HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszaküldési garancia
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszaküldési garancia
 
 
 
 
 • Az összes szűrő törlése

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
  (380)
 • Normál
  Normál
  (1 157)
 • Széles
  Széles
  (3)

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
 

termékcsalád

Sajátosságok

ár HUF

 • alatt 11 999 (47)
 • 11 999 – 34 999 (2 386)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
2 433
 
 
Termék/Oldal
 
Rendezés
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
Designer szemüvegek Levis LS125 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS304 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Strellson ST1285 500
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS129 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS114 05
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS300 02
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS122 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS114 03
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS114 04
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS121 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Ben Sherman Angel (BENOP020 BLK)
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS125 02
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS138 02
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Strellson Gordon (ST1028 533)
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Detroit UN574 06
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Detroit UN627 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Fraymz AC22
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS112 01
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Strellson ST1284 500
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Strellson ST3277 200
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS300 03
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Reebok R3008 BLR
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Fraymz 926 C
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Fraymz M378 E
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek EcoLine TH1005 01
7 255 Ft
 
 
Designer szemüvegek Fraymz 996
16 440 Ft
 
 
Designer szemüvegek Levis LS132 01
16 440 Ft
 
 
 
1/51
1/51
2 3 4
49 50 51
y

Szemüvegek

Szemüvegdivat az Edel-Optics-nál – A mottónk: SEE AND BE SEEN – LÁTNI ÉS LÁTSZANI

A német komédia-legenda Heinz Erhardt azt mondta egyszer hogy: „Néhány ember csillogni akar, anélkül, hogy csillámaik lennének!“

Itt tudunk problémamentesen segítséget nyújtani. Az Edel-Optics szemén keresztül a világ elképzelhetetlen lenne a legmerészebb és legkérettebb szemüvegdivat nélkül. Férfi szemüvegek, női szemüvegek, gyerek szemüvegek, munka szemüvegek, gamer-szemüvegek, olvasó szemüvegek, nerd szemüvegek, látást javító szemüvegek, szemüvegek látás javítás nélkül és szemüvegek szemüveg viselőknek - hegesztő védőszemüvegen kívül, minden megtalálható nálunk a legnagyobb márkáktól és dizájnerektől, mint például a Ray-Ban Szemüvegek, Tom Ford Szemüvegek, Oakley, Detroit, Porsche Design, Prada vagy a Boss Brillen - tehát meglehetősen minden, amit az orrunkon tudunk hordani. A mottónk alapján „LÁTNI ÉS LÁTSZANI - SEE AND BE SEEN" mi tudjuk, mint más senki, hogy végül is, mindig az optika és természetesen a minőség a fontos.

A sztároknál is már régóta nem szükséglet a napszemüveg, a divatos keretek és a látólencsék, hanem már divatos kiegészítő is vagy márkajelzés lett. Gondoljunk csak olyan hirességekre mint Steve Jobs, Johnny Depp, II Erzsébet Királynő, Steven Spielberg, Meryl Streep, Woody Allen, Elton John vagy Anne Hathaway. De más sztárok is a sportvilágból, a filmekből vagy a televízióból, mint például LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richards Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono a U2 -tól, Moby, Kanye West, Pharrell Williams vagy Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid és Gigi Hadid, akik viselik a technika kis csodaműveit az orrukon. És ez még édes kevés, ami ezen a listán szerepel, mert valójában olyan hosszú, hogy ebben a szövegben nincs hely neki.

Hogy egy kicsit megélhesd a sztárok csillogását és ragyogását, hagyd inkább a kontaktlencséidet a szekrényben, helyezz fel ehelyett egyet a szemüvegeink közül, amely passzol a karakteredhez, arcformádhoz és természetesen segít a látásodban (ha muszály).


fotos2/Korrektionsbrillen_1271x793.jpg


A szemüvegek története

Ami ma már teljesen egyértelmű, és természetes, annak több mint 700 éves története van: Ha a látás erősséged rosszabbodik és a szemek gyengébbek lesznek, ez az ókor adománya volt, hogy az embereknek ahhoz kellett hozzászokniuk és beletörődniük, ami nem mindig és mindenhol tetszett nekik. Így siránkozik az ismert római elbeszélő Cicero arról, hogy ez milyen teher volt, hogy a rabszolgáinak szövegeket kellett hagynia felolvasni. Szintén a hírhedt Nero császár használt smaragdokat, azért, hogy a Kolosseumban a gladiátor harcokat és a Cirkusz Maximus-ban a kocsifutamokat jobban követni tudja.

A magas kultúrák, mint a Mayák, az Egyiptomiak vagy Kínaiak, találtak erre a problémára megoldást. Egy gondolatébresztő ötlete volt a görög matematikus fizikus és mérnöknek, Archimedes –nek (Kr.e. 287-212), a homorú tükör feltalálásával, amely a legenda szerint, nagy részét a római flottának lángba sodorta, a 3 éves Szirakuzai ostromban.

Gaius Plinius (Kr. u. 23-79) másfelől, biztosra állítja, a megszámlálhatatlan írásaiban a nagyító hatását egy vízzel megtöltött üveg kockának, anélkül, hogy ezt a találmányt tovább vezette volna, praktikusan felhasználta volna vagy csak valahogy felhasználta volna. Az első lépést a helyes irányba a görög filozófus, Ptolemaiosz (Kr.u.150-ben), tette meg a fénytörés törvényszerűségének felállításával. Ezután, több mint 1000 évig tartott, amíg az arab matematikus és asztronómus Alhazen, szintén Ibn al-Haitam néven is ismert, az „Az optika kincsei” könyvébe leírta a fénytörés törvényét, ami a jó látás döntőpontja, amint ennek a felhasználási alapját megtalálta.

A munka, amely további adatokat tartalmaz a fénytörésről és a látástanról, ösztönösen meggondolta és alátámasztotta, hogy a szemeket ki lehet segíteni egy csiszolt, optikus lencsével, még mielőtt Snellius (1581-1626) kerek 500 év múlva megalkotta volna a fénytörés törvényét és publikálta volna.

Az első nagy áttörést az olasz szerzetesek tették magukévá már a 13. században. Itt már elkészült az első félformás csíszolt lencse amely már szolgált a praktikus felhasználásával, mint nagyító. Itt használták a Beryll hegyi kristályt, mielőtt 1267-ben az oxfordi francia szerzetes, Roger Bacon, az akadémiai bizonyításával megállapította volna, hogy az üveg különleges csiszolásával kis- és nehezen felismerhető betűket fel tud nagyítani.

A szemüveg születési helye illően Olaszországba tehető. Pontosabban, a világhírű Velencei üvegházak Muranóból. Többnyire, mint logisztikai és kevésbé tudományos alapokon. Akkor ténylegesen ez volt az egyedüli és egyedi a 13. században, hogy a feltétlenül szükséges fehér üveget gyártani kezdték. A siker addig vezetett, hogy kis idővel később, az első szabályok már meghatározottak voltak, azért, hogy a minőség biztosítása az elkészítés alatt garantált legyen.

Az első látás segítők vagy szemüvegek, amelyek neve a Beryll hegyi kristályból származik, rendelkeztek egy konvex csiszolt üveggel, amelyeket az Olasz vassal, fával vagy csonttal keretezett. A tartó általában egy szimpla stílust képviselt, azért, hogy a szemüveget stabilizálja, amely végezetül arra szolgált, hogy a távollátóknak megadta a lehetőséget a továbbiakban, hogy a leírt szavakat élvezhessék.

Snellius tanításának elterjedésével, megkezdődött a szemüvegek elkészítése, távoli hasonlóságokkal, a mai modellekkel ellentétben. Az okuláré utat engedett a karos szemüvegeknek. Mindenekelőtt, a vagyonos és gazdagabb polgároknak és nemeseknek, inkább úgy szerették, hogy egy darabból álljanak a szemüvegjeik, nagy egyetértésben, bronzból vagy vasból akarták elkészíttetni, azért, hogy a többi lakós közül érthetően kiemelkedjenek.

Spanyolországban már korán elkezdődött a nagy modellek viselése a nyílt életben és már akkor egy fajta státuszszimbólumnak lehetett látni. Először találtak megoldást a viselési kényelemnek, így alkották meg az orrhídat bőrből. De ekkor a legnagyobb probléma még mindig a szemüvegkeret rögzítése volt, mely először az úgynevezett nürnbergi drótszemüveg bevezetésével talált megoldásra a 18. században. Addig a szemüvegkeret mindig lecsúszott, vagy annyira erősen lett lerögzítve, hogy a viselő ezt már különlegesen kényelmetlennek találta.

A 18.század végén nagy kedveltségnek örült az egylencsés szemüveg, jobban ismerve mint monokli. Mindenekelőtt, elterjedt a nemes társaságokban, mint Németországban és Angliában, miközben a franciáknál az úgynevezett „olló szemüveg” volt a divat. Ezt a szemüveget nem lehetett az orron viselni, hanem kézzel kellett a szem előtt tartani. Megvolt az előnye is, egyszerűen el lehetett tüntetni, azért, hogy az arisztokratikus körben és a Párizsi utcákon, a gyengeségére ne hívja fel a figyelmet.

A 20-as években további fejlődés vette kezdetét a szemüvegeknél, a kifogástalan kinézetért, azért, hogy a sokoldalú választéknak: színben, formában és anyagban, ma már semmi se tudjon határt szabni. Az új században, világszerte, az elengedhetetlen szükségletből, az egyik legfontosabb divat kiegészítő -vé nőtte ki magát a szemüveg.

Látás javító szemüvegek

Természetesen, a tökéletes optikusunk nem csak a mesterségét érti, hanem divat szempontjából is tisztában van mindennel, hogy milyen fontos az, hogy az utolsó sorokat olvasva már minden apró részlettel tisztában legyél. Végezetül, ma már a társadalom nagy részének szüksége van szemüvegre.

A látószemüvegekkel kapcsolatban, bármilyen problémával gyorsan segíthetünk szakértelemmel, hogy ne a rosszkedv legyen a te márkajelzésed. Ennek ellenére, az ametrópia nem jelent föltétlenül pont ametrópiát. Itt a monofokális szemüveg határát meg kell húzni, a rövidlátás és a távollátás között. Másképp, nincs más akadály a szemüveg vagy a napszemüveg kiválasztásában. Csak a magas mínuszos dioptriaértékek esetében kell a választás a vastagabb szemüvegkeretekre essen.

Egy további beosztásnak szintén meg kell találnia a helyét ezen a ponton, mivel a szemüveg jövőbeni viselőinek nagy része már olvasószemüveget használ. Körülbelül 40 éves korban kezdődik a prezbiópia vagy az időskori látás, azaz a szem természetes funkciójának elvesztése. Ez nem tartozik a rövidlátás vagy a távollátás kategóriájába, ezért szükséged van kiegészítő korrekciós segédeszközre, erős szilárdságú szemüveg vagy napszemüveg formájában. Ez specializálódott a körülbelül 30-45 centiméter közeli távolságban.

Ennek a megoldásnak azonban nem csak előnyei vannak. Végül is, az olvasószemüveget újra és újra le kell tenni, és fel kell venni, mert nem úgy vannak megtervezve, hogy távolságra jók legyenek. Ezért a keretek szintén nagyon keskenyre vannak tervezve, hogy megkönnyítsék a széleken történő kinézést. Megfelelő alternatívaként tehát a progresszív lencsék bizonyultak, mivel elavulttá teszik a gyakori fel- és lerakást.

Progressív szemüveg vásárlás

A progresszív lencsék nem csak a rövidlátásra vagy a távollátásra jók, hanem a prezbiópia szempontjából is megfelelőek. Ezért a három különféle zóna felelős, amelyek a speciálisan gyártott lencséken szerelnek. A felső nézőtér biztosítja a távolsági látást, míg az alsó látótávolság az éles látásért felel. A középső rész nyílik a közbeeső távolságra, ami szintén lehetővé teszi a fokozat nélküli, sima átmenetet a távolnézésből. De vigyázz! A kis keretek ritkán alkalmazhatók progresszív lencsékhez. Végül, a három zónának elegendő helyre van szüksége ahhoz, hogy kibontakozhasson a hatása, tehát csak megfelelő méretű keretek alkalmazhatók a progresszív lencsékhez.

Ha esetleg egy progresszív lencsét keresel, akkor meg kell ejtened az utat a német szemüvegmekkába Hamburgban, a boltunkban. Ott nem csak hatalmas szemüveg választékot találsz és briliáns látszerészeket, hanem gyakorlott és technikai lehetőségeket és perfektül beállított progresszív szemüveget olcsó árakon. Ha nem tudod megejteni éppen a hanzai városba az utadat, akkor legalább a szemüvegkeretnél spórolj. Progresszív lencsékkel még nem tudunk szolgálni Neked az online boltunkban, a magas minőségi standardok miatt.


fotos2/Sehbrillen-Männer-und-Frauen_1271x793.jpg


A szűrő funkcióinkkal a szemüvegválasztás gyerekjáték

Annak érdekében, hogy az új szemüvegedet a lehető legegyszerűbben megtalálhasd, vess egy pillantást a bal oldali navigációssáv szűrő funkcióira. Itt van a szemüvegtartomány úgy, hogy az álmaid modelljéhez vezető út még csak egy kőhajításnyira sincs.

Arcforma: Ez a lista felsorolja azokat a kereteket, amelyek ideálisak az arcodhoz és kihangsúlyozzák azt. Kerek, szögletes, szív alakú vagy ovális arcok, egyetlen kattintással megtalálhatsz mindent, amit szíved kíván. Az, hogy milyen keretek hangsúlyozzák az arcod típusát, könnyen megtalálható az Oktatóanyagban.

Méret: A hüvelykujjszabály az, hogy a szemüveg nem lehet szélesebb vagy keskenyebb, mint az arcod. Kivételek az extravagáns modellek, amelyek mindenekelőtt divatos háttérrel rendelkeznek, természetesen megerősítik a szabályt. Van már egy pár szemüveg a birtokodban? Ezután egyszerűen megmérheti a lencse méretét, és közvetlenül mm-ben megadhatod. Ha továbbra is kétségeid vannak, a típusodnak méretével kapcsolatban, akkor a „Szemüveg Mester” segíthet néhány tippel.

A szemüveg alakja: Jól néz ki az arcodon egy pár szemüveg, vagy valami újat akarsz? Lehet, hogy egy Téglalap, Négyzet, Panto, Macska-szem alak, vagy inkább egy kerek vagy ovális keret? Ezután csak válaszd ki direkt, különben javasoljuk, hogy az új orrkerékpár keresését az arc alakú szűrővel korlátozd.

Szín: Mindig meg kell egyeznie a szemüveg színének a haj- és szemszínével. Világosabb típusok esetében meg lehet jegyezni: arany, barna vagy pasztell színek mindig mennek, míg a sötétebb típusok szívesen belenyúlhatnak a színes bográcsba, az erősebb tónusok után.

Anyag: Ha egy kifejezett keret anyagot keresel, ez a szűrő tovább segít. Műanyag szemüvegek egy kellemes viselési érzést nyújtanak és sokoldalú lehetőségei vannak színben és formában. Metál, titán vagy karbon mindegyik jól passzol a legjobb klasszikus kinézethez, külsőleg erősek és nagyon vékony kereteket lehet belőlük készíteni.

Marken: Nálunk mindent megtalálsz amire a szemeknek szükségük van. Ismert dizájnerek mint Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Persol und Esprit ugyanúgy megtalálják a helyüket a Szemüveg Katalógusunkban, mint JB by Jerome Boateng vagy Strellson.


fotos2/Brille-Männer_1271x793.jpg


Melyik napszemüveg áll jól nekem? – Nézd meg a videót és próbáld fel online

Megvan a divatos külsőd az egész évre, de még keresel valamit, ami a kinézetedet nem csak kerekké teszi, hanem mint a nap a centrumban olyan jelentőséggel bírjon divatos univerzumodban. Nálunk vagy a legjobb címen. A mi szakszerűen kompetens személyzetünk tudja, melyik szemüvegek a divatosak most és, hogy melyik szemüveg passzol a Te arcodhoz. Lehetőségképpen szintén informálódni tudsz a Szemüveg Mester -től, aki, ha a szemüveg a téma, mindig a helyes tippet tudja neked adni.

A különböző szemüvegformák mellett elérhetőek szemüvegek hölgyeknek és szemüvegek férfiaknak különböző variánsokban. A különbség nem csak a kinézetben rejlik, hanem szintén a feldolgozásban a dizájnban és a nemesítésben.

A klasszikus szemüvegek soha nem mennek ki divatból és különböző színezésekkel elérhetőek, különösen a barna szemüvegek vagy az arany szemüvegek maradnak a legkedveltebb opciók között, hogyha a színválasztékról van szó.

Minden esetben, egy fontos kritérium a megfelelő méret, illetve a lencse szélessége. Erre érvényes a mondás: „Az a megfelelő napszemüveg Neked, ami nem túl nagy, és nem is túl kicsi.” A „Szemüveg mester” szívesen segítséget nyújt a tájékoztatásban. További segítő információkat találsz a több mint 40.000 szemüveg modellünkhöz nőknek és férfiaknak egyaránt, kifejezetten a modell mellett a leírásban. Annak is utána tudsz olvasni, hogy mely színek divatosak 2017-ben és 2018-ban a férfi szemüvegek -nél és a női szemüvegek -nél, hogy talán egy szemüveg kerek lencsékkel vagy inkább egy szemüveg szögletes lencsékkel passzol-e a te stílusodhoz. Vannak további kérdéseid? Semmi baj. A Blog nem hagy kétségek között, még akkor sem, ha az utolsó harcaid vívod a világgal kérdések terén.

Természetesen, a helyes fogás végső próbája az, hogy érezd az orrodon a szemüveget, hogyan viselkedik és hogy áll. Sok szemüvegünköt kipróbálhatod az Online Fitting Virtuális Tükör segítségével és első benyomást kaphatsz arról, hogy hogyan néz ki az új szemüveg az orrodon. Használhatod a webkamerát, vagy feltölthetsz egy fényképet. A virtuális tükör ikon a szemüveg termékleíró oldalain található. Alternatív megoldásként, ingyenesen használhatod az ingyenes visszaküldést is, hogy kipróbálhasd a külső megjelenését otthon.

De hogy melyik keret a legfőképp szóba jöhető? Ehhez meg van az útmutató, hogy melyik arcformához mi áll jól, azért, hogy egy megközelíthető támaszod már legyen, hogy kifejezetten a Te arcodhoz mi passzol:

Szív alakú arcforma: Macska szem szemüveg avagy Cat-Eye modellek és Pillangó avagy Butterlfy szemüveg a felfelé mutató görbületük miatt. Más lehetőségeket a kerek szemüvegek vagy az ovális szemüvegek adnak, ahol a színnek nincs jelentősége, hanem inkább a típustól függ. A szemüveg kiválasztásakor azonban ezt szem előtt kell tartanod: a széles és szemet gyönyörködtető karoktól, díszített keretekkel, maradj inkább távol.

Kerek arcforma: Kerek arcokhoz négyszögletes lencsék és finom keretek ajánlottak, mivel ezektől az arc szűkebbnek tűnik.

Szögletes arcforma: A szögletes alak teljesen ellentétes. Itt beállíthatod ékezetes kerek lencsékkel és ovális keretekkel, hogy az arc lágyabb tapintású legyen. Az anyag (műanyag, fém stb.) és az üveg megválasztása természetesen rajtad múlik. Ezen túlmenően, a diszkrét színekre vonatkozó tippünk úgy néz ki, hogy apró eleganciával kerekíti a képet.

Ovális arcforma: Az ovális arcok esetében nincs hüvelykujjszabály. Alapvetően minden szemüveg, beleértve a lencsét is, helyet talál az orrodon. De légy óvatos: Győződj meg arról, hogy a szemüveg megfelelő neked és személyiségednek!

Ezen túlmenően, természetesen mindent megtalálsz a szemüveg kínálatban, amit a szíved vagy a szemed akar. Mileyn lenne a fekete szemüvegek, amellyel nem lehet tévedni minden más modell divatos relevanciája szempontjából. A szürke szemüveg és a kék szemüveg -től a piros szemüveg és a rózsaszín szemüveg -től egészen az ezüst szemüveg -ig mindent megtalálsz, amire szükség van a mindennapi életéhez.

Természetesen, olyan klasszikusok is vannak, mint a fehér szemüveg és az átlátszó szemüveg.

Ezenkívül, a paradicsomi madaraknak, a szemüvegrajongók köreiben is tárolunk szemüvegeket. Például a sárga szemüveg, a narancssárga szemüveg, a zöld szemüveg vagy a lila szemüveg. A Szemüveg állati mintával, a szemüveg fából vagy Vintage szemüveg vagy a retro megjelenés friss szélben tartja, és elfoglaltságot okoz a szemüvegvilágban.

Végülis a helyzet a következő: Mindenünk van! Zegna Szemüvegek, Escada Szemüvegek, Ralph Szemüvegek, Puma Szemüvegek, Polo Szemüvegek, G-Star Raw Szemüvegek oder Prada Sport Szemüvegek és még sok más, a mi szemüveg portofóliónkban megtalálható. Melyik márka marad végül a választottad, az csak rajtad múlik. Végül is, érvényes ez a szemüveg vásárlásnál is: a sajátos preferenciáktól függ minden!

Mégis vannak még más tényezők az arcformán kívül, amik még mérvadóak, hogy melyik szemüveg passzol hozzád. Ahhoz, hogy a kikeresett modellel hosszú ideig boldog legyél, válassz olyat, amelyik a ruházkodási stílusodhoz és a személyiségedhez talál. Egy kifelé irányuló személyiség vagy, aki a feltűnést szereti, akkor nyugodtan tűnj ki színeskeretekkel. Ha inkább visszahúzódó típus vagy, akkor egy visszafogottabb szemüveg a szabályok szerint is jobban illik hozzád. Természetesen meg van a lehetőséged, hogy egy szemüveggel legyen lebilincselő a megjelenésed. De ebben az esetben is mindenképp passzolnia kell a szemüvegnek a személyiségedhez és nem mesterkéltnek hatnia – egyedül azért, hogy Te jól érezd magad.

Felfedezted a kedvenc modelled mint például egy szemüveget fémből, acetátból vagy titánból? Közvetlen meg tudod rendelni a szemüveget olcsón online. Ráadásul a modellt egészen egyszerűen és ingyen vissza tudod küldeni, ha mégis át kellene még egyszer gondolnod. Csupán az egyéni látást erősítő lencsékkel rendelt szemüveget nem tudjuk visszacserélni, azonkívül, ha esetleg technikai hibája lenne. Ha bármilyen kérdésed van, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal telefonon keresztül a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül, vagy közvetlenül a hamburgi üzleteink egyikében a munkatársainknál, ha arra van utad.

Melyik szemüveg passzol: online felpróbálás

Több mint 50 000 termékkel az oldalunkon, rengeteg van készleten, hogy mindenki megtalálja azt a modellt, amely legjobban kifejezi saját stílusát. Akár műanyag, akár fém szemüveg - ez csak két példa a legjobb szemüveg anyagokra. És frissített legjobb árainkkal a Sale oldalon, mindig is a legújabb szemüveg-tendenciákkal rendelkezünk online márkás üzletünkben. Nem csak az optimistáknak van félig tele a pohár.

Mindegy, hogy a látó kiegészítőd meg van már a szemed előtt 2018-ban vagy először még csak most akarod megkeresni, hogy inkább Ray-Ban vagy Gucci, Prada vagy Tom Ford mellett állsz, az Edel-Opticsnál minden nagy márka és dizájner modelljei megtalálhatóak. Ezenkívül, egyre több modellnél kínáljuk az online felpróbálást. A virtuális tükör ikont megtalálod a szemüveg termékadatainál, és helyezd a szemüveget virtuálisan az orrod elé webkamera segítségével vagy tölts fel egy fotót. Alternatívaként meg van még a lehetőséged az ingyen visszaküldésre azért, hogy otthon érezd és lásd a kiválasztott terméket.

Szolgáltatás

Mi nem szeretnénk a más online optikai cégektől csak az árainkban külömbözőek lenni. Az Edel-Optics meg szeretné adni a vásárlóinak a vásárlás minden élményét, azért, hogy a megfelelő szemüveget kiválasszák a kedvenc cipőjükhöz vagy az új táskájukhoz, a vásárlásnak örömet kell okoznia. Ehhez segítséget nyújt Neked a vevőszolgálatunk, akár telefonon vagy E-Mailben, mindegy hogy a kérdésed a rendeléseddel kapcsolatban van-e vagy a termékvisszaküldéssel. Le tudod adni a rendelésed expressz szállítással, így a termék már a következő munkanapon garantáltan megérkezik hozzád. Szintén, a számlára való fizetés is hozzátartozik a Fizetési Módszerek listájába.

Ugyanúgy úgy, mint a Flagshipstore-ban, megtudod rendelni a látást erősítő lencséidet is az online szemüvegüzletben, válassz a topmárkák közül is, mint például Hoya és Seiko. A Digitális Optikus kényelmesen végigvezet az online vásárlásodon, és gondoskodik arról, hogy a végén pontosan tudd, hogy mit tudnak az új szemüveg lencséid, és neked már csak az olcsó árakon kell csodálkoznod.

A Ti kérdéseitek a mi kedvenc témánk

A mi lelkesedésünk a szemüveg témánál nem végződik annyival, hogy a szemüvegtokot és a szemüveg törlőkendőt elküldjük mint dizájnerdarab a férfiaknak és a nőknek. Hanem, mi azzal is egészen sokat foglalkozunk például, hogy, hogyan kell a szemüveget helyesen megtakarítani vagy a kiesett lencsét hogyen kell visszatenni, vagy minden egyébb az UV-sugárzás és az UV-védelem témája körül.

Gerade durch unseren Schwerpunkt auf den Verkauf von Brillen im Internet wird uns oft die Frage gestellt, wie die Brille für den perfekten Sitz angepasst wird. Auch hierzu wollen wir Dir eine Antwort nicht schuldig bleiben: Zum einen kommen die Gestelle mit einer standardmäßigen Voranpassung, sodass viele Kunden von vornherein mit der Passform zufrieden sind. Ist dies einmal nicht der Fall, hat unser Brillen-Brain Phil hier noch eine Anleitung zum Brille anpassen, mit der Du dir bei einem Großteil der Fassungen selbst helfen (lassen) kannst.

Pontosan azért, mert a szemüveg interneten keresztüli forgalmazására összpontosítunk, gyakran kétkedünk a szemüveg tökéletes illeszkedésről. Ismét, nem akarunk a választ illetően adósok maradni: először is, a keretekhez szokásos előbeállítás tartozik, így, sok vásárló már eleve elégedett az illesztéssel. Ha nem ez a helyzet, akkor a szemüveg-agyalónknak, Phil-nek, van egy Útmutató a szemüveg beállításához, amely segít nagyrészt, hogy önmagad is be tudd állítani a keretet.

Tulajdonképpen, a szemüvegeken kívül, nem jár más az eszünkbe, ezért bemutatjuk neked a Blog keresztülmenő érdekes témáit, amely iramban tart az Edel-Optics világával, szemüvegein keresztül. Tehát, minden héten vess egy pillantást a blogra, ha mindig, mindenhol a legújabb trendekkel,divattal és életmóddal tisztában szeretnél lenni.

Mivel a divatbarát vásárlók szemüveg szakembereként, a "SEE AND BE SEEN" (LÁTNI ÉS LÁTVA LENNI) mottó alatt, kizárólag a legmagasabb minőségű szemüveget kínáljuk abszolút olcsón, pénzvisszafizetési garanciával együtt. Nemcsak az online szemüveg akció rangsorolható ide. Ez szinte magától értetődik. Vess egy pillantást online üzletünkre és tekintst meg a legjobb és legforróbb szemüvegmárkák szemüveg kollekcióit és a divatos szemüveg- és napszemüvegkészítményeket ajánlásainkból, mint a < b>Sylvie Meis, Guido Maria Kretschmer vagy Jérôme Boateng, akik maga a rendkívüli Edel-Optics világának képviselői. Tehát miért viselnél kontaktlencsét, amikor nekünk köszönhetően egésszen frissen nézhetsz ki?

Segítségre van szüksége?
FAQ
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 9-18 között
 
 
Üzletünk
 
Videó Útmutatók