A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek

Linda Farrow Szemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny16
 • Normál
  Normál57
 • Széles
  Széles7

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?

Sajátosságok

szemüvegkeret

 • Kerek
  Kerek (44)
 • Cat-Eye
  Cat-Eye (9)
 • Négyzet
  Négyzet (6)
 • Browline
  Browline (5)
 • Trapéz
  Trapéz (5)
 • Téglalap
  Téglalap (4)
 • Panto
  Panto (3)
 • Pilóta
  Pilóta (2)
 • Ovális
  Ovális (1)

kerettipus

Arcforma

Keret anyaga

ár HUF

 • 119 999 – 200 000 (38)
 • felett 200 000 (43)
 •  
filter
filter
 
81
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/2
1/2
2

Linda Farrow látószemüvegek

Extravagáns keresésében a Lind Farrow Látószemőveggel

"Ne aszerint ítéld meg a napot, hogy milyen termést hozott az este, hanem aszerint, hogy milyen magot vetettél a reggel"

A Linda Farrow szemüvegek először az 1970-es években jelentek meg a színpadon és az innovatív értelmezéseknek és az exkluzív formatervezésnek köszönhetően, közvetlen márkává tették nevüket. Nem utolsósorban azért, mert a Linda Farrow tervező, úttörője volt a Linda Farrow szemüvegmodelleknek, amiket átugratott szükségletből, divatos kiegészítővé.

Fő jellemzője, hogy különféle stílusokat és formákat hoz előtérbe, amelyek manapság már nélkülözhetetlenek a szemüvegek világában. Különösen az avantgárd befolyások játszották a fő szerepet. Végül is, ez volt az egyik legfontosabb értékesítési pont, aminek köszönhetően olyan hírességeket csábítottak el a Linda Farrow szemüvegkeretek, mint Yoko Ono.

Ezen túlmenően, a vállalat nagyon korán elkezdett új utakat felfedezni. Az együttműködés olyan márkákkal, mint a Dior, Yves Saint Laurent, a Balenciaga és Sonia Rykiel, új gondolkodási módot hozott a cégnek és mindenekelőtt, speciális szemüvegkereteket, amelyek új szintre emelték a Linda Farrow márkát.

Ebből kifolyólag, súlyos csapást okozott a Linda Farrow rajongók számára, amikor a tervező az 1980-as évek közepén bejelentette, hogy kilép az üzletből, hogy a családjára összpontosítson. Farrow távozásával, a márka közel 20 évig teljesen eltűnt a közönség elől.

Klisé mentes: Szembeugró, a fejbe szeget ütő!

De ez gyorsan megváltozott, amikor Linda Farrow fia, Simon Jablon és akkori barátnője, Tracy Sedino újraélesztették a márka varázsait a 2000-es évek elején, amikor a vintage és a retro jelentősen befolyásolták a divatvilágot.

Egyértelmüen, megvan mindig mindennek a megfelelő helye és idelye. Jablon és Sedino retro és vintage termékek iránti, újra felfedezett szeretetének köszönhetően, úgy a hely, mint az időpont, a 2000-es évek elején, mondhatjuk tökéletesen összeilleszkedtek.

„Ez volt az az idő, amikor a Vintage teljes lendületbe volt mint inspiráció forrás, úgy a modern tervezők számára, mint az eladóknak.” – magyarázza Sedino. - "És a vastagon nyomtatott nevek mint Dior, Saint Laurent és úgy tovább, akik a rámákot díszítik, gondoskodtak arról, hogy a Linda Farrow szemüveg garantáltan szembe szökjön mindenkinél."

Még ma is ugyanazt teszik, mivel a márka messze nem nyugszik a múltbeli eredményekkel, hanem arra koncentrál, hogy új varázzsal és trendekkel ragyogjon, anélkül, hogy elárnyékolná a saját hagyományait és egyéniségét.

A Linda Farrow Látószemüvegek - egyéni csillogás, több mint egy csipetnyi extravaganciával

A Linda Farrow Szemüveg Hirességei a Créme de la Créme – je a Filmiparnak és a divat-Olümposzának. A divatmárka it is betartsa múltbeli elképzelését és kollaborál olyan szupermodellekkel, mint Alessandra Ambrosio a Linda Farrow Sunglasses x Alessandra elnevezés alatt, vagy Irina Shayk, aki a 2015-ös nyári kampány arca volt. Még Beyoncé, Amal Clooney vagy akár Rihanna is hagyják magukot privátban a szokatlan rámákkal megcsodálni vagy magazin borítón megjeleníteni.

Amiben Linda Farrow mindenesetre különbözik a többitől, az, az együttműködése a sztár tervezőkkel, mint Erdem Moralioğlu a Linda Farrow Sunglasses x Erdem -nél, Dries van Noten a Linda Farrow Sunglasses x Dries van Noten -nél, Jeremy Scott a Linda Farrow Sunglasses Hands -el a Linda Farrow Sunglasses x Jeremy Scott kollaborálással.

További megemlíteni fontos együttműködések voltak a Linda Farrow x Yazbukey - gyüjtemény, a Linda Farrow x Khaleda Rajab, a Linda Farrow x Kris van Aschee vagy a Linda Farrow x Matthew Williamson.

A Linda Farrow Szemüveg – A Minőségnek Megvan az Ára is

Linda Farrow minden kétség nélkül, a szemüvegvilág legexkluzívabb és leginnovatívabb márkái közé rangsorolható. Számára a „határ“ ismeretlen fogalom.

„Az együttműködést Linda Farrow-al rendkívül frissítőnek találtam – „határok“ vagy „korlátok“ , azt illetően hogy mit teszünk vagy mit szeretnénk tenni, nem léteznek“, mondja Moralioğlu. „Óriási szabadságot kap az ember itt, az ötletei játékszerű alkalmazásában“. Minden esetre, a Linda Farrow Szemüvegek, extravaganciájuk és elbvadult áraik ellenére, nem lebegnek el attól, aminek nekiindultak. Minden egyes Linda Farrow szemüvegkeret a saját házi archívumból gyökerezik és ennek köszönhetően mindig velük együtt csüng egy foszlány a Linda Farrow történelemből. Így a design az összetéveszthetetlen aláírását képviseli. A rajongók és a tervezők pedig pontosan ezt várják el minden terméktől, amely a Linda Farrow Logo - t viseli.

Egyik szemmel a múltra tekintve, a nézetirány rendíthetetlenül a jövőre van beállítva. Így lepnek meg a Linda Farrow stílusok, hízelgő, kerek szemüvegkeretekkel, mint a Linda Farrow LF02/V Szemüveg és a panto szemüveg. A Linda Farrow Panto Szemüveg (Linda Farrow LFL251) pedig minden stílusnak egy örökzöld smakkot ajándékoz.

A Linda Farrow Macskaszem Szemüvegre a tervezők úgy annak idején, mint a mai nap is, különös figyelmet fordítottak. A macskaszem szemüvegkeret, a sarkain felfutó lencsével, megtestesülése annak, hogy hogyan van a „glamour“ és az esztétika értelmezve és legfőbbképpen, megjátszva. Pontosan ezt értékelik a vásárlók a Linda Farrow női látószemüveg és a Linda Farrow flrfi látószemüveg -ben, a Linda Farrow minőség mellett. Végül is, a cég nem tesz kompromizmust. Mivel, ami a Linda Farrow tokra felírva található, a forgalmazóknál is meg van szabva: garantálva van a legjobb minőség úgy a felhasznált nyersanyagokban, mint a feldolgozásban, mint a lencsékben, valamint a Linda Farrow UV sugárzás védelemben. Ebből kifolyólag, a Linda Farrow szemüveg ára is, amúgy a felsőbb, exkluzív szegmensbe van beiktatva. A minőségnek is megvan az ára, azonban Tracey Sedino igazgató szerint, mindenek előtt egy dolog áll a háttérben: „A kiváló a napszemüvegekben az, hogy: személyesek. Arról szól az egész hogy, valami olyant találni, ami az arcodhoz illik és nem föltétlenül valamelyik jelenlegi divat trendnek feleljen meg. Ezek mindig divatosok.“

Melyik Linda Farrow Látószemüveg felel meg nekem?

Merre tart a te ízlésed? Klasszikus vagy extravagáns? A márka a női Linda Farrow látószemüveg és a férfi Linda Farrow látószemüveg szegmensekben, sok alternatívát állít rendelkezésedre, amelyek egyik, valamint a másik irányból is a legjobbat képviselik. Tökéletes harmóniában összeillesztett színek, lencsék és keretek egyaránt, aminek eredménye a lényegre törő forma és a lényegre törő részletek, valamint a ház saját Linda Farrow Napszemüveg Láncja és mindez a kezedben összhangban cseng és fénylik.

Pontosan a mottónak híven, „Minden lehetséges, semmi sem muszáj”, a szemüveg rajongók, akik a minőség és a divatos megjelenés kombinációját értékelik, a növekvő népszerűségnek örvendő címke rendszeres vásárlói közé tartoznak, hogy öltözetüköt kiegészítsék. Stílusos, imponáns és időtlen marad a klasszikus szemüvegkeret is, összehasonlításban olyan márkákkal, mint a Tom Ford, Gucci vagy Prada, ami az egyik legszeretettebb ruhakiegészítővé tette a piacon. A tiszta formák és a rafinált részletek a Linda Farrow Szemüveget külön válasszák a tömegtől és minden formában és színben jó alkatot biztosítanak.

Ilyen nagy választékkal nem mindig olyan könnyű megtalálni a tűt a szénásszekérben. A klasszikus Fekete, Kék vagy Arany Linda Farrow Szemüvegek mellett, megtalálható minden féle más szín is. Minden ízlésre akad biztosan valami különös.

Milyen lenne például a Linda Farrow LFL901 látószemüveg havanna-színben? Amikor már tudod biztosan, hogy milyen adottságai kell legyenek a női látószemüvegednek vagy a férfi látószemüvegednek, ezt be tudod adni a keresési kritériumokba. Akkor megkapod a kívánságodat több szemüvegajánlat formájában. Mikor a kritériumaid ellenére még mindig döntésre bizonytalan vagy, itt tudsz egy általános képet alkotni magadnak a különböző lehetőségekről, vagy akár egy fényképet is feltölthetsz és a szemüveget virtuálisan fel is próbálhatod.

Ami a formát illeti, a Linda Farrow Szemüveg Outlet minden lehetőséget biztosít. Bevált modellek, mint például a szögletes látószemüvegek, a browline szemüvegkeretek vagy a Linda Farrow kerek szemüvegek, rendszerűen mindig készleten vannak.

A megfelelő Linda Farrow szemüveg megtalálásához, próbáld ki az online szemüveg felpróbálás menüpontot, ahol a kedvenc szemüvegedet közvetlenül az orrodra helyezheted. Ha a cipő (vagy ebben az esetben a keret) továbbra is nyomódik, blogunk segíthet neked. Szintén, „Szemüveg Mester” a sok tippet tud adni olyan témákban, mint például a „javítások” vagy „a szemüveg beállítása.

Ezen túlmenően, ha mégsem tetszik a Linda Farrow szemüveged, akkor egyszerűen ingyenesen visszaküldheted 30 napon belül. Ha bármilyen kérdésed van a Linda Farrow csere alkatrészekkel vagy valami hasonlóval kapcsolatban, hívd fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül.

A mi egyéni szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlásakor felmerülő bármilyen kérdésedre, mint például a „megfelelő” Linda Farrow szemüvegméret esetében, bármikor kapcsolatba léphetsz velünk. Mindig melletted állunk koncentrált szakértelmünkkel, akár a digitális, akár az analóg világban is. Ezenkívül, az ingyenes standard fuvarozás (vagy az expressz), ingyenes visszatérítés és a különféle fizetési módok állnak rendelkezésedre a vásárlás elvégzéséhez.

Rólunk

Ha akarsz online Linda Farrow szemüveget vásárolni, akkor mi vagyunk a megfelelő kapcsolattartód, avagy a megbízható Linda Farrow szemüvegforgalmazód. Márkás szemüvegek, minden modell - online webáruházunkban verhetetlen áron találhatók. Ugyanakkor mindig lehetőséged van összehasonlítani azokat a modelleket, amelyek hasonlóak a Linda Farrow szemüvegekkel.

A divat iránti lelkes ügyfelek szemüveg szakembereként, a "SEE AND BE SEEN" mottónak híven, a legmagasabb minőségű modelleket kínáljuk, abszolút megengedhetően. Itt található továbbá a házon belüli szemüveg akció. Nálunk megtalálható - a Linda Farrow mellett - minden, amire szíved vágyakozik. Tehát indulás! Utazz egyetlen kattintással az Edel-Optics rendkívüli világába, és élvezd az egyedi Linda Farrow szemüvegélményt.