A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Burberry Napszemüvegek

 
 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny21
 • Normál
  Normál221
 • Széles
  Széles88

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

kerettipus

keretszin

 • sötét (1)

Lencse szine

           

ár HUF

 • 39 999 – 60 002 (26)
 • 80 001 – 120 000 (183)
 • 120 000 – 200 001 (130)
 • felett 200 001 (2)
 •  
filter
filter
 
341
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/8
1/8
2 3 4
6 7 8

Burberry napszemüvegek

Luxus régi jó angol módra

Josephine Baker mondta egyszer: „Pénzzel sok barátot vehet magának az ember, de ezek ritkán érik meg az árukat.“

A Burberry esetében ezzel a kijelentéssel az amerikai-francia táncosnő, énekesnő és színésznő többet ígért, mint amit egyáltalán be tudott tartani. Mert a Burberry napszemüveg minőség alapvetően a megbízhatóságot (Burberry BE3080), a klasszikus designt (Burberry BE4216) és a funkcionalitást (Burberry BE4199) jelenti, amik a saját sikeres történetük tapasztalatain alapulnak, és minden élethelyzetben optimális kísérőtársat biztosítanak.

A Burberry szemüveg kollekciók, amik 2006 óta jogvédelem alatt állnak, a márka innovatív „Ready-to-Wear“ és kiegészítő kollekcióiban találják meg az inspirációjukat. Ehhez járul az a tény, hogy a vállalat férfiak és nők részére is mindig újra az egész termékpalettájába beintegrálja az ikonikus elemeket, amik ezt az angolt a leglátványosabb és legelismertebb luxusmárkák közé emelik, a Prada, Gucci, Michael Kors, Persol vagy Tom Ford mellé, a legfelső árkategóriában.


Burberry/Burberry-férfiak-napszemüvegek_1271x793.jpg


Történet

Amikor Thomas Burberry, egy kendőkereskedő segédje, az 1856-os évben megvalósította álmát, és saját céget indított, az akkor 21 éves alapító még a legvadabb álmában sem gondolt arra, hogy kreációi 150 évvel később a divat mennyországába kerülnek. A divatipar egyik legfényesebb csillaga időközben a börzén jegyzett vállalat lett Burberry Group PLC néven, a London Stock Exchange-en bejegyezve, és az FTSE 100-as listájának is tagja.

Eredetileg, 1999-ig a Burberrys néven ismerték, és az angol cég a felső árfekvésű ruházattal szerzett magának nevet, a női, férfi és a gyerek szegmensben is, mielőtt még kinyújtotta volna csápjait a bőráruk, cipők, divatkellékek, órák, ékszerek, parfümök és kozmetikai termékek területére is.

Mindig ezzel a jelszóval: Annyira brit, mint az ötórai tea!

De az alapítás után további 20 évbe tellett, mire Burberry elérte az áttörést esőt lepergető Burberry vízálló sportkabátjaival, és a divat térképén közismert, megbízható nevet szerzett magának. A Burberry kabátok még a brit hadsereget is meggyőzték kidolgozásukkal, a könnyű és egyúttal tartós anyagukkal, úgyhogy az első világháború alatt már a tisztek kötelező felszereléséhez tartoztak.

Hosszú időn keresztül az angol cég szabadidő ruházati cikkek készítőjeként hirdette magát, mielőtt a Burberry luxusmárkává változott volna. Mert a világháborúk alatt a brit hadseregbe belépett számtalan kalandor, kutató és pilóta számára már ismerősek voltak ennek a cégnek a ruhadarabjai. Ez a vállalat készítette az első Déli Sarkra induló Antarktisz expedíció felszerelésének egy jelentős részét is. Ezek az eredmények és sikerek is bizonyára közrejátszottak abban, hogy II. Erzsébet királynő udvari szállítóvá választotta a céget, és az 1960-as években a brit olimpiai csapatot is a Burberry öltöztette föl.

A Burberrys ismertségi foka azonban nem csupán néhány egyedi termékére lebontva értékelendő, hanem sokkal inkább egy bizonyos mintázatra vonatkozik, ami elválaszthatatlan ettől a divatmárkától. A Burberry sálak és Burberry kézitáskák ugyan hosszú árnyékot vetnek, de a Nap, ami körül a Burberry Univerzum kering, továbbra is az egyszerű és megragadó, híres és szabadalmaztatott Burberry Check kockás mintázat.

Sok Burberry műanyagból készült napszemüveg szárain egymás melletti színfoltok láthatók, a márkára jellemző színspektrumban. Ezeket függőleges csíkok választják el egymástól. De még a fémkeretes Burberry napszemüvegeken is van hely egy ilyen díszítés számára. Az itt-ott felbukkanó, egymást keresztező vonalak a "brit-chic" törzskollekcióhoz kapcsolódnak.

Ez az összetéveszthetetlen, és egyúttal egyedülálló márkajel az egyik, aminek a segítségével a valódi Burberry napszemüvegek könnyen megkülönböztethetők a Burberry napszemüveg utánzatoktól. Ám természetesen a súly, a kidolgozás és az ár sem elhanyagolható szempontok, amik alapján eldönthetjük, hogy eredeti Burberry napszemüveget vagy csak egy Burberry napszemüveg másolatot tartunk a kezünkben. Egy Burberry napszemüveg utánzat vagy másolat sokszor annak alapján is felismerhető, hogy a szokásos Burberry napszemüveg tartozékokat, mint a Burberry napszemüveg tokot vagy a Burberry napszemüveg törlő kendőt megkaptuk-e hozzá a vásárláskor. Ezen kívül a „BURBERRY“ felirat is megtalálható a szár belső oldalán a modellek nagy részénél, de nem olyan formában, mint egyes hamisítványokon: Burrbery, Burbbery, Berberry vagy Burbry.

A Burberry napszemüveg – A sztárok számítanak az optikai élvezetre

„Az igazi gazdagság nem a birtoklásban rejlik, hanem az élvezetben“, írta Ralph Waldo Emerson, és ezzel még ma is nagyon sok sztár szívéből beszél. Mert az olyan hírességeknél, mint Jessica Alba, Jourdan Dunn, Naomi Campbell, Tyra Banks, Emily Blunt, Penelope Cruz vagy Eva Mendes, egy napsütéses nap csak egy Burberry napszemüveggel az orron lehet teljesen tökéletes. A férfi sztárok se maradnak le semmiben a női kollégáik mögött. Taylor Lautner, Michael Fassbender vagy a Rapper Stormzy és Dizzy Rascal is ennek a márkának a hívei közé tartoznak.

Már Jay-Z is elejtette egyik számában ennek a márkának a nevét. A 2002-es évben a '03 Bonnie & Clyde keretében a rap-ikon a „The only time you wear Burberry to swim“ dallal Beyoncé előtt hajtott fejet. A német piacon is nagyon kedveltek ezek a modellek. A Burberry napszemüveg már Kay One esetében is szinte márkajellé vált.

Végül mai napig nem kerülhető el a Burberry márka kapcsán összeköttetést találni Kate Moss személyével. A szupermodell és a divatmárka már az 1990-es évek vége óta bensőséges, és egyúttal híres-hírhedt kapcsolatban vannak egymással, és éppolyan nehezen választhatók el egymástól, mint a márka és a neves divattervező Christopher Bailey, aki 2009 és 2018 között ügyvezetőként irányította az angol vállalatot, és nem lebecsülendő a szerepe abban, hogy a cég ma ott tart, ahol tart.

Burberry napszemüvegek – a finom angol minőség

Az időtlen és modern szemüvegformák gyerekeknek, nőknek és férfiaknak, kiemelkedő minőséggel párosítva magasra teszik a mércét. Stílusos elegancia a hagyományokban gazdag divatmárka tipikus jellegzetességeivel párosítva. Ehhez jön ráadásként egy harmonikus színkeverék az értékállósággal kombinálva, amik együtt adják a minőségi kidolgozással szemben támasztott legmagasabb elvárásokat. A Burberry ügyfelei mindig számíthatnak a hagyományos márka híres kockás mintájára, ami sosem jelentkezik tolakodó módon.

A kockás minta, mint összetéveszthetetlen stílus-minta a Burberry napszemüvegeknél is ismét megjelenik. Főleg sok modell szárai örvendezhetnek a színes felértékelő mintázatnak. Ravaszul, de sosem tolakodóan integrálja a vállalat az azonosító jeleit a modelljei megjelenésébe. Az ismert mintázat hol feltűnőbben, hol szerényebben áll a középpontban, mivel a minta többnyire a szemüveg szárain kapott helyet, az oldalsó díszítés közvetlen közelében. A Burberry napszemüvegek műanyag keretes modelljeinél, valamint a Burberry napszemüvegek fém keretein is a kockás minta többnyire leegyszerűsített formában található meg, ami azonban a jól felismerhető színharmónia ellenére sosem csökkenti a márka híres megjelenésének felismerhetőségét.

Mindazonáltal a Burberry napszemüveg kollekciók nem minden elemének a jelzése készült azonos módon. A szaru optikájú modell esetében a Burberry márka-felirat díszítő elemeinek extravagáns elemei éppúgy megtalálhatók a Burberry napszemüveg választékban, mint az a lehetőség, hogy a kockás minta (Burberry BE4227, Burberry BE4241, Burberry BE4146) jelenjen meg a frontális design alapjaként is. A Burberry stílus tehát semmiképpen sem merev, hanem a 2013-as Burberry napszemüveg kollekciótól egészen a 2018-as napszemüveg kollekcióig mindig átugorja a saját árnyékát, és egyes modellek nagyon szívesen kilógnak a sorból a Burberry férfi napszemüvegek (Burberry 4112M napszemüveg) és a Burberry női napszemüvegek (Burberry BE4235Q) esetében egyaránt.

Melyik szemüveg áll jól nekem?

Online boltunk pontosan az a megfelelő hely, ahol a keresett Burberry napszemüvegedet megtalálhatod. Nálunk a Burberry napszemüveget kedvezményes áron vásárolhatod meg. Már régóta kiállták a minőségi próbát, és minden szempontból bravúrosan szerepeltek: a Burberry kék napszemüveg (Burberry BE4173, Burberry BE4256), a Burberry barna napszemüveg (Burberry BE4197, Burberry BE4245), a Burberry rózsaszín napszemüveg (Burberry BE3090Q, Burberry BE3096), a Burberry rosé napszemüveg ill. a Burberry rózsa-arany napszemüveg (Burberry BE4251Q), a Burberry zöld napszemüveg (Burberry BE4208Q), vagy a teljesen klasszikus változatok, a Burberry fekete napszemüveg (Burberry BE4181 napszemüveg, Burberry BE4250Q), a Burberry arany napszemüveg (Burberry BE3092Q, Burberry BE3072), valamint a Burberry szürke napszemüveg (Burberry BE3084), a Burberry ezüst napszemüveg (Burberry BE4272) és a Burberry fehér napszemüveg.

Kiemelkedő kasszasikert értek el a klasszikus formák, a Burberry Cat Eye, azaz a Burberry macskaszem napszemüveg (Burberry BE4267), a Burberry Square napszemüveg, azaz a Burberry napszemüveg négyszögletes kerettel (Burberry BE4160 , Burberry BE4233), vagy a Burberry teljes keretes napszemüveg (Burberry BE4173). De a Burberry kerek napszemüveg (Burberry BE4239Q) vagy a Burberry pilóta napszemüveg, ill. a Burberry repülős napszemüveg (Burberry BE3078J) is a listavezetők közé tartoznak a Burberry napszemüveg kínálatban. A divatos színezésekkel, mint a Burberry türkiz napszemüveg vagy a Burberry havana napszemüveg (Burberry BE4255 , Burberry BE4261 napszemüveg) szinte magától értetődő, hogy az elégedett vevők sorban állnak érte. A Burberry napszemüveg kínálatban a megfelelő modell megtalálásához jól használható az online felpróbálás, amivel a feltöltött saját arcképedre teheted a kiválasztott szemüveg példányokat.


Burberry/Burberry-nők-napszemüveg_1271x793.jpg


Burberry napszemüvegek online vásárlása

Szivárványt és napsütést természetesen nem tudunk garantálni, de azt igen, hogy a boltunkban minden archoz megtalálható a legjobban illő modell. Hogy a keresés gyorsabban és kényelmesebben menjen, segítenek az online boltunk kereső funkciói, amik ráadásul nagyon egyszerűen használhatók, hogy online megtaláld a passzoló Burberry napszemüveget. Csak állítsd be kedved szerint a paramétereket: forma, szín, anyag, vagy különböző más szűrő opciókkal egyszerűen kereshetsz. Ha még mindig nem vagy biztos a választásodban, a "Szemüvegek Mestere" vagy a bloggereink is szolgálhatnak jó tanácsokkal, hogy a szemüveg vásárlás ne tűnjön egy bonyolult tudományos feladatnak. Ha valaki mégis inkább személyes tanácsadást szeretne az internet platformunk helyett, szívesen látjuk a két hamburgi üzletünk bármelyikében, akár az AEZ bevásárlóközpontban, akár az Ottenser Hauptstrasseban.

Ha a Burberry napszemüvegedet dioptriás lencsével szeretnéd, természetesen szívesen segítünk az elképzeléseidnek megfelelő helyes üvegezés kiválasztásánál is, mint például a Burberry napszemüveg kék üveggel, vagy bármelyik más közkedvelt színű tükrözött lencse megtalálásánál is. Alternatívaként ajánlhatjuk a Burberry napszemüveg polárszűrőst is, a Burberry tükrözött napszemüveget, a Burberry fényre sötétedő napszemüveget vagy a Burberry üvegezhető napszemüveget is. Ha pedig esetleg egy Burberry áttetsző napszemüveget szeretnél, természetesen szabadon választhatsz, ízlésedtől és típusodtól függően. Ha megtaláltad a kedvenc modelledet, a Burberry napszemüveget nem csak olcsón megrendelheted online, hanem különböző fizetési módok közül is választhatsz, és a szabványos vagy az expressz házhoz szállítással gyorsan meg is kaphatod azt.

Szolgáltatásaink

Természetesen, ha a Burberry napszemüveged minden várakozás ellenére mégsem tetszene, egyszerűen vissza is küldheted. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencséket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében.

Rólunk

A Burberry mindig az elsők között van a kínálatban ... minden élethelyzethez. Pedig nálunk nincs külön Burberry napszemüveg reklám kiválasztott Burberry napszemüveg trendekhez, nem készítünk se Burberry napszemüveg értékeléseket a Burberry napszemüveg benyomásokról, se külön Burberry napszemüveg tesztet, mert nem vagyunk kizárólagos Burberry napszemüveg online áruház, hiszen ezek a szemüvegek nem is igényelnek külön bemutatást.

Nálunk, az Edel-Optics-nál nincsenek rövidtávú kedvezmény akciók, és nem írunk Burberry Napszemüveg Vásár-t a zászlónkra, hanem egész évben a modelljeink alacsony felhasználói áraival csillogunk. Emellett mindkét szemünkkel a divat iránt lelkesedő ügyfeleinket figyeljük, akik nem csak jól néznek ki, hanem igazi divat-megnyilvánulásokat is ki akarnak nyilvánítani. Végülis nem véletlenül a mottónk: „SEE AND BE SEEN" (LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD). Mert nálunk minden ügyfél egyedülálló minőséget kap egyedülálló árért ... minden évszakban.