HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszavételi garancia
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszavételi garancia
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 4:
Szemuveg meret meghatarozasa - melyik lencse szelesseg a jo ?

 
Olyan jól mint az „Üvegek Mestere” senki sem tudja jobban elmagyarázni. Ezért fektetjük le a szívetekbe még a segítő videó témáinkat. Nem csak felvilágosítóak, hanem szintén szórakoztatóak szerintünk.

#masteroftheglasses
 
Szemüveg méret meghatározása

Hogyan rendeljek szemüveget a helyes méretben? Egyáltalán milyen szemüveg méret illik nekem? Kérdések sokasága, de itt végre megtalálod a válaszokat, amik megmentenek az online boltban történő vásárlásnál. Először tegyél fel egy meglévő szemüveget, állj a tükör elé, és ellenőrizd a tükör előtt, hogy hogyan állnak a szárai. Ha a szárak egyenesen vagy enyhén szétfelé állnak, akkor ez a szemüveg méret pontosan megfelelő méretű az arcodhoz, és az új szemüvegnek is ilyen méretűnek kell lennie. Viszont nem optimális, ha a szárak nagyon szétfelé állnak. Nyitva marad a kérdés, vajon nem tévedtél-e a legutóbbi vásárlásnál, és esetleg véletlenül egy gyerekszemüveget választottál ki, hiszen ez a keret egyértelműen túl kicsi neked. Természetesen másik irányú végletes példák is vannak. Ha a szárak hátrafelé teljesen beesnek, ahogy a fül mögé mennek, a divatos szemüvegkeret kimondottan túl nagy az arcodhoz. Ha találsz egy olyan keretet otthon, aminek a nagysága helyes, a keresett méret egyszerűen és pontosan meghatározható. Mérd le az üveg méretét vízszintesen a középső szélétől a külső széléig. Nagyon fontos!!! A mérést ne átlósan vagy ferdén végezd el, hanem egyszerűen vízszintesen, az úgynevezett üveg szélesség megállapításával. Ezt a méretet honlapunkon minden szemüveg márkánál megtalálod, és ehhez igazodhatsz. Teljesen mindegy, hogy Ray-Ban méretekről vagy Oakley méretekről van szó. Ha nem találsz megfelelő méretű szemüveget se otthon, se a szemüveges barátodnál vagy barátnődnél, akik kölcsönadnák az ő keretüket a kísérletezéseidhez: ne add föl, fordulj az Edel-Optics-hoz kérdéseiddel. Vagy még inkább rendelj négy-öt különböző modellt az interneten, vagy ugyanazt a keretet különböző méretekben, mert a nem megfelelőket 30 napon belül díjmentesen visszaküldheted. Alternatívaként a szemüveget online is felpróbálhatod. A virtuális tükörben minden lehetőséged megvan! Vagy feltölthetsz egy fényképet magadról, és a szemüveget 2D formátumban az orrodra teheted, vagy a webkamera felé fordítod az arcodat, és akkor a 3D modellt is felpróbálhatod. Így azután az óriási márkás szemüveg készletünkben is megtalálhatod a tökéletes keretet - virtuális felpróbálással vagy anélkül. Garantáltan!
Olyan jól mint az „Üvegek Mestere” senki sem tudja jobban elmagyarázni. Ezért fektetjük le a szívetekbe még a segítő videó témáinkat. Nem csak felvilágosítóak, hanem szintén szórakoztatóak szerintünk.
 
Segítségre van szüksége?
Ne ezitáljon, keressen minket, mi segítünk:
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 10-18 között
 
 
fizetési módok
cic
Hitelkártya
paypal
Paypal
wire
Banki átutalás
cod
Utánvét
 
Üzletünk
 
VIDEO TUTORIALS