A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Merchandise

 
 
 
 

termékcsalád

  • Merchandise (1)

Sajátosságok

ár HUF

  • alatt 19 998 (1)
  •  
filter
filter
 
1
 
 
 

Rendezés

  • Ár - növekvő
  • Ár - csökkenő
  • order by salesrank
  • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/1
1/1

Kiváló ajánlatok az Edel-Optics Merchandise-nál!

Az Edel-Optics szilárdan támogatja az optikát és a fenntartható gyártást

Ain't nobody dope as me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
Don't you think I'm so sexy I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
Ain't nobody dope as me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
I love when you stare at me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean),

A legendás rap csapat, az OutKast 2006. évi klasszikusa megjelentése után egy évtizeddel sem lehetne aktuálisabb… főleg, ha az Edel-Optics-ról van szó.

Azért, mert az EO Merchandise nem csak a Városi Utcai divatot fémjelző új és friss, hanem mindenek előtt tiszta vagy inkább környezetbaráttermékekkel érkezik.

Miközben az Edel-Optics pólói rendelkeznek Fair Wear Foundation (FWF)tanúsítvánnyal és betartják az OEKO-TEX szabványt, az EO férfi és női pólói, az Edel-Optics V-nyakú pólói és az EO pulóverei rendelkeznek továbbá aGlobal Organic Textile Standard (GOTS) minősítéssel is.

Az EO termékei

Az Edel-Optics SEE AND BE SEEN #MAN pulóver és az Edel-Optics SEE AND BE SEEN #WOMAN pulóver 100%-ban BIO-pamutból készültek. Az EO pulóverek szürke színben és S, M, L, XL und XXL méretekben érhetők el.

Az Unisex a SEE AND BE SEEN ICON klasszikus fekete színben ékesíti webáruházunkat.

A három Edel-Optics póló is elérhető

valamennyi fontos méretben, az S-től az XL-ig ill. XXL-ig férfiaknak és nőknek egyaránt. A SEE AND BE SEEN #MAN (R-nyakú) fehér és szürke színekben kaphatók, míg a SEE AND BE SEEN #MAN (V-nyakú) fehér és fekete színekben válik egyre népszerűbbé. Ezzel szemben érkezik a SEE AND BE SEEN #WOMAN (R-nyakú) egyszerű fehér vagy fekete kiszerelésben, hogy tökéletes hátteret kölcsönözzön a menő logónak.

Divatágunkból természetesen nem hiányozhat a megfelelő fejfedő sem. Csak próbáld ki a menő, fekete „SEE AND BE SEEN“ márka felirattal ellátott Snapback Edel-Optics Cap sapkánkat. A baseball sapka 70%-ban akrilból és 30%-ban gyapjúból készült.

Ugyanez érvényes az Edel-Optics Sweatshirt SABS Unisexre, amely nemcsak az egyszerű fekete színnel, hanem különösen a hangsúlyosan divatos „SEE AND BE SEEN” mottóval tűnik ki.

Az utolsó szálig környezetbarát

Tiszta vagy nem tiszta?

Ezt a kérdést fel sem kell tennünk magunknak. Mert klímabarát Merchandise cikkeinkesetében nem teszünk engedményeket. Eközben ügyelünk a megfelelő tanúsítványokra, melyek természetesen nem hiányozhatnak egyetlen merchandise termék esetében sem. Végül, jövő-orientált vállalatként szívügyünk az Edel-Optics textilek és kiegészítők sorsa, melyek az EarthPositive® ötletnek és azEarthPositive® termékeknek köszönhetően egyértelműen üzenetet közvetítenek és világossá teszik teszik klímaváltozás elleni aktív cselekvés tudatosságát.

Az EarthPositive® a szénszegény gyártást jelenti. A closed-loop termelés által jelentősen csökken a Co2 kibocsátás mégpedig az egész cikluson átívelően a a termesztéstől kezdve a feldolgozáson és a csomagoláson keresztül a szállításig. E tekintetben a szükséges energia megújuló forrásokból, főleg szélenergiából és napenergiából származik. A termelés és szállítás közben keletkező természetes CO2 kibocsátást a zöld és tiszta energia többletgyártása kompenzálja.

De ezzel még messze nincs vége: EO rajongói cikkeink emellett a Fair Wear Foundation minőségi címkével, az OEKO-TEX és a Global Organic Textile Standard minősítéseivel is rendelkeznek, így gondolkodás nélkül felhúzhatod az EO ruhákat. Míg az FWFesetében a magas szintű szociális normákra és a gyártó üzemekben való megvalósítására helyezik a hangsúlyt, a STANDARD 100 by OEKO-TEX® egy valamennyi feldolgozási szint és a használt tartozékanyagok textilből készült nyers-, köztes-- és végtermékeinekvilágszerte egységes, független vizsgáló-és tanúsító rendszere. A GOTS-tanúsítványezzel szemben biztosítja, hogy a bio-pamutot ne tegyék ki a termesztés és további feldolgozás során veszélyes vegyszereknek.

Rólunk

Merchandise cikkeket keres vagy az új Ray-Ban, Tom Ford, Prada vagy Gucci márkás szemüvegedhez keresed a hozzájuk illő, városi stílusú ruhákat? Vagy megfelelő ajándékot keres a családnak vagy a barátoknak? Akkor éppen a megfelelő helyen van Edel-Optics webáruházunkUtcai Divat részlegén. Ruházattal, rajongói cikkekkel és kiegészítőkkel rendelkezünk hölgyek és urak számára, akiknek a divat nem csak egy szó, hanem jelentése büszkeséggel tölti el őket.

Legyen része az EO családnak és fedezze fel hatalmas szemüveg és napszemüveg választékunk mellett egyedülálló EO Merchandise cikkeinket is.