A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek

Prada Szemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny8
 • Normál
  Normál415
 • Széles
  Széles5

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

Márka

szemüvegkeret

Keret anyaga

ár HUF

 • 80 000 – 120 000 (209)
 • 120 000 – 200 000 (217)
 • felett 200 000 (8)
 •  
filter
filter
 
434
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/10
1/10
2 3 4
8 9 10

Prada Szemüvegek

Klasszikus divattól örökzöld formatervezésig

Amikor Mario Prada és a „Fratelloja” (tesója) Martino 1913-ban egyesültek, hogy közösen megalapítsák a Fratelli Prada (Prada Testvérek) céget Milánóban, senki sem tudta, mennyire releváns kéne a márka legyen a divatvilágnak. A kézitáskákkal, bőröndökkel, cipőkkel és más bőrárukkal kezdve, a Prada nagy figyelmet kapott magas színvonalú alkotásaira. Még a Royal Savoy is elismerte a Prada stílus kiemelkedő minőségét, amire a vállalat finom úriemberei alapoztak.

Az olasz divatház ezt a tényt büszkén viseli a Prada logóban. A Savoy-ház címerének négy nyolcas csomójával van beépítve. A cég örökségét Mario Prada lánya vette át, aki 1978-ig a divat óriást vezette. A mai örökösei Alberto, Marina és Miuccia Prada.

A Prada még a generációváltás után is, továbbra az egyik legnépszerűbb ruházati, kiegészítő és szemüvegkeret márka, mely nagyrészt Miuccia Prada és férje, Patrizio Bertellinek köszönhető. A házaspár kreativitása, valamint a divat trendjeinek megfelelő érzéke, hatalmas értéket jelent a divatház számára. Miu Miu (mint Miuccia is ismert) volt az, aki 1985-ben megtervezte a híres Ejtőernyős Nylon Gyűjteményt. Ez volt az első lépés, amely a divatcímkét szédítő magasságokba vezette. Nem csupán egy csoda, hogy Pradat vádolták. A 90-es években a Prada ugly olyan színes bombaként ütközött be, amely fejjel lefelé fordította a divatvilágot. Az ezen a néven ünnepelt „Rossz ízlésű” megjelenés, sokkolta a kifutókat élénk színekkel, és minden divatot kihúzott szokásos kényelmi zónájából. A Prada még ma is tör a poros konvenciókkal. A folyamatosan változó divatvilág nem olyan kihívás, amelyet a Prada tervezők elsajátítanak, hanem a napi kenyér, amely továbbra is ízlik az olaszoknak.

Prada/Prada-Brille-Männer_1271x793.jpg

Hogyan ismerem fel a Prada eredetiségét?

2000-ben a milánói székhelyű márka elindította az első Prada szemüvegkeret vonalat. Ezek között szerepelt úgy a Prada napszemüveg, mint a Prada látószemüveg, és viszonylag gyorsan elterjedt nemcsak a cég keretén belül, hanem együtt a Prada Sport szemüveggel, nevet szerzett a világpiacon.

A Prada napszemüveg és a Prada olvasószemüveg esetében, vannak olyan nyomok, ahol az eredetiség megvizsgálható. A Prada szemüveg és a napszemüveg is, egy Prada dobozban érkezik, amely tartalmaz egy Prada szemüveg tokot, egy füzetet, amely a hitelesség másik jellemzője, és egy tájékoztatót is. A Prada látószemüvegek mellett, a tokban van egy Prada szemüvegtisztító kendő is. Másik módszer annak kiderítésére, hogy eredeti-e, a szemrevétel. Két hely ellenőrizhető: a Prada logó, amely a rúd belsejében található a sorozatszám mellett, és a „Made in Italy” címke. A márkanevet itt kiírják teljesen, a „PR” rövidítés, mint például a Ray-Ban-nál az „RB”, hamisítványt jelez.

Mivel a Prada szemüvegutánzatok fekete piaca ismeri ezeket a hitelességi szimbólumokat, feltétlenül ellenőrizd a Prada szemüveg hitelességét. A Prada szemüveg emblémát nem lehet lekarcolni. Ha ilyen hulladékot kínálnak neked, akkor határozottan tartsd távol a kezedet, különben egészségedet veszélyeztetheted. A hamis szemüvegekkel nem lehetsz biztos abban, hogy megkapják a szükséges UV-védelmet. És látásod határozottan többet ér, mint a spórolás rossz minőségű áruk vásárlása.

A Prada szemüvegstílus nekem is megfelel?

Ha Prada szemüveget akarsz viselni, akkor ezt megteheted. Basta. Nincsenek iránymutatások, ajánlások lehetnek, de nem kell elfogadni. Tehát minden lehet, de semmit sem muszáj. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legkeresettebb, a Prada női szemüveg. A legnépszerűbb itt a Prada Prada PR 11RV szemüveg. Népszerűségük olyan magas, hogy az új bejövések mindig elég gyorsan eladódnak. Ha szereted a Prada Cat Eye szemüveget és a Havanna árnyalatot, akkor kapj oda, mielőtt az utolsó példány elhagyná a raktárunkat. A már nem megkapható Prada PR 11RV már néhány Prada szemüveg nőt depresszióba ejtett.

Ha a Pink Havana egy kicsit túl extravagáns, akkor ajánljuk a semlegesebb Prada PR 11TV szemüveget. Ezek a Prada olvasószemüvegek időtlen, fekete, ezért ezek modellek nemcsak minden alkalomra, hanem minden típusra alkalmasak. Ugyanolyan népszerű a fiatal lányok körében, mint az érett nők köreiben. Ha lehet fekete Prada szemüveg, amely kissé kiemelkedik, akkor van a Prada szemüveg PR 53UV, amely szintén a fenntartott családhoz tartozik, de egy frissítő kontrasztot hoz létre egy arany orrhíddal. A férfias pár, azaz a Prada férfi látószemüveg, például lehet a Prada szemüveg PR 11UV, amely ugyanazt a játékot csinálja, de fekete ezüst szemüvegkerettel.

Ha egy kicsit modernebben szereted, és bátorságot akarsz mutatni a színek iránt, akkor nézd meg a Prada B PR 13UV női szemüvegkeretet. Előrelátó, és felveti a kapcsolatot Prada és Miu Miu között. A meglehetősen vastag szemüvegkeretet ismét arany rudakkal rendezik. Egyéb, mindig igényes, intenzív, tüzes színekkel díszített darabok, a PR 04XV és a [Prada PR 07VV](/PR -07VV-UF31O1-a-Prada-toel-toel.html). Az utóbbi szintén elérhető nagyon hasonló verzióban, mint napszemüveg (PR 01VS).

Hogyan találom meg a megfelelő Prada látószemüveget?

Attól függ, hogy milyen stílusod van neked. Míg egyesek inkább egyszerűbben szeretik, és úgy gondolják, hogy teljesen elégedettek a szögletes Prada szemüveggel, másoknak feltétlenül szükségük van egy szemfogóra, és inkább a Prada cat eye szemüveg kell nekik. Van biztosan egy vagy két diva is, aki a Prada Minimal Baroque (Prada PR 27NS) napszemüvegkeretet tartja a napszemüvegcsaládjában, ezért a vastagabb Prada látószemüvegek mellett is kiállnak. Erre a Prada Ornate jó példa, amely már messziről is felhívja a figyelmet (és azért fizetni is kell).

A trendrendezők azonban tudják, hogy az örökzöld szemüvegkeretek, amelyek magukban foglalják a kerek Prada szemüveget (például a Prada PR 52XV) és az ovális Prada szemüveget (például a Prada PR 12UV), szintén a sorozat részét képezik. Jól kombinálható az összes ruhával, hogy a végeredmény - azaz a kívánt megjelenés - mindig elérhető legyen. Szerencsére, ez a Prada szemüvegekkel különösen egyszerű, mivel a Prada szemüvegcsalád a teljes színválasztékot kínálja. Így rendelkezésre állnak a szokásos színváltozások, például a kék Prada szemüveg és a szürke Prada szemüveg, valamint tarka színek, amelyeknél a piros Prada szemüveg és a rózsaszín Prada szemüveg (például a Prada PR 11VV) viszik a zászlót. A fenti kérdés megválaszolásához a legjobb, ha pillantást vetsz a szekrényre. Biztosan megtudod, hogy milyen stílusid van. Ennek függvényében, lehet elegáns Prada szemüveg vagy sportos szemüveg vagy ... vagy ... vagy ... ha a fejedben tároltad, amit a szekrény kínál. A szemüveg keresését ennek megfelelően állíthatod be.

Prada/Prada-Brille-Damen_1271x793.jpg

Ha találtál olyan Prada dioptriás szemüveget, amely megfelel az ízlésednek, és csak az illeszkedés kérdése merül fel, akkor az online szemüvegpróbálás ideális, ahol szemüveget az orrodra helyezheted 3D-ben. Ehhez be kell kapcsolnod a webkamerát, vagy le kell fényképezd magad és feltöltsd a képet. Számos szemüveg közül választhatsz, amelyeket online is felpróbálhatsz. Csak nézd meg a termék oldalát, hogy megvizsgáld, megjelenik-e a képtárban az "Online fitting 2D / 3D" szimbólum. Ha a cipő (vagy ebben az esetben a szemüvegkeret) továbbra is nyomódik, a blog minden bizonnyal segíthet. A "Szemüveg Mester" egy rend olyan tippel is rendelkezik, amelyek témája például a „szemüveg javítása” vagy „a szemüveg beállítása”.

Miután a választás megtörtént, a digitális optikus segít a megfelelő lencsék kikeresésében. Igényednek megfelelően, adhatunk Prada dioptriás szemüveget, de Prada szemüveg dioptria nélkül is van. Az lencse vastagsága a te értékeidtől függ. Azonban az, hogy egy adott anyagot, például fém szemüvegkeretet, műanyag szemüvegkeretet vagy ** szemüvegkeretet acetát** választasz, teljesen a te személyes ízlésedtől függ. Tudnod kell azonban, hogy a műanyag keretek jobbak a vastag lencsékhez, mint a vékony fémkeretek. Végül szemüveg vásárláskor a következő érvényes: mindenki a stílusának megfelelően!

Ha megtaláltad a kedvence szemüvegkeretedet, amely nemcsak jól néz ki, hanem jól is áll rajtad, akkor megrendelheted a Prada női szemüveg kereteket vagy Prada férfi szemüvegkereteket elfogadható szemüveg árakon. A Prada szemüveget, ha nem tetszik, akkor 30 napon belül visszaküldheted ingyen. Csak a lencsézett szemüvegek nem téríthetők vissza, kivéve, ha műszaki hibákat tartalmaznak. Ha bármilyen kérdésed van, egyszerűen hívd fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámunkon, vagy lépj kapcsolatba velünk a szociál média csatornáinkon keresztül vagy közvetlenül a munkatársainknál a három hamburgi üzletben vagy Buxtehude városában.

Az egyéni szolgáltatásunk

Bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, az olyan kérdésekkel, mint például a „megfelelő Prada szemüveg mérete”. Mi rendelkezésedre állunk, akár a digitális, akár az analóg világban. Nem számít hogy mekkora a világ. Gyere látogatóba a hamburgi üzleteinkbe az AEZ Beavásárló központban, Mundsburg Centerbe vagy az Ottenser Hauptstraßera, vagy Buxtehude-ba Alsó-Szászországban, hogy szakmai és egyéni tanácsokat kapjál, vagy érdeklődj a Prada alkatrészekért. Ingyenes visszaküldés pénz-visszafizetési garanciával és különböző Fizetési módszerek megkönnyítik a vásárlási tapasztalatot nálunk. Mivel a Prada az egyik kiváló minőségű Boutique márkánk, garantáltan még holnap megkapod a rendelt napszemüveget vagy látószemüveget a Christian Dior-tól, ha ma 18:00 óráig megkapjuk rendelését. Az expressz **ingyenes szállításon kívül, egy Eyeshakert is beleteszünk a csomagba, hogy márkás szemüveged mindig ragyogjon.

Rólunk

Ha akarsz Prada szemüveget interneten vásárolni olcsón, akkor a megfelelő kapcsolattartó mi vagyunk. Márkás szemüvegüzletünkben különféle Prada szemüveg variánst kínálunk. Írd be a keresőbe hogy „PR” és nézd ahogy megjelennek a női szemüvegkeretek, férfi szemüvegkeretek.

Szemüvegjeink és napszemüvegjeink mindegyike, a szemüvegpiac nagy szereplőinek márkás cikkjei, amelyekhez a Prada és a Prada Sport mellett például, Gucci szemüvegek, Oakley szemüvegek és Tom Frod szemüvegek is hozzáadódnak. Kontaktlencse-választékunk a legjobb kezekből van, pl. Johnson & Johnson.

A divatbarát vásárlók szemüveg szakembereként, még a legmagasabb minőségű szemüvegkereteket is kínáljuk alacsony áron, a "SEE AND BE SEEN" mottó alatt. Szintén, akciós szemüveg és a saját szemüveg akció oldalunkon, ahol divatos szemüvegek kaphatók tőlünk egyedi áron. Tehát mire vársz? Látogass el hozzánk, az Edel-Optics rendkívüli szemüveg-világunkba, és kényeztesd magad Prada látószemüvegekkel vagy Prada napszemüvegekkel.