A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Linda Farrow Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny59
 • Normál
  Normál129
 • Széles
  Széles64

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?

Sajátosságok

szemüvegkeret

Lencse szine

         

Keret anyaga

ár HUF

 • 119 999 – 200 000 (86)
 • felett 200 000 (166)
 •  
filter
filter
 
252
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Linda Farrow Eyewear

Treasure, that is what you are
Honey, you're my golden star
You know you can make my wish come true
If you let me treasure you
If you let me treasure you, oh,

Így szól Bruno MarsTreasure című dalja. A művész evvel a dallal - akarva, akaratlanul - megadja a megfelelő tónust, amivel elkezdődik az erőss Linda Farrow preferencia, illetve erre az igény.

A márka már a 70-es években nagy hírnevet szerzett magának és köszönettel Linda Farrow divattervezőnek, a 80-as évek közepéig különleges és egyidejűleg elegáns darabokkal keltett zavargást a divat világában. Farrow, úgymond úttörő volt, mivel az első tervezők közé rangsorolható, akik a napszemüveget kevésbé mint szükséglet és inkább mint divat elem hajtották az előtérbe.

Örökzöld és vadonatúj ötletek valóvá váltásáért, valamint különböző stílusokért és formákért volt felelős, amik a mai napig igényelve vannak. Az ő értelmezései abban segítették elő, hogy a Linda Farrow napszemüvegek, avantgarde befolyásukkal, nem csak hogy a következő szintre kerültek fel, hanem a “magas-divat” teritóriumába lettek beiktatva, ahol a sztárok, mint például Yoko Ono a példányaiért rajongtak.

Mindenek előtt, a különböző együttműködések olyan márkákkal mint például a Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga és Sonia Rykiel, elősegítették a Linda Farrow Márka további növekedését, híressé válását és további befolyást nyújtottak, amitől az ő szemüvegjei olyannyira különlegesek lettek.

A meteorikus emelkedést ugyanolyan meredek zuhanás is követte, amikor az alapító hirtelen az 1980-as évek közepén kiszállt a divat és üzleti világból, hogy a családjával több időt tölthessen. Vele együtt, egy jó 20 évig, a márka teljesen eltünt a képernyőröl meg a helyszínről, amíg fia, Simon Jablon és akkori barátnője, Tracy Sedino, 2003-ban újra fel nem fedezték ezt a különlegességet és a Linda Farrow Vintage márkanév alatt, az akkori kultuszmárkába új életet fújtak.

Egyértelműen, megvan mindig mindennek a megfelelő helye és idelye. Jablon és Sedino Retro és Vintage termékek iránti, újra felfedezett szeretetének köszönhetően, úgy a hely, mint az időpont, a 2000-es évek elején, mondhatjuk tökéletesen összeilleszkedtek.

„Ez volt az az idő, amikor a Vintage teljes lendületbe volt, mint inspirációforrás, úgy a modern tervezők számára, mint az eladóknak.” – magyarázza Sedino. - "És a vastagon nyomtatott nevek mint Dior, Saint Laurent és úgy tovább, akik a szemüvegkereteket díszítik, gondoskodtak arról, hogy a Linda Farrow napszemüveg garantáltan a szemébe szökjön mindenkinek."

Mivel a kérés a 70-es és 80-as évek cuccaiért emelkedett, Linda Farrow tervei is ugyanúgy válltak egyre keresettebbé a szemüvegrajongók köreiben. De mivel ezek a szemüvegkeretek ritkák voltak mint a téli fa árnyéka, remek jól jött, hogy Jablon és Sedino egy családi tulajdonban lévő raktár felújíttásakor, régi készleteketre akadtak rea, amiről édesanyjuk nem is gondolta volna, hogy a napvilágot valaha még látni fogják.

Még ma is ugyanazt teszik, mivel a szemüvegmárka messze nem nyugszik a múltbeli eredményekkel, hanem arra koncentrál, hogy új varázzsal és trendekkel ragyogjon, anélkül, hogy elárnyékolná a saját hagyományait és egyéniségét.

A Linda Farrow Napszemüvegek egyéni csillogást árasztanak

A Linda Farrow Napszemüveg Hírességei a Créme de la Créme – je a Filmiparnak és a divat-Olümposzának. A divatmárka it is betartja múltbeli elképzelését és kollaborál olyan Szupermodelekkel mint Alessandra Ambrosio a Linda Farrow Sunglasses x Alessandra elnevezés alatt, vagy Irina Shayk, aki a 2015-ös nyári kampány arca volt. Még Beyoncé, Amal Clooney vagy akár Rihanna is hagyják magukot, privátban, a szokatlan szemüvegketekkel megcsodálni vagy magazin borítón megjeleníteni.

Amiben Linda Farrow mindenesetre különbözik a többitől, az az együttműködése a sztár designerekkel, mint például Erdem Moralioğlu, a Linda Farrow Sunglasses x Erdem - el, Dries van Noten a Linda Farrow Sunglasses x Dries van Noten - el, Jeremy Scott a Linda Farrow Sunglasses Hands - el a Linda Farrow Sunglasses x Jeremy Scott kollaborálással.

További megemlíteni fontos együttműködések voltak a Linda Farrow x Yazbukey - gyüjtemény, a Linda Farrow x Khaleda Rajab, a Linda Farrow x Kris van Aschee vagy a Linda Farrow x Matthew Williamson.

A Linda Farrow Napszemüveg – Minőségi Előrelátás a Jövőbe

Linda Farrow minden kétség nélkül, a szemüvegvilág legexkluzívabb és leginovatívabb márkái közé rangsorolható. Számára a „határ“ ismeretlen fogalom.

„Az együttműködést Linda Farrow-al rendkívül frissítőnek találtam – „határok“ vagy „korlátok“, azt illetően hogy mit teszünk vagy mit szeretnénk tenni, nem léteznek“, mondja Moralioğlu. „Óriási szabadságot kap az ember itt, az ötletei játékszerű alkalmazásában“. Minden esetre, a Linda Farrow Napszemüvegek, extravaganciájuk és elvadúlt áraik ellenére, nem lebegnek el attól, aminek neki indúltak. Minden egyes Linda Farrow szemüvegmodel a saját házi archivúmból gyökerezik és ennek köszönhetően, mindig velük együtt csüng egy foszlány a Linda Farrow történelemből. Így a design az összetéveszthetetlen aláírását képviseli. A rajongók és a tervezők pedíg pontosan ezt várják el minden terméktől, amely a Linda Farrow Logo - t viseli.

Egyík szemmel a múltra tekíntve, a nézetirány rendíthetetlenül a jövőre van beállítva. Így lepnek meg a Linda Farrow stílusok, hízelgő, kerek napszemüvegekkel, mint a Linda Farrow LFL758 és a Pilóta Napszemüveg. A Linda Farrow Pilóta napszemüveg, Linda Farrow LFL954, minden stílusnak egy örökzöld smakkot ajándékoz.

A Linda Farrow Macskaszem Szemüvegre a tervezők úgy annak idején, mint a mai nap is, különös figyelmet fordítottak. A Macskaszemszemüvegkeret, a sarkakon felfutó lencsével, megtestesülése annak, hogy hogyan van a „glamour“ és esztétika értelmezve és legfőbbképpen, megjátszodva. Pontosan ezt értékelik a vásárlók a Linda Farrow női napszemüveg és a Linda Farrow férfi napszemüveg - ben, a Linda Farrow minőség mellett. Végül is, a cég nem tesz kompromizmust. Mivel ami a Linda Farrow Tok - on felírva található, a forgalmazóknál is meg van szabva: garantálva van a legjobb minőség úgy a felhasznált nyersanyagokban, mint a feldolgozásban, mint a lencsékben, valamint a Linda Farrow UV sugárzás védelemben. Ebből kifolyólag, a Linda Farrow Napszemüveg Ára is amúgy a felsőbb exkluzív szegmensbe van beiktatva. A minőségnek is megvan az ára, azonban Tracey Sedino igazgató szerint, mindenek előtt, egy dolog áll a háttérben: „A kiváló a napszemüvegekben az, hogy: személyesek. Arról szól az egész, hogy valami olyant találni, ami az arcodhoz illik és nem föltétlenül valamelyik jelenlegi divat trendnek feleljen meg. Ezek mindig divatosok.“

Melyik Linda Farrow Napszemüveg felel meg nekem?

Merre tart a te ízlésed? Klasszikus vagy extravagáns? A márka a Linda Farrow Női napszemüveg és a Linda Farrow férfi napszemüveg szegmensekben sok alternatívát állít rendelkezésedre, amelyek egyík, valamint a másík irányból is a legjobbat képviselik. Tökéletes harmóniában összeillesztett színek, lencsék és szemüvegkeretek egyaránt, aminek eredménye a lényegre törő forma és a lényegre törő részletek, valamint a ház saját Linda Farrow Napszemüveg Láncja és mindez a kezedben összhangban cseng és fénylik.

Pontosan a mottónak híven, „Minden lehetséges, semmi sem muszály”, a napszemüveg rajongók, akik a minőség és a divatos megjelenés kombinációját értékelik, a növekvő népszerűségnek örvendő márka rendszeres vásárlói közé tartoznak, hogy öltözetüköt kiegészítsék. Stílusos, imponáns és időtlen marad a klasszikus szemüvegkeret is, öszehasonlításban olyan márkákkal mint a Tom Ford napszemüvegek, Gucci napszemüvegek vagy Prada Napszemüvegek, ami az egyik legszeretettebb ruhakiegészítővé tette a piacon. A tiszta formák és a rafinált részletek, a Linda Farrow Napszemüveget külön-válasszák a tömegtől és minden formában és színben jó alkatot biztosítanak.

Ilyen nagy választékkal nem mindig könnyű megtalálni a tűt a szénásszekérben. A klasszikus fekete szemüvegkeret, kék szemüvegkeret vagy arany szemüvegkeret a Linda Farrow Napszemüvegkeretek mellett, megtalálható minden féle más színben is. Minden ízlésre van biztosan valami különös.

Milyen lenne például a Linda Farrow LF01 Napszemüveg Havanna szemüvegkerettel? Amikor már tudod biztosan, hogy milyen tulajdonságai kell legyenek a szemüvegednek, ezt be tudod adni a keresési kritériumokba. Akkor megkapod a kívánságodat több szemüvegajánlat formájában. Mikor a kritériumaid ellenére még mindig döntésre bizonytalan vagy, itt tudsz egy általános képet alkotni magadnak a különböző lehetőségekről, vagy akár egy fényképet is feltölthetsz és a szemüveget virtuálisan fel is próbálhatod.

Ami a formát illeti, a Linda Farrow Napszemüveg Outlet minden lehetőséget biztosít. Bevált modellek, mint például a szögletes napszemüvegek, a browline napszemüvegek vagy a kerek napszemüvegek, rendszerint mindig készleten vannak.

A megfelelő Linda Farrow napszemüveg megtalálásához, próbáld ki az Online Felpróbálás menüpontot, ahol a kiválasztott szemüveget közvetlenül az orrodra helyezheted. Ha szemüvegkeret továbbra sem talál, blog segíthet. Szintén, a „Szemüveg Mester” sok tippet tud adni olyan témákban, mint például a szemüvegek javítása vagy a szemüvegek beállítása.

Ezen túlmenően, ha mégsem tetszik a Linda Farrow napszemüveged, akkor egyszerűen ingyenesen visszaadhatod 30 napon belül. Ha bármilyen kérdésed van, a Linda Farrow csere alkatrészekkel vagy valami hasonlóval kapcsolatban, hívd fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül.

A mi egyéni szolgáltatásunk

A napszemüveg vásárláskor felmerülő bármilyen kérdésedre, például a "megfelelő Linda Farrow szemüvegméret esetén, bármikor kapcsolatba léphetsz velünk. Mindig melletted állunk koncentrált szakértelmünkkel, akár a digitális, akár az analóg világban is. Ezenkívül, az ingyenes standard fuvarozás (vagy az expressz), ingyenes visszatérítés és a különféle fizetési módok lehetségesek, a vásárlás elvégzéséhez.