A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Mont Blanc Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

 • Napszemüvegek (3)

Stílus

 • Férfi
  Férfi3

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál2
 • Széles
  Széles

nagyságok

 • M 130–135 mm (2)
 • L 136–140 mm (1)
Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

 • Panto
  Panto (1)
 • Négyzet
  Négyzet (1)

kerettipus

 • Komplett keret
  Komplett keret (2)
 • keret nélküli
  keret nélküli (1)

keretszin


Lencse szine

  

Lencse sajátosságok

Keret anyaga

 • Fém (2)
 • Műanyag (1)

ár HUF

 • 79 999 – 120 000 (2)
 • 120 000 – 199 998 (1)
 •  
filter
filter
 
3
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/1
1/1

Mont Blanc Napszemüvegek

A minőségi kézimunka csúcsa

A Montblanc egy olyan név, ami nem a tegnap született. Miközben sokan első sorban a legmagasabb Alpi hegységre gondolnak a Mont Blanc hallatán, ami franicául azt jelenti hogy a „Fehér Hegy” (olaszul „Monte Bianco”), nekünk, az Edel-Optics-nál a „Montblanc” napszemüveg jut eszünkbe. Szóval nem a hóval bebársonyozott hegycsúcs, hanem csúcs termékek. A gránit-óriások már nagyon rég-óta léteznek, de a Montblanc Márka is már 100 éve szikla keményen tartsa magát.

A hamburgi bankár, Alfred Nahemias és a berlini mérnök, August Eberstein, felismerték a 20. század szimbólumát. A hegy lábánál állva, megnevezték a generációjuk legerősebb befolyásait és eldöntötték hogy, töltős tollakat fognak gyártani. Mivel az 1910-es és 20-as évek egy jó időpont volt feltalálóknak és kézimunkásoknak, a két üzletembernek elég bátorsága volt ahhoz, hogy letegyék az alapkövét a jövőbeli, sikerteli Montblanc Vállalkozsásnak.

Az elmsélések alapján, az ötlet a márkanévre egy kártyajáték során merült fel, amikor az egyík üzleti munkatárs rokona, kreatív összehasonlítást végzett a töltőtoll, mint az íróeszköz-kultúra csúcspontja, és a Mont Blanc-hegység, mint az Alpok fenséges és legmagasabb csúcsa között. A Montblanc Logo is ennek az ötletnek az eredménye és az elődjére van alapozva, a fehér sapkás csúcsra. Ez jelképezte a hófödte Mont Blanc csúcsát, mint a mai nap a lekerekített Montblanc csillag.

Montblanc Mesteri Művek

Az 1924-es év mint „mérföldkő“ maradt meg az írás-kultura történelmében. Ez annak köszönhető, hogy ebben az évben született meg a Montblanc Meisterstück - gyüjtemény. Abban az időben testesűlt meg a Montblanc filozófia a folytonosságról és az időtlen design-ról. Az 1920-as évek végére, a Montblanc olyan márkává fejlődött, amit már több mint 60 országban ismertek és kívántak. Benyomásteli reklámkampányokkal és az első reklám-repülőkkel, a „Montblanc“ név szószoros értelmében, magassan repülő íróeszköz termelőve vállt és hívta fel magára a figyelmet.

Két évvel később, a Montblanc tovább építette üzletét és megnyította az első bőr műhelyét, ahol a luxus kissebb bőr termékek, mint például az írószer és toll tokok, valamint a nagyon szeretett Montblanc Jegyzetelők voltak legyártva. Ennek érdekében, egy „manufaktura“ lett felvásárolva, aminek a helysége Offenbach-ban van – tehát egy olyan város, ami a bőr kézművességeiről híres.

A portofólió tovább fejlesztése mellett, Montblanc megnövelte a szociális állását is. Számtalan nemzetközi támogatási projekt az irodalom, zene és balett keretén belül, lettek az alapja a mai világhírű Montblanc elkötelezettségének a művészet és a kúltura iránt.

A Montblanc üzletek úgyszintén, a világ minden sarkában meg lettek nyitva. 1990-ben nyitotta meg a cég az első üzletét, Hong Kong-ban. A sikertígérő Ázsiai fejlesztéseket követően, Londonban és Párizsban is lettek boltok nyitva – ez volt a kezdete egy nemzetközi Montblanc – üzlethálózat kifejlesztésének. A mai napon több mint 350 „boutique“ található, több mint 70 országban.

A cég sikere nem ment észrevétlenül. A luxemburgi Vendôme Luxury Group is figyelmes lett a Montblanc sikerére és átvette a Dunhill Holding-ot, amely az 1980-as években nagy-részét a Montblanc részvényeknek felvásárolta.

A 90-es években, a Meisterstück Ékszer Gyüjteménnyel, bekerült a Montblanc a Férfi-Ékszer világába is. 2001 óta vannak a Montblanc szemüvegek a Kering cég által gyártva, egy licensz szerződés alapján. 2007-ben következett a Montblanc elkötelezzettsége az óra szegmensben, ami egy befektetéssel kezdődött a svájci Minerva cégbe és a mai napig jelentős profitot hoz. 2010-ben a svájci leányvállalat, a Montblanc Montre SA a Montblanc karóráival új mércét ültetett be az óra művészet világába.

Montblanc Szemüvegek – Csúcstalálkozó a Minőség és a Design Között

Hogy a Montblanc a legmagasabb standardok szerint termel, ilyen történelem után mindenki számára tiszta kell legyen. Tehát semmi köze a gondatlansághoz annak, hogy a régóta működő cég egész életen át tartó garanciát is adott egyes termékeire, ez inkább az önbízalommal összefüggeszthető. Ugyanavval a bátor beállítottsággal, nyugodtan elfogadhassuk, hogy a

Montblanc Szemüvegek ugyanabban a ligában játszanak, mint a cég íróeszközei, ékszerei és a többi Montblanc ruházati kiegészítő.

A Montblanc napszemüveg minőség minden szinten meggyőző. A Montblanc napszemüveg részletei annyira kifinomultak, hogy a hamisítóknak nincs semmi esélyük. A Montblanc hamisítványok teljesen esélytelenek, ezért kevés szerepet játszanak a piacon. Amikor először tart a kezében egy Montblanc napszemüveget, azonnal meg fogja érezni, hogy miért és mire készült. A Montblanc szemüveg kényelmesen tartja a lépést olyan márkákkal, mint a Porsche Design, a Prada vagy a BOSS.

Még optikailag is, a stilus-csúcs-hódító egy vizuális nehézsúlyt igér. A Montblanc MB0017S simmán magára vonzza a figyelmet a vastag Kerek keretével és elfedi a szemeidet decens tónusú lencséivel. A vékony Fémkeretes napszemüvegek közé sorolható a Montblanc Aviator mellett a Montblanc MB0018S, a Montblanc Pilóta repülő-fejezet-ből. Ez beszerezhető mint Aranykeretes Montblanc Napszemüveg, valamint választástól függően, akár kék lencsével is.

Különös szeretetben részesűlnek az olyan színkategóriák mint a szürke Montblanc Napszemüveg vagy a fekete Montblanc Napszemüveg. De az Ezüstözött vagy a Havanna tónusok is, nem csak a hegyi sportűzők köreiben, hanem általában a divatrajongó szemüveget viselőknél is magasra vannak értékelve.

Ami a Női Montblanc Napszemüvegeket illeti a prémium szegmensben, az olyan keretek mint például a Montblanc Cat Eye Szemüveg, avagy a Montblanc Macskaszemű Szemüveg vagy a Montblanc Szögletes Szemüveg illetve a Montblanc Négyzetalakú Szemüveg, nagyon jól beválltak a fogyasztók köreiben.

De még a Montblanc kerek Szemüveg is, aminek a legnemesebb képviselője a Montblanc MB0002S, meggyőzi még a legszkeptikusabbakot is. Ugyanazon a szinten forog a „Bestseller“ is, a Montblanc MB0006S, amely a cég kreatív alkotói képességét jelképezi, úgy, mint semmilyen más Montblanc Férfi Napszemüveg.

Melyik Montblanc Napszemüveg áll nekem a legjobban?

Ha szeretnél Keresni egy Montblanc Napszemüveget, nálunk, az Edel-Optics - nál megtalálható exkluzívan a teljes termék gyüjtemény.

A megfelelő Montblanc Napszemüveg megtalálásához, próbálja ki az Online Felpróbálás menüpontot, ahol a modelljét közvetlenül az orrhídra helyezheti. Ha a cipő (vagy ebben az esetben a keret) továbbra is nyomódik, blogunk segíthet önnek. Szintén, a "Szemüveg Mester" sok tippet tud adni olyan témákban, mint például a "javítások< / a> vagy Beállítás a repertoárban.

Ezen túlmenően, ha nem tetszik a Montblanc Napszemüvegje, akkor egyszerűen ingyenesen visszaadhatja 30 napon belül. Ha bármilyen kérdése van, a Montblanc csere alkatrészekkel vagy valami hasonlóval kapcsolatban, hívja fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül.

A mi egyéni szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlásakor felmerülő bármilyen kérdésére, például a "megfelelő Montblanc szemüvegméret esetén, bármikor kapcsolatba léphet velünk. Mindig önök mellett állunk koncentrált szakértelmünkkel, akár a digitális, akár az analóg világban is. Ezenkívül, az Ingyenes Standard fuvarozás (vagy az expressz), ingyenes visszatérítés és a különféle fizetési módok a vásárlás elvégzéséhez.

Rólunk

Ha akarja, hogy online Montblanc szemüveget vásároljon, akkor mi vagyunk a megfelelő kapcsolattartó ön számára, avagy a megbízható Montblanc szemüvegforgalmazója. Márkás szemüvegek, minden modell - online webáruházunkban verhetetlen áron találhatók. Ugyanakkor mindig lehetősége van összehasonlítani azokat a modelleket, amelyek hasonlóak a Montblanc Napszemüveggel.

Mert nálunk a szemüveg specialisták találkoznak a divatért lelkesedő ügyfelekkel. Nem csak minőségileg kiváló modelleket forgalmazunk, hanem nagy súlyt helyezünk a divat szempontokra is – ebből adódik a mottónk: „SEE And BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD“. Tekintsd meg a nagy Montblanc szemüveg választékunkat. A Montblanc modellekkel természetesen együtt jár a szuper kedvezményes ár is. Itt található továbbá a házon belüli Szemüveg Akció. Bár nem vagyunk egy Montblanc kiárusító hely, de az árajánlatainkat elnézve, akár ezt is gondolhatná az ember. A mi Montblanc kiárusításunk nem egy rövid ideig tartó kedvezményes akció. Az Edel-Optics-nál mindig megtalálod kultikus kellékeidet, jutányosan, garanciával, raktárról.