HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszavételi garancia
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszavételi garancia
 

 
 
 

Szemüvegek Újdonságok

 
 
 
 

termékcsalád

nagyságok

 • XXS
   (220)
 • XS
   (699)
 • S
   (1 830)
 • M
   (1 384)
 • L
   (263)
 • XL
   (18)
 • XXXL
   (4)

ár HUF

 • alatt 11 999 (171)
 • 11 999 – 35 001 (435)
 • 35 001 – 49 999 (1 156)
 • 49 999 – 65 000 (854)
 • 65 000 – 100 001 (1 494)
 • 100 001 – 120 001 (210)
 • felett 120 001 (106)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
4 426
 
 
Products/Page
 
Rendezés
 
 

Rendezés

 • Ár szerinti rendezés (a legkisebb ár)
 • a legmagasabb ár
 • order by salesrank
 • Kiadás szerinti rendezés
filter
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5613-B 048
99 263 Ft
 
   Designer szemüvegek L.G.R MAASAI 00-2385
89 373 Ft
 
 
Designer szemüvegek Ray-Ban RX6448 2509
55 934 Ft
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5623-B 001
99 263 Ft
 
   Designer szemüvegek L.G.R TEBE 09-3171
79 442 Ft
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5640-B 055
96 112 Ft
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5624-B 001
99 263 Ft
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5629-B 045
86 658 Ft
 
   Designer szemüvegek Fendi FF M0063 KJ1
88 234 Ft
 
   Designer szemüvegek Tom Ford FT5621-B 001
86 658 Ft
 
 
Designer szemüvegek Polo PH2213 5017
57 116 Ft
 
   Designer szemüvegek Tiffany TF2191 8055
108 323 Ft
 
 
Designer szemüvegek Burberry BE2307 3002
76 811 Ft
 
 
 
1/93
1/93
2 3 4
91 92 93

Szemüvegek

Szemüvegdivat az Edel-Opticsnál – A mottónk: LÁTNI ÉS LÁTSZANI - SEE AND BE SEEN

A német Comedy-Legenda Heinz Erhardt azt mondta: „Néhány ember csillogni akar, anélkül, hogy csillámaik lennének.”

Itt tudunk problémamentesen segítséget nyújtani. Az Edel-Optics szemén keresztül a világ elképzelhetetlen lenne a legforróbb és bejelentett szemüvegdivat nélkül. Férfi szemüvegek, női szemüvegek, gyerek szemüvegek, munka szemüvegek, játszó szemüvegek, olvasó szemüvegek, látást javító szemüvegek, szemüvegek látás javítás nélkül és szemüvegek szemüveg viselőknek - hegesztőknek megfelelő védőszemüvegen kívül minden megtalálható nálunk a nagy márkáktól és dizájnerektől, mint például Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Detroit, Porsche Design, Prada vagy Boss - tehát meglehetősen minden, amit az orrunkon tudunk hordani. A mottónk alapján „LÁTNI ÉS LÁTSZANI - SEE AND BE SEEN" tudjuk úgy, mint más senki, hogy a nap végén mindig visszatér az optika.

A sztároknál is már régóta nem szükségletes dolog a szemüveg, hanem már divatos kiegészítő vagy márkajelzés lett. Gondoljunk csak Steve Jobs-ra, Johnny Depp-re, II. Erzsébet Királynőre, Steven Spielberg-re, Meryl Streep-re, Woody Allen-re, Elton John-ra vagy Anne Hathaway-re. De más sztárok is a sportból, filmekből vagy a televízióból, mint például LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richards Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono az U2, Moby, Kanye West, Pharrell Williams vagy Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid és Gigi Hadid viselik a a technika kis csodaműveit az orrukon. Ők csak egyes emberek voltak a listáról, amely olyan hosszú, hogy ebben a szövegben nincs hely neki.

Azért, hogy egy kis csillogást és szépséget megélj a sztároktól, hagyd a kontaktlencséid a szekrényben, helyezz fel egy szemüveget, mely passzol a karakteredhez, arcformádhoz és természetesen segít a látásodban.


fotos2/Szemüvegek_1271x793.jpg


A szemüvegek története

Ami ma már teljesen egyértelmű, és természetes, annak több mint 700 éves története van: Ha látás erőssége rosszabbodik és a szemek gyengébbek lesznek, ez az ókor adománya volt, hogy az embereknek ahhoz kellett hozzászokniuk és beletörődniük, ami nem mindig és mindenhol tetszett nekik. Így siránkozik az ismert római elbeszélő Cicero arról, hogy ez milyen teher volt, hogy a rabszolgáinak szövegeket kellett hagynia felolvasni. Szintén a hírhedt Nero császár használt smaragdokat, azért, hogy a Kolosseumban a gladiátor harcokat és a Cirkusz Maximus-ban a kocsifutamokat jobban követni tudja.

A magas kultúrákban mint a Mayak, Egyiptomiak vagy Kínaiak találtak erre a problémára megoldást. Egy gondolatébresztő ötlet volt a görög matematikus és fizikus Archimedes (Kr.e. 287-212) homorú tükör feltalálása, amely a legendában nagy részét elfoglalja a római flotta 3 éves ostromát Brandban.

Gaius Plinius (Kr. u. 23-79) másfelől tartja biztosra a megszámlálhatatlan írásaival a nagyító hatásról egy vízzel megtöltött üveggömbről, anélkül, hogy ezt a felismerést tovább vezette volna, praktikusan felhasználta volna vagy csak használta volna. Az első lépést a helyes irányba a görög filozófus Ptolemäus (Kr.u.150-ben) tette meg a fénytörés törvényszerűségének felállításával. Ezután ez még több mint 1000 évig tartott amíg az arab matematikus és asztronómus Alhazen, szintén ismert Ibn al-Haitam néven, a „Az optika kincsei” könyvébe felvette volna és az eldöntött fénytörés törvényszerű a jó látásért, mint a felhasználás alapját megtalálta.

A munkában, mely tovább számolt be a fénytörésről és a látás tanairól ösztönösen meggondolta és alátámasztotta hogy a szemek segítője egy csiszolt, optikus lencse mielőtt Snellius (1581-1626) kerek 500 év múlva megalkotta volna a fénytörés törvényét és publikálta volna.

Az első nagy áttörést az olasz szerzetesek gondolják magukévá már a 13. században. Itt már elkészült az első félformás csiszolt lencse amely már szolgált a praktikus felhasználásával mint nagyítóüveg. Itt használták a Beryll hegyi kristályt, mielőtt 1267-ben az oxforti francia szerzetes Roger Bacon az akadémiai bizonyításával megállapította volna, hogy az üveg különleges csiszolásával kis- és nehezen felismerhető betűket fel tud nagyítani.

A szemüveg születési helye illően Olaszországba tehető. Pontosabban a világismert veneziai üvegház Muranóból. Több mint logikai és kevesebb mint feltalálói alapokon. Akkor ténylegesen ez volt az egyedüli és egyedi a 13. században, hogy a feltétlenül fontos fehér üveget gyártani kezdték. A siker addig vezetett, hogy kis idővel később az első szabályok már meghatározottak voltak, azért, hogy a minőség biztosítása az elkészülés alatt garantált legyen.

Az első látás segítők vagy szemüvegek, a beryll hegyi kristályból származtak, rendelkeztek egy konvex csiszolt üveggel, melyeket az Olasz körbevett vassal fával vagy csonttal. A tartó általában egy szimpla stílust képviselt, azért, hogy a szemüveget stabilizálja, amely végezetül arra szolgált, hogy előreláthatóan meg adta a lehetőséget a továbbiakban a leírt szavak örömének.

Snellius tanításának elterjedésével megkezdődtek a szemüvegek elkészítései, távoli hasonlóságokkal a mai modellekkel ellentétben. A szegecselt szemüveg engedett utat a vasalt szemüvegeknek . Mindenekelőtt a vagyonos és gazdagabb polgároknak és nemeseknek, kik egységesen egy darabból álltak, nagy egyetértésben akarták bronzból vagy vasból elkészíttetni, azért, hogy a többi lakostól érthetően kiemelkedjenek.

Spanyolországban már korán nagy modellek voltak a nyílt életben és már akkor egy fajtáját a státuszszimbólumoknak látni lehetett. Először találtak megoldást a viselési komfortoknak, így alkották meg az orrnyeregnél lévő részt bőrből. De ekkor a legnagyobb probléma még mindig a szemüvegkeret rögzítése volt, mely először az úgynevezett nürnbergi drótszemüveg bevezetésével talált megoldásra a 18. században. Addig a szemüvegkeret lecsúszott vagy annyira erősen lett rögzítve, hogy a viselő ezt már különlegesen kényelmetlennek találta.

A 18.század végén nagyobb ismeretségnek örülhetett a monokli szemüveg, jobban mint a monokel. Mindenekelőtt elterjedt a nemes társaságokban Németországban és Angliában, miközben a franciáknál az úgynevezett „olló szemüveg” volt a divat. Ezt a szemüveget nem lehetett az orron viselni, hanem nekünk kellett kézzel a szemünk elé tartani. Megvolt az előnye, hogy ha valaki egyszerűen el akarta tűntetni, azért, hogy ne az arisztokratikus körbe tartozzon, és hogy Párizsban a leheletnyi gyengeségére ne hívja fel a figyelmet.

A 20-as években további fejlődés vette kezdetét a szemüvegeknél. a kifogástalan kinézetért, azért, hogy a többoldalú választéknak színben, formában és anyagban ma már semmi ne tudjon határt szabni. Az új században már világszerte az elengedhetetlen problémából egy a legfontosabb divat kiegészítővé nőtte ki magát a szemüveg.

Látást javító szemüvegek

Természetesen a tökéletes látszerészünk nem csak a mesterségét érti, hanem divat szempontjából is tisztában van mindennel, hogy mi milyen fontos, azért, hogy az utolsó sorokat olvasva már minden apró részlettel tisztában legyél. Végezetül, ma már a társadalom nagy részének szüksége van szemüvegre.

Hogyha előre felírt szemüvegre van szükséged, minden válaszodat gyakorlatiasan orvosolni tudjuk, azért, hogy ne rossz kedv a legyen a Te márkajelzésed. Ekkor még a látáshiba nem éppen látáshiba. Itt meg kell húzni a határt az erősítő szemüvegek, rövid látó szemüvegek és a távol látó szemüvegek között. Egyébként a szemüvegek választékánál nincs más gát amit át kellene ugrani. Csupán a mínuszba menő magas dioptriánál kellene, hogy a vastagabb szemüvegkeretek tetszenek.

Még egy további szétosztásnak kell megtalálnia a helyét, melyben a szemüveg viselőknek a nagy részének csak egy olvasószemüveg szükséges. Körülbelül a 40 éves kortól kezdődik az öregszeműség vagy az idősödő látás, melyek természetes látásveszteségről árulkodnak, melyek az első nyomokat meghagyják. Ez ismételten a rövid látás vagy távol látás kategóriájába tartozik, ezért ehhez plusz korrekciós segítség szükséges. Ez a közeli területtől körülbelül 30-45 cm-re specializálódott.

Ezért nincs még ennek a megoldásnak semmilyen előnye. Azért kell még mindig az olvasószemüveget le- és felhelyezni, mert a távolra eső pillantásokra nem alkalmas. Ezért vannak gyakran a keretek nagyon keskenyre tervezve, hogy a keret mögüli kipillantást megkönnyítsék. Alternatívaként kifejlesztették a progresszív lencsét, hogy a gyakori le- és felhelyezést el lehessen hagyni.

Progresszív lencsés szemüveg vásárlása

A progresszív lencsés szemüveg nem csak a közel- és távollátást korrigálja, hanem segítséget nyújt az idősödő látásban is. A 3 különböző zóna ezért a felelős, melyek a speciálisan előállított szemüveglencsében vannak. A távollátásért felelős a felső rész, miközben a közeli éles látást az alsó rész biztosítja. A közép rész átveszi a felelősséget a köztes távolságokért, mely ezenkívül fokozat nélküli, lefolyásos technikával lehetségessé teszi a közel- és távoli pillantásokat. De vigyázat!!! Kis keretek ritkán alkalmasak az ilyen esetekben, azért, hogy a progresszív lencséket be tudják helyezni. A 3 zónának elég helyre van szükségük, azért, hogy a hatásukat kifejtsék.

Ha esetleg egy progresszív lencsét keresel, akkor meg kell ejtened az utat a német szemüvegmekkába Hamburgba, a boltunkba. Ott nem csak hatalmas szemüveg választékot találsz és briliáns látszerészeket, hanem gyakorlott és technikai lehetőségeket egy perfektül beállított progresszív szemüveget olcsó árakon. Ha nem tudod megejteni éppen a hanzai városba az utadat, akkor legalább a szemüvegkeretnél spórolj. Progresszív lencsékkel még nem tudunk szolgálni Neked az online boltunkban, a magas minőségi alapok miatt.


fotos2/Szemüvegek-férfiaknak-és-nőknek_1271x793.jpg


A szűrő funkcióinkkal a szemüvegválasztás gyerekjáték lesz

Azért, hogy a keresésed olyan egyszerű legyen amilyen csak lehet, fordíts egy kis időt a bal oldalon található navigációs listánkra, és ott megtalálod a szűrő funkciónkat. Itt úgy letudod szűkíteni a szemüveg választékot, hogy az álom modellig ne legyen több már csak egy macska ugrásnyi.

Arcforma: Itt olyan keretek vannak listázva, melyek ideálisan passzolnak az arcformádhoz és kihangsúlyozzák azt. Kerek, szögletes, szívalakú vagy ovális arc megtalálsz mindent, ami csak a szíveket megfogja és egy kattintással elérhető. Melyik keretek emelik ki különösen az arcformád, ezzel a linkkel kikeresheted.

Nagyság: Itt szerepet kap a szabály, hogy a szemüvegnek nem szabad szélesebbnek vagy keskenyebbnek lennie mint az arcod. Kivételt képeznek formailag az extravagáns modellek, melyeknek mindenekelőtt egy divatos hátterük van, ezért megszegik egyértelműen a szabályokat is. Birtokolsz már egy napszemüveget? Akkor meg tudod mérni az üveg nagyságát és közvetlenül milliméterbe meg tudod adni. Ha még mindig kétségeid lennének afelől, hogy melyik nagyság passzol az arcodhoz, akkor az „Üvegek Mestere” még mindig fel tud csillantani pár segítő tippet.

Szemüvegforma: Kifejezetten jól áll egy szemüvegforma az arcodhoz vagy egy új értelmet ad arcodnak? Talán egy Rectangle-, Square-, Panto, Cat-Eye-Forma vagy mégis inkább egy kerek, szögletes vagy ovális keret? Akkor válaszd ezt ki egészen könnyedén, vagy ajánlunk mi neked, a keresésben beállított Arcforma-Szűrő segítségével.

Kerettípus: Ennél a szűrőnél lesznek egyedül modellek besorolva keret nélkül, teljes keretes vagy félkeretes kivitelben. A keret nélküli szemüvegek hangsúlyozzák a visszafogott és minimalista kinézetet, teljes keretes szemüvegek az úgy nevezett klasszikus variánsok, de sokoldalúan ki tudnak tűnni a szín- és forma variánsaikkal és egy divatos kiegészítővé tudnak válni. Félkeretes szemüvegek ismét megkülönböztethetőek. Ezek lehetnek szemüvegek alsó fél kerettel általában olvasószemüvegnek használatos, vagy szemüvegek felső fél kerettel, az új, korszerű út ahhoz, hogy kevesebb feltűnéssel lépjünk fel nem úgy mint a teljes keretes változatával.

Szín: A szemüvegszínét mindig a hajad- és szemed színével kell összeegyeztetni. Világos hajtípusnál szögezzük le: arany, barna vagy pasztell színek passzolnak mindig, eközben a sötétebb hajtípushoz szintén jó az erősebb színeket választani.

Anyag: Ha egy kifejezett keret anyagot keresel, ez a szűrő tovább segít. Műanyag szemüvegek egy kellemes viselési érzést nyújtanak és sokoldalú lehetőségei vannak színben és formában. Metál, titán vagy karbon mindegyik jól passzol a legjobb klasszikus kinézethez, külsőleg erősek és nagyon vékony kereteket lehet belőlük készíteni.

Márkák:Nálunk mindent megtalálsz amire a szemeknek szükségük van. Ismert dizájnerek mint Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Persol und Esprit is vannak a szemüveg katalógusunkban mint JB by Jerome Boateng vagy Strellson.

Melyik napszemüveg áll jól nekem? – Nézd meg a videót és próbáld fel online

Megvan a divatos külsőd az egész évre, de még keresel valamit, ami a kinézetedet nem csak kerekké teszi, hanem mint a nap a centrumban olyan jelentőséggel bírjon divatos univerzumodban. Nálunk vagy a legjobb címen. A mi szakszerűen kompetens személyzetünk tudja, melyik szemüvegek a divatosak most és, hogy und melyik szemüveg passzol a Te arcodhoz. Lehetőségképpen szintén informálódni tudsz az "Üvegek Mesterétől", aki, ha a szemüveg a téma, mindig a helyes tippet tudja adni Neked.

A különböző szemüvegformák mellett elérhetőek szemüvegek hölgyeknek és szemüvegek férfiaknak különböző variánsokban. A különbség nem csak a kinézetben rejlik, hanem szintén az eldolgozásban a dizájnban és a nemesítésben.

Klasszikus szemüvegek mint a wie die Ray-Ban Round Metal, die Tom Ford FT5294 oder die Porsche Design P8801 soha nem a divatból jönnek és különböző színezésekkel elérhetőek, különösen a barna szemüvegek vagy az arany szemüvegek maradnak a legkedveltebb opciók között, hogyha a színválasztékról van szó.

Minden esetben egy fontos kritérium a nagyság, illetve a lencse szélessége. Erre érvényes a mondás: „Az a megfelelő napszemüveg Neked, ami nem túl nagy, és nem is túl kicsi.” Az „üvegek mestere” szívesen segítséget nyújt a tájékozódásban. További segítő információkat találsz a több mint 40.000 szemüveg modellünkhöz nőknek és férfiaknak egyaránt, kifejezetten a modell mellett a leírásban. Annak is utána tudsz olvasni, hogy mely színek divatosak 2017-ben és 2018-ban a férfi szemüvegeknél és a női szemüvegeknél, hogy talán egy szemüveg kerek lencsékkel vagy inkább egy szemüveg szögletes lencsékkel passzol-e a Te stílusodhoz. Vannak további kérdéseid? Semmi baj. A Blogunk nem hagy kétségek között, még akkor sem ha az utolsó harcaid vívod a világgal kérdések terén.

Természetesen a végső a tökéletes darab megtalálásához a felpróbálás, hogy érezd, hogy, hogy helyezkedik az orrodon és lásd, hogy, hogy áll. Sok modellünknél tudod használni a virtuális tükröt az online próbánál melynél a napszemüveget virtuálisan felpróbálhatod és az első benyomást már megszerezheted, hogy hogy néznél ki az új modelleddel. Ehhez tudod a webkamerád használni, vagy egy fotót feltölteni. A virtuális tükör ikont megtalálod a szemüveg termékadatainál, amelyeknél az online felpróbálás elérhető. Alternatívaként meg van még a lehetőséged az ingyen visszaküldésre azért, hogy otthon érezd és lásd a kiválasztott terméket.

De hogy melyik keret a legfőképp szóba jöhető? Ehhez meg van az útmutató, hogy melyik arcformához mi áll jól, azért, hogy egy megközelíthető támaszod már legyen, hogy kifejezetten a Te arcodhoz mi passzol:

Szív alakú arcforma: Cat-Eye szemüvegek vagy szintén a macskaszem alakú szemüveg modellek mint például Dolce & Gabbana DG5025 vagy a Prada Cinema (PR55SV) vagy a pillangó szemüvegek mint a Ralph Lauren RL6145 vagy a Bvlgari BV4108B- hozzátartoznak a kasszaslágerhez a felülre irányított kidomborulásukkal. További lehetőséget kínálnak a kerek szemüvegek mint a Oakley Pitchman R (OX8105) vagy a JB by Jérôme Boateng Musickid (JBF104) vagy ovális szemüvegek mint a Versace VE1248B, melyeknél kevésbé játszik szerepet a szín, sokkal inkább a típus a fontos.

Kerek arcforma: Kerek arcnál ajánlatosabb szögletes szemüveget választani, mint például a (Esprit ET17444, Michael Kors Vivianna II MK4030) és visszafogottabb keretet mint a Ray-Ban RX6375 vagy a Emporio Armani EA3026, melyeknél az arc vékonyabbnak tűnik.

Szögletes arcforma: Teljesen ellentmondásos a tényállás a szögletes arcformával kapcsolatban. Itt az ékezet a kerek (Tommy Hilfiger TH 1467, Detroit UN562) és az ovális kereteken (Vogue VO5037, Tiffany TF2142B) van, azért, hogy az arc egy könnyebb jegyet kölcsönözzön. A tippünk még a visszafogottabb színválaszték, azért, hogy az arc egy leheletnyi eleganciát sugalljon.

Ovális arcforma: Az ovális arcformánál nincs írott szabály. Alapjába véve érvényesek: Minden szemüvegforma mint például a Marc Jacobs MARC 51, a Strellson ST1028, die Fendi FF 0308 vagy a Fossil FOS 6014 tud egy helyet az orrodon találni. De vigyázz: Mindenféleképpen figyelj arra, hogy a szemüveg passzoljon hozzád és a személyiségedhez.

Ezenfelül természetesen minden más napszemüvegünk van kínálatban, ami a szívet, vagyis a szemet megfogja. Ilyen lenne a fekete szemüveg (Boss Orange BO 0084, Givenchy GV 0084), melyeknek az aktuális divatban semelyik másik modellel nem kellene versengeniük. A szürke szemüvegektől (Giorgio Armani AR7151, Miu Miu MU 53OV) és a kék szemüvegektől (Diesel DL5181, Calvin Klein CK5864) keresztül a piros szemüvegeken (Guess GU2587, Kate Spade Jelissa/F) és a rózsaszín szemüvegeken (Ray-Ban Ja-jo RX6392, Max Mara MM 1289) egészen az ezüst szemüvegekig (Saint Laurent SL 179, Polaroid PLD D401) minden szemüveg megtalálható nálunk, amelyre Neked szükséged van.

Egyértelműen megtalálhatóak nálunk is a klasszikus modellek mint a fehér szemüvegek (Burberry BE2255Q, Just Cavalli JC0818) és a szemüveg transzparensek (Persol PO3183V, Lacoste L3612, Timberland TB1600).

A továbbiakban is vannak szemüveg modelljeink, mint például a Roberto Cavalli RC5028 raktáron. Ezek lennének például a sárga szemüvegek (Boss BOSS 0917, Céline CL 41419) a narancssárga szemüvegek (Arnette Input, Emilio Pucci EP5089), a zöld szemüvegek (Nike szemüveg Nike 6053, Cazal CZ 4198) vagy a lila szemüvegek (DKNY DY4676, Liu Jo LJ3602). Vannak szintén állatos szemüvegek (Jimmy Choo JC147), fa szemüvegek (Wood Fellas Maximilian) vagy antik napszemüvegek.

A nap végére kiderült. Minden modellünk van Önnek! Zegna, Escada, Ralph, Puma, Polo, G-Star Raw vagy Prada Sport megtalálhatóak a szemüveg portfólióink között. Melyik márka marad végezetül a választottad, az csak Rajtad áll. Végezetül érvényes ez a szemüveg vásárlásnál is: a sajátos preferenciáktól függ minden!

Mégis vannak még más tényezők az arcformán kívül, amik még mérvadóak, hogy melyik szemüveg passzol hozzád. Ahhoz, hogy a kikeresett modellel hosszú ideig boldog legyél, válassz olyat, amelyik a ruházkodási stílusodhoz és a személyiségedhez passzol. Egy kifelé irányuló személyiség vagy, ki a feltűnést szereti, akkor nyugodtan tűnj ki színeskeretekkel. Ha inkább visszahúzódó típus vagy, akkor egy visszafogottabb szemüveg a szabályok szerint is jobban illik hozzád. Természetesen meg van a lehetőséged, hogy egy szemüveggel legyen lebilincselő a megjelenésed. De ebben az esetben is mindenképp passzolnia kell a szemüvegnek a személyiségedhez és nem mesterkéltnek hatnia – egyedül azért, hogy Te jól érezd magad.

Felfedezted a kedvenc modelled mint például egy szemüveget metálból, acetátból vagy titánból? Közvetlen meg tudod rendelni a szemüveget olcsón online. Ráadásul a modellt egészen egyszerűen és ingyen vissza tudod küldeni, ha mégis át kellene még egyszer gondolnod. Csupán az egyéni látást erősítő lencsékkel rendelt szemüveget nem tudjuk visszacserélni, azonkívül, ha esetleg technikai hibája lenne. Ha kérdésed van egyszerűen fordulj telefonon a vevőszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon.


fotos2/Szemüvegek-férfiaknak_1271x793.jpg


Melyik szemüveg passzol: online felpróbálás

Az oldalon található több mint 40.000 termék raktáron van, azért, hogy pontosan azt a modellt találd meg, amelyik az egyedi individuális stílusod kimutassa. A napi megszabott legjobb árainkkal is a legújabb szemüvegdivatot találod az online márkás szemüveg outletünkben melyek praktikusan mindig le vannak árazva.

Mindegy, hogy a látható kiegészítőd meg van már a szemed előtt 2018-ban vagy először még csak most akarod megkeresni, hogy inkább Ray-Ban vagy Gucci, Prada vagy Tom Ford mellett állsz, az Edel-Opticsnál minden nagy márka és dizájner modelljei megtalálhatóak. Ezenkívül több és több modellnél kínáljuk az online felpróbálást. A virtuális tükör ikont megtalálod a szemüveg termékadatainál, és helyezd a szemüveget virtuálisan az orrod elé webkamera segítségével vagy tölts fel egy fotót. Alternatívaként meg van még a lehetőséged az ingyen visszaküldésre azért, hogy otthon érezd és lásd a kiválasztott terméket.

Vevőszolgálat

Mi nem szeretnénk más online optikákkal az árainkat összehasonlítani. Az Edel-Optics meg szeretné adni a vásárlóinak a vásárlás minden élményét, azért, hogy a helyes szemüveget kiválasszák a kedvenc cipőjükhöz vagy az új táskájukhoz, a vásárlásnak örömet kell okoznia. Ehhez segítséget nyújt Neked a vevőszolgálatunk akár telefonon vagy E-Mailben, mindegy hogy a kérdésed a rendeléseddel kapcsolatban van-e vagy a termékvisszaküldéssel. Le tudod adni a rendelésed expressz szállítással, így a termék már a következő munkanapon garantáltan nálad lesz. Szintén a számlára való fizetés is hozzátartozik a fizetési lehetőségeinkhez.

Pontosan úgy mint Flagshipstore-ban megtudod a látást erősítő lencséidet is a szemüveg online shopon rendelni a topmárkák közül is, mint például Hoya és Seiko. Az Online optikamesterünk kényelmesen végigvezet az online vásárlásod során, és gondoskodik arról, hogy a végére pontosan tudd, hogy mit tudnak a szemüveg lencséid, és Neked már csak az olcsó árakon kell csodálkoznod.

A Ti kérdéseitek a mi kedvenc témánk

A mi lelkesedésünk a szemüveg témánál nem végződik annyival, hogy a szemüvegtokot és a szemüveg törlőkendőt elküldjük mint dizájnerdarab a férfiaknak és nőknek. Hanem mi azzal is egészen sokat foglalkozunk például, hogy hogy kell a szemüveget helyesen megtakarítani vagy hogy kell a kiesett lencséket ismét visszatenni.

Rögtön a legnehezebb dologgal kapcsolatos kérdés ahhoz, hogy mi a szemüvegeinket interneten keresztük árusítjuk, hogy a szemüveg hogy fog perfektül feküdni. A zerre való válasszal sem akarunk az adósotok maradni: Általános méretekkel vannak a kereteink, azért, hogy sok vevő elégedett legyen. Esetleg mégsem lenne jó, a mi szemüveg-mesterünknek Philnek van még egy útmutatója a szemüveg beigazításához amivel egy nagy részében tudsz a kereteden segíteni.

Tulajdonképpen a szemüvegen kívül nem jár más az eszünke, bemutatjuk neked a Blogunkon keresztülmenő érdekes témákat, amely iramban tart a az Edel-Optics szemüvegein keresztül a világgal kapcsolatban. Tehát minden héten vess egy pillantást a blogra, ha mindig mindenhol a legújabb trendekkel,divattal és életmóddal tisztában szeretnél lenni.

Szemüveg specialistaként kínáljuk minden divat lelkes vásárlónknak a mottónk alatt „LÁTNI ÉS LÁTSZANI” csak a legértékesebb modelleket teljesen abszolút alacsony árakon. Leárazott napszemüvegeket is találsz az oldalunkon. Nézz szét online és hagyd magad elbájolni.

Segítségre van szüksége?
Ne ezitáljon, keressen minket, mi segítünk:
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 10-19 között
szombat 10-15
 
 
fizetési módok
cic
Hitelkártya
paypal
Paypal
wire
Banki átutalás
cod
Utánvét
 
Üzletünk
 
VIDEO TUTORIALS