartósan raktáron vannak. Ha megkaptad már a szemüveget, és a cipő (vagy ebben az esetben a keret) még mindig nyom itt-ott, akkor minden bizonnyal értékes információkat és tanácsokat találsz a blogunkon a következő témákat illetően: "Az akcentusos árnyalatok illenek hozzám?" sziluettből?" vagy "Van-e speciális kiadás a Silhouetteből?". A Szemüvegmester is sok tippet tartalmaz olyan kérdésekről, mint a "Silhouette javítása" vagy "beállítása" a repertoárban.

Ha óriási választékunk végigböngészése után egyértelművé vált, hogy álmaid szemüvegének milyen formája és színe kell legyen, akkor megrendelheted a napszemüvegét interneten. Ha az elvárásokkal ellentétben az anyag vagy a szín miatt nem tetszik, egyszerűen 30 napon belül visszaküldheted ingyen. Csak az egyedi dioptriás szemüvegek nem téríthetők vissza, kivéve, ha gyártási hibáik vannak. Ha bármilyen kérdésed van, felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a helyi telefonszámon, e-mailen, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül, vagy akár munkatársainknál a négy hamburgi üzletünk egyikében.

Szolgáltatásaink


Ha bármilyen kérdésed van a szemüvegvásárlás során, például "a megfelelő Silhouette napszemüveg méret", akkor bármikor lehetőséged van kapcsolatba lépni velünk. A látó- és a napszemüvegek koncentrált szakértelmével állunk rendelkezésedre, akár a digitális, akár az analóg világban, szívesen ellátogathatsz a négy hamburgi üzletünk egyikébe is, hogy szakmai és egyéni tanácsokat kapjál, vagy hogy érdeklődj Silhouette pótalkatrészekről. Ezenkívül, az ingyenes szállítás és visszaküldés pénz-visszafizetési garanciával és a különféle fizetési lehetőségekkel megenyhítik a vásárlásodat nálunk.

Rólunk


Ha Silhouette napszemüveg online vásárolni szeretnél, alacsony áron, akkor mi vagyunk a megfelelő kapcsolattartó, hogy elhozzuk az egyedi Silhouette napszemüveg élményt hozzád. Márkás online szemüveg boltunkban a Silhouette női napszemüvegek és a Silhouette férfi napszemüvegek széles választékát találod, mindezt szemüvegtisztító kendővel és tokkal. Magától értetődik, hogy minden példány eredeti és vadonatúj. A használt termékeknek és a Silhouette másolatoknak, például "Silhuette" vagy "Silhouett Eyewear", szintén nincs mit keresni a raktárunkban.

A divatrajongó vásárlók szemüvegszakembereként, még polarizált napszemüveget is kínálunk akciós áron a "SEE AND BE SEEN" szlogen alatt. Szintén csökkentett áru napszemüvegek más márkáktól, például Ray-Ban és Michael-Kors, valamint a házon belüli napszemüveg kedvezmények, egyedi árakon vannak nálunk.