A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Superdry Szemüvegek

 
 
 
 

termékcsalád

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny43
 • Normál
  Normál183
 • Széles
  Széles1

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

kerettipus

ár HUF

 • 40 001 – 60 002 (54)
 • 60 002 – 79 999 (176)
 •  
filter
filter
 
230
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Superdry

Superdry Látószemüvegek

Oh you are big in Japan, tonight,
Big in Japan, be tight,
Big in Japan,

Alphaville - Big in Japan daljában, véletlenül eltalálja a nyertes recept egyik részét a Superdry sikerélménynek. A siker, amely nem egyik napról a másikra történt, nem kevésbé lenyűgöző. A brit márka gyakorlatilag tökéletesítette a kettősséget azáltal, hogy az amerikai „Vintage” divatot, japán befolyásokkal kombinálta. De mindig egy félreérthetetlen brit feljegyzés révén ragyog, ami befolyásolja a Superdry minőség szabványait is.

Az eredmény a minőségi szövetek, az egyedi részletek, a hiteles „vintage” mosások és a kézzel rajzolt grafikák, valamint a tökéletes vágások. Minden stílus alakzat, a Superdry szemüvegekben egyaránt megtalálható. Ez a megkülönböztető képesség exkluzív vonzást teremtett, amelytől még a nemzetközi hírességek sem tudtak elmenekülni. Különösen David Beckham és Kate Winslet segített a márka elindításában, így, a mai szupermodell Helena Christensen, Leonardo DiCaprio vagy Pixie Lott újra és újra a divatmárka modelljeivel hagyják magukat fényképeztetni.

Superdry Történelem – A Gördeszkától Szupermodellig

James Holder, a kultikus Bench márka mögött álló kreatív gondolkodó, a Superdry alapítója és társtulajdonosa, karrierjét azzal kezdte, hogy 18 évesen a csomagtartóból, gördeszka versenyeken, saját alkotásokot árult. 21 évesen, az első nyilvános vétel a részvénypiacon megtörtént és 46 országban 515 üzlet és később 139 független üzlet jelent meg. A nemzetközi jelenlét és a siker szempontjából nem marad mit vitatni. A brit márka nem csupán zsebre vágott kezekkel érkezett a divat Olümposzába.

Ugyanakkor, az anyavállalat, a SuperGroup, Julian Dunkerton vezetésével és partnereivel, felelősek a diadalmas előre haladásért. A Cult Clothing alapítója már korán látta a Holders Design olyan terveinek potenciálját, amelyek az ikonikus Superdry Osaka 6 pólókkal végső áttörést hajtottak végre.

A Superdry Szemüvegek sikertörténete tovább folytatódik

Miután a Superdry márka áttört a városi utcai ruházat piacán, a tervezők nem hátráltak, hanem új partokat kerestek, meghódítani persze. Különösen sikeres volt ez a lépés és így sikerült nevét megörökíteni a szemüveg piacon. Itt a Superdry Napszemüvegek és a Superdry látószemüvegek nemcsak új szabványokat állítottak fel a divatos mintákat illetően, hanem új stilisztákákkal is jöttek, hogy a poros és stagnáló szemüvegipart, új elemekkel és nem előrelátható meglepetésekkel befolyásolja.

Az elegáns Superdry szemüvegmodellek a retro megjelenésükkel, ahol a "régi" úgy néz ki mint "új", az amerikai „Vintage” hatások és a japán grafikai elemek közötti szimbiózis miatt, a Superdry szemüveg minden ruhát felfrissít és váratlan meglepetéseket vonzz maga után.

Az olyan kiegészítő anyagok, mint a bambusz és a fa, amelyeket szintén használnak a fémből és az acetátokból készült klasszikus kereteknél, nem játszanak túlbecsült szerepet. Technikai szempontból, a Superdry lencséi szintén kiemelkednek a versengők közül. Az első osztályú kivitelezésen kívül, a hét részből álló japán pánt is reflektorfényben van, így sok Superdry keret vagy azok Superdry karjai nagyobb stabilitást biztosítanak.

Színek, Stílus és Keretek a Superdry Látószemüvegeknél

A műszaki újítások és a hagyományos műanyag vagy fém állványok ellenére, a rendkívüli formatervezés érvel a Superdry szemüveg mellett. A keverék teszi! Szín szempontjából tekintve, a Superdry szemüveg gyüjtemény kitesz magáért, főleg sötétebb színekben és teknős mintákban.

Nem számít… legyen négyzet, kerek, trapéz vagy téglalap alakú. Általában véve, a Superdry szemüveg bármilyen alakban és színben jó választás. Mindig és mindenütt alkalmas a mindennapi használatra, így bármilyen stílusú ruházatnál több mint összeilleszthető, és mindig olyan feltünéseket okoz, amelyek kerekítik vagy felhívják a figyelmet, de mindig pozitív módon.

A lényeg az, hogy a Superdry szemüvegektől -től a Superdry szemüvegtokig, mindig minden modern és örökzöld megjelenésű. Ilyen módon, a cég olyan időtlen stílust hozott létre, amelyet csak a Superdry szemüveg képes megtenni és a részletek iránti szeretetnek köszönhetően, minden keret egyedi darabbá válik. James Holder ízlése szerint, akinek a filozófiája nem változott a kezdet óta: "Úgy gondolom, hogy a részletek iránti szeretet fontosabb, mint a pénz – és lehet, hogy ez a siker titka."

Melyik Superdry Napszemüveg talál nekem?

Ha Superdry látószemüveget keresel, akkor az Edel-Optics kizárólag a teljes gyüjteményt állítsa szolgáltatodra. A legszeretettebb modellek, mint például a Szögletes alak, a trapéz vagy a kerek Superdry alak, valamint az annyira ismert anyagkombinációk, mint például a fém. vagy a Műanyag, nálunk mind megtalálhatók.

A megfelelő Superdry látószemüveg megtalálásához, próbáld ki az Online Fitting menüpontot, ahol a keretet digitálisan az orrhídra helyezheted. Ha a keret továbbra is bizonytalanságot okoz számodra, talán Blogunk többet segíthet neked. Emellett, a Szemüveg Mesterünk sok tippet ad olyan témákban, mint például a javítások vagy a beállítások.

Miután megtörtént a kiválasztás, a Digitális Optikusunk segítséget nyújt a megfelelő lencse megtalálásában is. Akár női Superdry szemüveg, vagy férfi Superdry szemüveg felől döntesz, nem számít. Kínálatunkban minden színű és formájú szemüveget megtalálsz és természetesen, melléje látólencséket is. Jelenleg, a legmenőbb Superdry látószemüvegek a szögletes formájuak, mint például a Superdry SDO Bendo, a kerek formájuak, mint a Superdry SDO Dakota és a tipikus négyzet alakú Superdry alakúak, mint a Superdry SDO Chie teljes keretű változatban, színes karokkal.

Ha van kedvenc modelled, akkor az a Superdry szemüveg olcsón online megrendelhető. Ezen túlmenően, ha mégsem tetszik a Superdry szemüveg amit rendeltél, akkor azt egyszerűen ingyenesen visszaadhatod 30 napon belül. Csak az egyedi, rendelésre készült szemüvegek és a látószemüvegek nem téríthetők vissza, kivéve, ha azok gyári hibával rendelkeznek. Ha bármilyen kérdésed van, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal telefonon keresztül a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül, vagy közvetlenül a hamburgi üzleteink egyikében a munkatársainknál, ha arra van utad.

A mi egyedi szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlással kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésedre, például a „A megfelelő Superdry szemüvegméret meghatározásánál”, bármikor lehetőséged van velünk kapcsolatba lépni. Mindig melletted állunk bő szakértelmünkkel, akár a digitális világban, akár az analóg világban. Ha véletlenül Hamburgba jársz, látogasd meg gyorsan és egyszerűen a hamburgi üzleteink bármelyikét az AEZ bevásárló központban, a Mundsburg Center bevásárló központban, az Ottenser Hauptstraße utcán vagy az észak német Buxtehude városában, ahol személyesen, szakmai és személyes tanácsokat tudunk adni. Ezen túlmenően, egyszerű fuvarozás is van az ajánlatunkban (Standard vagy Expressz), ingyenes visszatérítés és különféle fizetési módok, a vásárlási tapasztalat érdekesebbé tételéhez.

Rólunk

Ha szeretnél egy pár Superdry szemüveget online vásárolni és az orrodon érezni a rendkívüli Superdry szemüvegminőséget, akkor a megfelelő kapcsolattartód mi vagyunk. Online-áruházunkban verhetetlen áron található több mint 40.000 különféle márkás szemüveg modell. A divatrajongók szemüveg-szakembereként a „SEE AND BE SEEN” mottó szerint, a legmagasabb minőségű eredeti modelleket állítjuk szolgálatodra, abszolút kedvezményes árakon méghozzá. A Kedvezményes szemüvegek, valamint a házon belüli Akciós Termékek itt szintén megtalálhatók. Tehát az út egyenes! Egy kattintás választ el az Edel-Optics rendkívüli szemüvegvilágától és ennek élményeitől.