A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Bvlgari Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Stílus

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny2
 • Normál
  Normál47
 • Széles
  Széles4

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?

Sajátosságok

Márka

szemüvegkeret

 • Cat-Eye
  Cat-Eye (18)
 • Pilóta
  Pilóta (8)
 • Négyzet
  Négyzet (6)
 • Ovális
  Ovális (5)
 • Browline
  Browline (4)
 • Téglalap
  Téglalap (4)
 • Kerek
  Kerek (3)

kerettipus

Arcforma

Lencse szine

           

ár HUF

 • 119 999 – 200 000 (49)
 • felett 200 000 (11)
 •  
filter
filter
 
60
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/2
1/2
2

Bvlgari napszemüvegek

La Dolce Vita à la Bvlgari

Extravagáns.
Csinos.
Stílusos.

Olyan szavak, amelyek a divatlexikonban szó nélkül egy Bvlgari kreációval illusztrálhatók lehetnének. Mert minden, amit a világ harmadik legnagyobb ékszergyártója a kezébe vesz, előbb-utóbb arannyá változik, mint Midas király legendájában.

Mindössze némi transzcendens tehetséggel a nemes fémek formavilága irányában, és alig egy marék lírával a tarsolyában felszerelkezve, Sotirios Voulgaris, az egykori görög bevándorló ezüstkovács, 1884-ben letette a saját elképzelése szerinti római birodalmának az alapjait.

Divatmárkája ma az MHLV luxuscikk konszern része, ami a Moët Hennessy – Louis Vuitton SE márkákat is birtokolja, és mindenek előtt ékszer, divatkellékek, bőr áruk és parfüm gyártásával foglalkozik. A márkanevet „u“ helyett „v“-vel kell írni, ami a latin ábécére vezethető vissza, és ez egyidejűleg egy nagyon egyszerű eszközzel biztosítja, hogy a márka logója könnyen megjegyezhető és felismerhető legyen. Ez pedig a mondabeli Midas király aranyánál is nagyobb értéket jelent.

A Bvlgari sláger termékek választékában a női (Bvlgari BV8151BM, Bvlgari BV8172B, Bvlgari BV6077B) és férfi napszemüveg (Bvlgari BV7021, Bvlgari BV7027, Bvlgari BV5033) kollekciók különösen nagy népszerűségnek örvendenek. A filmszínész ikon Leonardo DiCaprio is ritkán megy ki nélküle a házából. Kirsten Dunst is nagyon szívesen mutatkozik és pózol a divatkellékeivel, hogy megjelenését egy leheletnyi olasz életérzéssel dobja fel.

Egy új modell (Bvlgari BV8156B) kiválasztásánál néhány dolgot mindenképpen szem előtt kell tartani. Semmiképpen sem lebecsülendő szempontok a szemüvegkeret mérete és kényelmessége, hogy a szárak ne legyenek túl szorosak, és az orrpárnák se ne csússzanak le, se ne nyomjanak. Ezen kívül a Bvlgari napszemüvegek kitűnnek a makulátlan minőségükkel (Bvlgari BV6095, Bvlgari BV6091B, Bvlgari BV6084) és az elsőosztályú kidolgozottságukkal (Bvlgari BV6093, Bvlgari BV8162B, Bvlgari BV7029). Kínálatunkban találhatsz Limited Edition modelleket is, mint a Bvlgari 8167-B (https://www.edel-optics.hu/BV8167B-501-8G-a-Bvlgari-toel-toel.html) a Swarovski kristályokkal – egy igazi figyelemfelkeltő termék, ami minden évszakban szemet szúr.

Apropó szúrás. Az intenzív napsütés mindig gondokat okozhat, de hála az UV védelemnek, ami az igazi Bvlgari szemüvegnél sosem hiányozhat, ezzel garantáltan minden szem szárazon marad.

A piacon lévő sok hamisítvány esetében annál fontosabb tudni, hogy miről ismerhetők fel az olasz gyártó napszemüvegei, hogy véletlenül se vegyünk és tegyünk az orrunkra hamisítványt. A kidolgozás és az anyag minősége az elsődleges kritériumok. Okvetlen hangos riadót kell fújnod, ha a gravírozott sorozatszám, ami a gyártónál van regisztrálva, sehol sem található a szemüvegkereten, vagy a márkanév hanyagul csak a téves Bulgari vagy Bvglari formában van ráírva.


Bvlgari/Bvlgari-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg


Mire kell ügyelni a szemüveg vásárlásnál?

Jobb előrelátónak lenni, mint csalódni. Bár a vásárláskor mindig az optika áll a középpontban. Mégsem szabad a szemüveg kiválasztásánál csak az aktuális trendekre ügyelni, hanem arra is, hogy funkcionálisan is megfelelő legyen a szemüveg.

A lencsékre is igaz, mint majdnem minden dologra az életben: sok út vezet Rómába. Hogy tükrözött, tükrözésmentes, magától sötétedő vagy polarizált legyen, az elvárásainktól és a körülményektől függ, hogy hogyan kerül a napszemüveg bevetésre. A tökéletes látás céljából választhatsz multifokális és hagyományos dioptriás napszemüveg lencsék közül. Ha a gyenge látás nem téma, természetesen találhatsz ablaküveget, vagyis dioptria nélküli lencséket is a kínálatunkban. Ha van még kérdésed, egyszerűen keresd fel a Szemüvegek Mesterének nálunk. Itt minden fontos témát, mint a szemüvegek javítását, tisztítását és a modellek kiválasztását egyszerűen és érthetően megtárgyalunk.

Melyik szemüveg áll jól nekem?

Nem egyszerű dolog a legalkalmasabb szemüveg megtalálása. Mert a modellnek nem csak optikailag kell tetszenie, hanem illenie kell a személyiségedhez is. A szemüveg optimális alakja döntően függ a viselője arcformájától. A szemüvegkeret és a szín kiválasztásánál ezért bevetjük a nehéztüzérséget, és megmutatjuk a teljes sávszélességet, akár az online boltunkban, akár direkt a két hamburgi üzletünk egyikében jársz. Mert az ember néha egyszerűen bizonytalan, hiszen a Bvlgari szemüveg világa sokkal többet kínál, mint csupán csak feketét (Bvlgari BV8089K) és fehéret (Bvlgari BV6094B). Ott lenne például a barna (Bvlgari BV8184B) vagy az arany (Bvlgari BV6053BM) is, esetleg kis díszítések Swarovski kristályokkal, amik ennek az olasz gyártónak a speciális modelljeit (Bvlgari BV6089, Bvlgari BV6088, Bvlgari BV5041) teljesen egyedivé varázsolják a divat világában.


Bvlgari/Bvlgari-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg


Szolgáltatásaink

A megfelelő szemüveg kiválasztását szeretnénk olyan egyszerűvé tenni, amennyire csak lehet. Ezért megvan a lehetőséged, hogy honlapunkon feltölts egy portré képet magadról, majd programunk segítségével tetszőleges szemüveget online felpróbálhass. Így rögtön láthatod, hogy jól választottál-e. Szín, méret és forma egyedileg beállíthatók.

További szolgáltatásunk a Digitális optikus mester, aki online elkísér a szemüveg vásárlás során, és tanácsokat ad a megfelelő dioptria kiválasztásánál. Ha még további segítségre van szükséged, fordulj bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha azután eldöntötted, hogy melyik szemüveget választod, a kiküldéshez választhatod a szabványos vagy az expressz csomagküldést is. Hála a különböző fizetési lehetőségeknek, itt is nagyon rugalmasak vagyunk. A Bvlgari napszemüvegedet akár számla szerinti fizetésre is megvásárolhatod.

Különben mindig érvényes: ha egy modell nem tetszik, egyszerűen megreklamálhatod a szemüveget, és díjmentesen visszaküldheted. A visszaküldésnél csak arra kell ügyelni, hogy az egyedi készítésű dioptriás lencséket nem tudjuk kicserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó.

Maradt még valami tisztázatlanul, vagy van még kérdésed? Szívesen felhívhatsz minket telefonon, vagy személyesen is felkeresheted egyik üzletünket Hamburgban, az Alstertal üzletközpontban vagy Hamburg Altonaban.

Rólunk

SEE AND BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD – pontosan ez a mottónk az edel-optics.hu oldalon. Szeretjük a divatot, és a divatkellékekben lelt örömünket szívesen megosztjuk Veled!. Mert a napszemüveg nekünk nem egy szükséges rossz, hanem egy nélkülözhetetlen divat-állásfoglalás, függetlenül az aktuális évszaktól. Ezért is kínálunk egy óriási választékot. És mindig olyan rendkívül kedvező áron, hogy az ember azt gondolhatja, hogy nálunk egész évben tart a Szuper Nyári Kiárusítás. Ilyen kínálatnál csak egyet tehetsz: kapcsold be a számítógépedet vagy tabletedet, és élvezd a fotelből az édes életet à la Bvlgari.