A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Givenchy Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

 • Napszemüvegek (1)

Stílus

 • Női
  Női1
 • Férfi
  Férfi1

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál
 • Széles
  Széles1

nagyságok

 • XL 140 mm fölött (1)
Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

Márka

szemüvegkeret

 • Cat-Eye
  Cat-Eye (1)

kerettipus

 • Komplett keret
  Komplett keret (1)

Arcforma

 • Szögletes
  Szögletes (1)
 • Trapéz
  Trapéz (1)

keretszin


Keret anyaga

 • Fém (1)

ár HUF

 • 120 000 – 200 001 (1)
 •  
filter
filter
 
1
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/1
1/1

Givenchy napszemüvegek

Párizsi életérzés minden kreációban

„I´m so reckless when I rock my Givenchy dress“,

énekli az amerikai énekesnő, Beyoncé a „Formation“ című dalában, és ebben biztos nem hazudik. A Givenchy gondtalansága az anyagok tekintetében a feltűnő és merész ruháikban is tükröződik, amiket 2012. óta minden évben a híres-hírhedt Met Gála keretében mutatnak be.

Très chic, très français – így definiálhatók a Givenchy kollekciók már generációk óta. Karcsú körvonalak, tiszta vonalvezetés, valamint az elegancia és a nőiesség kifejezése a Givenchy designban testesül meg. A Givenchy napszemüvegeket is a márka első osztályú stílusa jellemzi, amit az egész világon mindenhol magasztalnak. Az ikonikus Givenchy elemek, amik minden viselőjüknek nemes megjelenést kölcsönöznek, a telített színek, a különböző anyagok felhasználása és a kontrasztos részletek – ezekből áll össze a párizsi utcai stílusok és a luxus elegancia városi keveréke.

Történet

Hubert James Taffin de Givenchy 1927-ben született a francia Beauvais városban, egy arisztokrata családban. A nemesi címet a család apai ágának már a 18. században odaítélték. Givenchy már 3 éves korában elveszítette édesapját, egy súlyos influenza következtében, ezután idősebb bátyjával együtt édesanyjánál és nagyanyjánál nevelkedtek. Anyjától örökölte Givenchy az anyagok és a szabászat iránti érdeklődését. A luxus iránti gyengéje, valamint az érzéke a divat, a trendek és az anyagok irányában sem a semmiből jött. Hubert de Givenchy már tízéves korában lelkesedett az 1937-es párizsi világkiállításért a divat fővárosában. Ezzel már szinte kőbe vésték a szakmai karrierjét.

A divat által, és a francia főváros lehetőségei által inspirálva, a fiatal Givenchy alig 17 évesen elhagyta szülővárosát, hogy tervrajzait bemutathassa néhány neves divattervezőnek, és megvesse a lábát a divat fővárosában. Egyidejűleg megkezdte tanulmányait a párizsi École Nationale Supérieure des Beaux-Arts (Szépművészeti Főiskola) keretei között. Miután nagy példaképe, Cristóbal Balenciaga műtermében elutasították, Jacques Fath mellett kezdett el dolgozni tanoncként, aki a háború után Christian Dior és Pierre Balmain mellett az Haute Couture legbefolyásosabb divattervezői közé tartozott. A következő években kitanulta a szabómesterség művészetét, olyan nagy divat alkotóktól, mint Robert Piguet és Lucien Lelong, valamint a legendás olasz divattervezőnő Elsa Schiaparelli, aki művészeti vezetőnek vette fel maga mellé, aminek a következtében hamarosan nevet szerzett magának a szerelem városában.

Alig volt 25 éves, amikor megnyitotta első szabó műtermét, Maison Givenchy néven. Mivel nem volt pénze drága anyagokra, a bemutatkozó kollekciója vászonból és olcsó pamutból készült. Divatkollekciója könnyű, földig érő szoknyákból, szűk nadrágokból, finom pulóverekből és elegáns, fehér blúzokból állt. Az egyik blúzt Bettina blúznak nevezték, az abban az időben nagyon híres Bettina Graziani modell után.

Bemutatkozása után személyesen is megismerkedett példaképével és későbbi mentorával, a spanyol Cristóbal Balenciaga szabómesterrel, és bemutatta neki klasszikus, purista terveit. Ez egy sokéves barátság kezdetét jelentette, amit csak megerősített, amikor Givenchy átköltöztette műhelyét ugyanabba az utcába, ahol Balenciaga székhelye is volt.

Az első nőknek szánt, luxus Prêt-à-Porter kollekció bemutatása után mindenki csak Givenchy-ról beszélt. Elegáns ékszer darabjai hamarosan Jackie Kennedy, Gloria Guinness és Grace Kelly szekrényében találták meg a helyüket. Az első, bő szabású zsákruha bemutatásától kezdődően – ami Givenchy és Balenciaga közös ötlete volt –, Hubert de Givenchy végérvényesen a kora egyik legbefolyásosabb és leginnovatívabb tervezőjének számított. A 60-as évek végén hozta piacra első férfi kollekcióját, Gentleman Givenchy néven.

1988-ban eladták a márkát a Louis Vuitton Moët Hennessey (LVMH) cégnek, és Hubert de Givenchy hét évvel később nyugdíjba vonult. Utódjai között egy sor híres divattervező volt, úgymint John Galliano, Alexander McQueen és Julien MacDonald, akiknek viszont nem sikerült terveikkel utolérni a divattervező Givenchy-t. Ellenkezőleg. Givenchy nem látott a tervekben se szépséget, se eleganciát, amik pedig az ő munkájának a fő komponensei voltak. Csak amikor az olasz Riccardo Tisci vette át a Givenchy-nál a tervezői posztot, lendült be ismét a divatház. A rottweiler mintákkal és a gótikus romantikával teljesen megújult a párizsi márka arculata. Bár valószínűleg ez a stílus sem felelt volna meg az alapító stílusának, a divatháznál úgy fogyott, mint azelőtt semmi sem. Tisci 12 éves korszaka alatt világszerte 65 új üzletet nyitottak meg.

Miután Riccardo Tisci leadta a vezetői címét, és időközben a Burberry viharkabát márka is szerződés alatt állt, 2017 tavaszától Clare Waight Keller lett a Givenchy márka fő tervezője. Waight új arculatot adott a cégnek, és ő volt az első női vezető a luxusmárka élén, aki grafikai terveivel és fekete-fehér kampányaival rögtön hódított is. Az haute-couture-től a ready-to-wear kollekciókig, a Givenchy manapság a könnyű színárnyalatokat, az egyenes vonalakat, a kislányos egyszerűséget és az eleganciát képviseli.

A sztárok és sztárocskák szabómestere

Hubert de Givenchy korának legszebb nőinek lett a szabómestere. A filmszínésznő Audrey Hepburn, akihez Givenchy-t mindvégig szoros barátság fűzte, lett a divattervező múzsája. A „kis fekete“, amit Givenchy Hepburn film-klasszikusához, az „Álom luxuskivitelben“ című filmhez tervezett, meghozta a tervező számára a végső áttörést. Bár Givenchy számít a „kis fekete“ feltalálójának, a kollekcióinál legszívesebben mégis inkább rikító színeket és tarka kombinációkat használt.

A további prominens ügyfelek közé tartoznak olyan zenész sztárok is, mint Madonna, Beyoncé és Jay-Z is. Idei On the Run II turnéjukhoz Clare Waight Keller komplett Givenchy színpadi kosztümöket tervezett a celeb szereplők részére.

Különösen kedvelt a márka, ha valamelyik prominens hölgy éppen élete legfontosabb napjához érkezik. Kim Kardashian, Lara Stone, Christina Ricci és Meghan Markle is Givenchy-val terveztette meg az esküvői ruháját. Ennek megfelelően adott volt a nyilvánosság jelenléte, és szinte elképzelhetetlen volt más beszédtéma, mint a felvonultatott ruhák.

A különböző ruhakollekciók mellett a Givenchy napszemüvegek is lenyűgözték a különböző szakmákból érkező prominens vendégeket. A Givenchy napszemüvegek kedvelői közé tartozik Kate Middleton is, Vilmos herceg felesége és Cambridge hercegnője.

Givenchy napszemüvegek - Párizsi sikk és elegancia találkozása

A Givenchy napszemüveg katalógusban számos Givenchy női napszemüveget és Givenchy férfi napszemüveget találhatunk, amik a francia sikkről, eleganciáról és extravagáns megjelenésről tanúskodnak. A markáns Givenchy stílus minden kollekcióban újra felfedezhető, a 2014-es Givenchy napszemüveg kollekciótól, a 2015-ös Givenchy napszemüveg kollekción és a 2016-os Givenchy napszemüveg kollekción keresztül, egészen a 2017-es Givenchy napszemüveg kollekcióig és még az új 2018-as Givenchy napszemüveg designokban is.

Egy fémkeretes, kerek Givenchy napszemüveg (Givenchy GV 7079/S, Givenchy GV 7088/S, Givenchy GV 7054/S) kiválasztásával egészen biztos, hogy mindig haladsz a divattal, és a divatkellékes fiókodban egy bármilyen alkalomhoz megfelelő szemüveged van. A műanyag keretes, kerek Givenchy napszemüveg (Givenchy GV 7084/F/S, Givenchy GV 7095/S, Givenchy GV 7091/S) is bármikor felvehető.

Stílusos sarkokat és szegélyeket mutathatsz a négyszögletes Givenchy napszemüveg (Givenchy GV 7031/S, Givenchy GV 7002/S, Givenchy GV 7015/S), a négyzetes Givenchy napszemüveg (Givenchy GV 7081/S, GV 7092/S, Givenchy GV 7055/S, Givenchy GV 7091/S) vagy a trapéz Givenchy napszemüveg (Givenchy GV 7002/S) hordásával.

Nőies Givenchy macskaszemeket és egy csábító szempilla rebbentést a szemüveg mögött, esetleg akár a szemüveglencsék fölött, ha úgy tetszik, biztosít a Givenchy macskaszem napszemüveg (Givenchy GV 7078/S, Givenchy GV 7008/S).

Az Aviator stílus még mindig az egyik legkeresettebb modell, és ez igazán tartós divatnak nevezhető. A Givenchy pilóta napszemüveg (Givenchy GV 7075/S, Givenchy GV 7014/S, GV 7076/S, GV 7057/S/NUDE) segítségével tényleg szárnyakat kaphatsz. A keskeny szemüvegkeretek fémből vagy műanyagból, a tipikus Aviator formájú Givenchy repülős napszemüvegek igazi lezserséget sugároznak, ahogy Tom Cruise már a 80-as évek elején a „Top Gun“ című filmben tette.

A 2018-as Givenchy napszemüveg kollekcióval egy egészen új sztár lépett be a szemüvegek mennyországába. A Givenchy GV 7057/Stars napszemüveg a 3D-s csillag díszítésekkel az üvegeken kapható feketében szürke (GV 7057/STARS) vagy fehér üvegekkel is.

A legkeresettebb Givenchy férfi napszemüvegek között található a Givenchy együveges napszemüveg (GV 7040/S). Teljes műanyag keretével, egyenes vonalaival, továbbá egyszerű designjával és színezésével hívja fel magára a figyelmet, biztosítva, hogy ez a férfi modell minden bőrszínhez és minden öltözékhez jól illik.

A Givenchy ovális napszemüveg (GV 7032/S) a legnépszerűbb Givenchy női napszemüvegek közé tartozik. Az arany díszítések a szemüvegszárak belső és külső oldalán, a szolid Givenchy felirat és az extravagáns forma minden hölgy viselőjének „Grande Dame“ pillanatokat nyújt. Egy feltűnő megnyilatkozást biztosít a kerek Givenchy napszemüveg a prominens „GIVENCHY“ felirattal fekete-ezüst (GV 7017/S, GV 7016/N/S), fekete-arany (GV 7017/N/S) vagy nőies fehér-rózsaszín színekben.

De nyisd ki a szemed a szemüvegvásárlásnál! Givenchy hamisítványokból is van éppen elég a piacon. Akár használt Givenchy napszemüveget vásárolsz, akár új Givenchy napszemüveget rendelsz online, van elég információ, hogy ne verhessenek át Givenchy napszemüveg másolatokkal. Ezek alapján mindig megállapítható, hogy a Givenchy napszemüveg a kezedben egy Givenchy napszemüveg hamisítvány vagy egy eredeti Givenchy napszemüveg-e.

A Givenchy Napszemüveg ára, a kidolgozás és a szemüveg súlya éppúgy fontos jelzéseket adhatnak, mint a Givenchy napszemüveg tok és a Givenchy napszemüveg törlőkendő, hogy leleplezhessük a Givenchy napszemüveg másolatot.

Melyik szemüveg illik hozzám?

Online boltunk pontosan az a megfelelő hely, ahol a keresett Givenchy napszemüvegedet megtalálhatod. Ha egy Givenchy napszemüveget vásárolnál, a mi Givenchy napszemüveg kínálatunkban számos híres modellt találhatsz a korábbi kollekciókból is, például a 2017-es Givenchy napszemüvegek vagy a 2016-os Givenchy napszemüvegek között, amik ugyan nem tartoznak a legújabb példányok közé, de még semmit sem veszítettek a kedveltségükből és a trendi potenciáljukból. De az online boltunkban természetesen megtalálod a legaktuálisabb 2018-as Givenchy napszemüveg kollekciót is.

A színes ékszer-darabok választékának sokoldalúságából kiemelendő a Givenchy zöld napszemüveg (GV 7076/S, GV 7090/S, GV 7068/S), továbbá a Givenchy sárga napszemüveg (GV 7068/S, GV 7071/S, GV 7077/S), a Givenchy piros napszemüveg (GV 7060/S, GV 7073/S, GV 7095/S) és a Givenchy narancs napszemüveg (GV 7074/S, GV 7078/S), valamint a Givenchy kék napszemüveg (GV 7069/S, GV 7051/S) és a Givenchy ibolya napszemüveg (GV 7077/S). A Givenchy napszemüveg választék klasszikus színezéseket is tartalmaz, mint a Givenchy szürke napszemüveg (GV 7051/S, GV 7083/S), a Givenchy barna napszemüveg (GV 7054/S, GV 7040/S), valamint a Givenchy fekete napszemüveg (GV 7061/S, GV 7069/S, GV 7058/S).

Minden idők klasszikusai közé tartozik a Givenchy havana napszemüveg (GV 7076/S, GV 7061/S, GV 7070/S) valamint a fém keretes Givenchy napszemüvegek, mint a Givenchy ezüst napszemüveg (GV 7079/S, GV 7093/S, GV 7058/S) vagy a Givenchy arany napszemüveg (GV 7052/S, GV 7033/S, GV 7048/S).

A Givenchy napszemüveg kék üvegekkel (GV 7090/S) olyan, mintha a tenger lenne közvetlenül a szemed előtt. Teljesen mindegy, hogy a strandon vagy a városban sétálgatsz, a Givenchy napszemüveg mindig magára vonja a tekinteteket. Inkább visszafogottabban szereted? Akkor ott van még a Givenchy napszemüveg barna üvegekkel (GV 7031/S, GV 7009/S), ami egy stílusos kísérőd lehet a mindennapokon.

Az igazi Givenchy napszemüveg megtalálásához használhatod az online felpróbálást, amivel a számítógépen próbálhatod fel a szemüveget. Még mindig nem találtad meg az igazit? Akkor blogunk biztosan tud segíteni! A Givenchy napszemüvegek javításának a témájához mindig hasznos tanácsokat kaphatsz a Szemüvegek Mesterétől.

Ha sikeres volt a keret kiválasztása, Digitális optikus mesterünk segít a Givenchy napszemüveghez a megfelelő dioptria megállapításánál, és természetesen a helyes lencsék kiválasztásánál is. Hogy melyik designt és melyik lencse-színt választod, hogy a tükrözött Givenchy napszemüveget, a polarizált Givenchy napszemüveget vagy a fényre sötétedő Givenchy napszemüveget ill. a magától elszíneződő Givenchy napszemüveget választod-e, ízlés kérdése.

Ha felfedezted a kedvenc modelledet, a Givenchy napszemüveget rögtön online jutányosan megrendelheted. Ezen kívül a modellt egész egyszerűen, díjmentesen visszaküldheted, ha esetleg mégsem tetszik, vagy meggondoltad magad. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencsékkel rendelt Givenchy napszemüvegeket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében.

Szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlás során minden felmerülő kérdésnél, mindig megvan a lehetőséged, hogy azonnal hozzánk fordulj. Mindig melletted állunk összegyűjtött tapasztalatunkkal, akár a digitális, akár az analóg világgal kapcsolatosan. Egyszerűen mielőbb, bonyodalommentesen tájékozódj valamelyik hamburgi szaküzletünkben, az AEZ-ben vagy az Ottenser Hauptstrasse-ban, ahol professzionális, egyedi tanácsadást is nyújtunk. Ezen túlmenően az egyszerű csomagküldés szabványos vagy expressz módon, az ingyenes visszaküldési lehetőség és a sokféle fizetési mód is megkönnyítik a vásárlásodat. Így igazán öröm a válogatás!

Rólunk

Ha online szeretnél egy Givenchy napszemüveget olcsón vásárolni, mi vagyunk a megfelelő partnerek hozzá. Mindig garantáljuk a Givenchy napszemüveg minőséget. Mi nem vagyunk egy exkluzív Givenchy online napszemüveg bolt, hanem minden ismert márkát, a Ray-Ban-től a Tom Ford-on és a Gucci-n keresztül a Prada-ig kínálunk a raktárunkból, és mindig kedvező árakon.

Az amúgy is mindig alacsony árainkon kívül nálunk nincs kiárusítás az online boltunkban, és nem csak egy Givenchy napszemüveg kedvezményt találhatsz, hanem más modellek is diszkont áron vannak, az egész termékpaletta minden részében.

Mint szemüveg specialisták, a divat iránt lelkesedő vevőinknek a "LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD – SEE AND BE SEEN" mottó jegyében csakis kiváló minőségű modelleket kínálunk, abszolút alkalmi áron. Találhatsz közöttük kedvezményes Givenchy napszemüvegeket is. Nézz körül online boltunkban, vagy kérd ki az Edel-Optics szakképzett munkatársainak tanácsait a szemüvegek végtelen erdejében, ahol iPad-jeink és egyedülálló vásárlási rendszerünk segítségével félelem nélkül áttekintést kaphatsz a lényeges dolgokra vonatkozóan.