A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
Ingyen Eyeshaker minden Boutique rendelésnél  
mutasd meg az összes eredményt
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek

Prada Sport Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Stílus

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál47
 • Széles
  Széles98

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

Lencse szine

          

ár HUF

 • 79 999 – 120 000 (30)
 • 120 000 – 199 999 (123)
 •  
filter
filter
 
153
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
1/4
1/4
2 3 4

Prada Sport Napszemüvegek

Divatos magabiztosság sportos burokban

Jelentette ki egyszer Berthold Brecht:

„A nagy sport ott kezdődik, ahol már régen abbahagyta az egészséget.”

Egy olyan kifejezés, amelyet a Prada divatbirodalom nemcsak a szívébe vetett, hanem, amióta a saját Prada Sport sorozatot alapította 1997 óta, minden nap megismétli.

A divatos megjelenés érdekében (Prada Sport PS 04RS, Prada Sport PS 05RS) aktív eleganciával kombinálva (Prada Sport Netex Collection PS 51OS, Prada Sport Intrepid PS 01LS), egyértelműen meghatározott vonalak (Prada Sport Benbow PS 53PS, Prada Sport PS 06SS vagy Prada Sport PS 01TS) és részben rendkívüli egyszerűség (Prada Sport PS 54SS), az egyedi napszemüveg vonallal rendelkező divat óriás több mint megérdemelt módon elnyerte az "igazán nagyszerű sport" titulust. A Prada szemüvegmárka nemcsak a 10.000 legnépszerűbbet szolgálja a címkével, hanem a tömegeket is lenyűgözi azokkal a tervekkel, amelyek semmi esetre sem csupán a sport kedvelői alkotják, hanem teljes mértékben összhangban állnak a Karl Marx híres mondásával - "ópium a népnek!"

Az Adidas napszemüvegek és az Oakley napszemüvegek mellett nem kétséges, hogy az olaszok az első kapcsolattartók a szabadidő és ugyanakkor a sportos napimádóknak, ha olyan alkotásokat keresnek, amelyek klasszikus formákkal és kombinációkkal játszanak, anélkül, hogy kiszabadítanák őket a ketrecből, vagy hogy újra feltalálnák a kereket.

Prada_Sport/Prada-Sport-Sonnenbrille-Damen_1271x793.jpg

Történelem

A Prada Linea Rossa lendületét, mivel a Prada Sport 2003 óta is ismert, nem Miuccia Prada -nak, hanem a férjének és a Prada vezérigazgatójának, Patrizio Bertelli-nek köszönhető, amikor a híres yachttervező, German Frers felkereste őt, és azt javasolta, hogy hozza össze a saját vitorlás csapatát a neves America's Cup versenyen.

A megvalósítás azonban újra a csillagtervező kreatív kezébe került, aki azonnal elkapta a labdát a Prada Sport napszemüveg férfiak és a Prada Sport napszemüveg nők számára. Mint korábban a Prada újjáéledésével és a Miu Miu meteorikus fejlődésével, a Prada Sport projektben való részesedésüket sem lehet alábecsülni.

Természetesen, a termékek minőségén kívül, a név is fontos szerepet játszik, mert a Prada egyszerűen a történelem, az osztály és a kiválóság jelképe, amelyek nemcsak a divatvilág, hanem a Prada Group hangoztatásában is tudatosan használták és rendezték, hogy új vonalakat és termékeket nagyobb platformon kínálhassanak, hogy gyorsabban tudják magukat bevezetni a piacon.

Ugyanez érvényes a Prada Sport napszemüvegre, amely, nem utolsósorban az anyavállalat nagy elismerési értéke miatt, a megfelelő piros csíkkal és a fehér Prada betűkkel a rudakon és a Prada Sport napszemüveg minőségének köszönhetően - amelyeket nem lehet kézzel választani - egyenesen a mennyezetig ment. A logikus következmény az volt, hogy számtalan hamisító továbbra is megpróbálja gyártani a Prada Sport napszemüveg utánzatokot, főleg férfiaknak, de nőknek is. A siker megmaradt és továbbra is kezelhető, mivel a Prada Sport napszemüveg már lényegesen különbözik a feldolgozásban a Prada Sport napszemüveg replikától. Itt játszik szerepet a Prada és a Luxoticca olasz szemüveggyártóval fennálló partnerség, amely 2003 óta létezik és amelynek szakértelme vitathatatlan a piacon.

Prada Sport Napszemüveg – a Celebek legjobb barátja

A feldolgozás, a név és a gyártásban felhasznált minőségi anyagok csak néhány olyan minőségi tulajdonság, amelyeket nem rejtettek el a celebektől, és ezek teljesen meggyőződtek a Prada Sport napszemüvegekről. A Prada napszemüvegek mellett olyan sztárok állnak ki, mint Rihanna, Christian Bale, Bruno Mars, Tom Hardy vagy Jeremy Renner, akik több mint meggyőződöttek a divatbirodalom sportosabb vonaláról.

A Prada Linea Rossa Napszemüvegek Stílusa

A Prada Linea Rossa napszemüvegek klasszikus alakon és színeken alapul. Célzott alulértékelés, amely olyan sportokban, mint a golf, vitorlázás, jogging, motorsport vagy kerékpározás nem befolyásolja a gyakorlatiasságot, ugyanakkor finom formát ad a vörös szőnyegen.

Az olasz divat óriás tervezői tudják, hogyan illeszthetik be a sportos és aktív hangulatot (Prada Sport PS 52QS) anélkül, hogy a stílust valaha is megtörnék, ellentétben a Versaceval vagy a Dolce & Gabbana-val, akik ezt időnként megteszik, hogy friss lélegzetet hozzanak a saját gyűjteményeikbe.

Egyedi szemüvegkeretek az igényes viselőknek

De ha most úgy gondolod, hogy a Prada Sport napszemüveg vagy látószemüveg régimódi és poros, akkor érdemes lehet még egy pillantást rávetned. Még ha a múltbeli Prada Sport napszemüveg kollekciók nagy része klasszikus és finom színű, például a Prada Sport fekete napszemüveg (Prada Sport PS 03TS) és a Prada Sport barna napszemüveg (Prada Sport PS 03SS), a Prada Sport napszemüveg kollekció 2013 és 2018 között a klasszikus formákkal, az abszolút kortárs, egésszen a modern retro keretekig. A kreatív és a legmodernebb Prada Sport napszemüvegmodellek a sport- és életmód-esztétika stílusában párosulva egy kényelmes és otthonos kényelemmel, nem kell, hogy különbözzenek a versenytől, mint a Tom Ford napszemüvegek, Ray-Ban Napszemüvegek vagy a Micheal Kors napszemüvegek, amelyeket gyakran és különösen tévhitből, mindennapiasnak tekintenek.

Valójában, a Prada Linea Rossa napszemüvegkeret mindig az újonnan értelmezett márka kreativitásának, valamint a kortárs és az avantgárd formatervezésének kombinációja volt. Végül, de nem utolsósorban, a tiszta vonalak és a modern sziluettek a művészi gyártási technikák és a fejlett technológiák révén jellemzik a kereteket, és így biztosítják a félreérthetetlen megjelenést, amely a Prada Sport napszemüveget egyedi művé teszi.

Technológiai Mesterművek

A napszemüvegkereteket nemcsak az acetát műanyagból készült keretek jellemzik, hanem a műanyag szemüvegek, a 100% -os UV-védelem garancia, és különféle árnyalatok, színek és tükör lencsék is vannak. A Polarizált Prada Sport napszemüvegnek nem szabad hiányoznia a Prada Sport napszemüveg-sorozatból, ugyanúgy, mint a fotókróm verzió. Az olaszok kifinomult gumi beillesztésekkel, mint orrbetétek és a szemüveg karokkal gondoskodnak arról, hogy a szemüveg ne essen le a futók és különösen a többi sport rajongó arcáról. Ezt a hatást erősíti a robosztus és sokoldalú konstrukció is.

Annak érdekében, hogy a modellek soha ne tűnjenek nehézkesnek, a tervezők támaszkodnak az elegáns márka logójának a vonzerejére és a kis ékszerdarabok fellebbezésére, amelyek minden esetben és mindennapi életben beilleszkedtek, anélkül, hogy elveszítenék sportos jellegüket. A Prada Sport napszemüveg egyszerűen rugalmasan alkalmazkodik a svájci hadsereg késéhez, így ez képviseli mind az aktív, mind a szabadidős életmódot.

 Prada_Sport/Prada-Sport-Férfi-Napszemüveg_1271x793.jpg

Melyik szemüveg állna jól nekem

Ha napszemüveget keresel, nézz körül az online boltunkban. Van Prada Sport napszemüveg olcsón raktáron. A fekete és a barna szín mellett, különösen a kék Prada Sport napszemüveg kék (Prada Sport PS 54TS), a szürke Prada Sport napszemüveg (Prada Sport PS 54IS), az ezüst Prada Sport napszemüveg (Prada Sport napszemüveg PS 56SS) vagy az arany Prada Sport napszemüveg (Prada Sport PS 54RS napszemüveg). Más színek, például a fehér Prada Sport napszemüveg és a narancssárga Prada Sport napszemüveg ugyancsak stabilak, annak érdekében, hogy a klasszikus változatokat színes érintéssel bővítsék.

A pilóta napszemüveg (Prada Sport PS 50RS) vagy a négyszögletes napszemüveg(Prada Sport PS 53NS) továbbra is az abszolút találatok közé tartoznak a Prada Sport napszemüveg kínálatban. Ennek ellenére, a Prada kevésbé hagyományos kereteit nem szabad megkérdőjelezni.

Különösen a panto napszemüveg keretek (Prada Sport napszemüveg PS 51SS), de a panoráma napszemüveg keretek (Prada Sport PS 57TS) is és a szabálytalan szemüvegkeretek (Prada Sport napszemüveg 50TS) is, felgyorsítják a sebességet. Annak érdekében, hogy eldöntsd, hogy melyik a megfelelő Prada Sport modell, van az online felpróbálás. Az portréfotó feltöltése után, felteszi a keretet az orrodra.

Prada Sport napszemüveg online vásárlása

Egy híres mondás: a változatosság az élet fűszere. Annak érdekében, hogy online áruházunk választéka ne legyen fárasztó - ábrázolva - a szűrőinknek köszönhetően könnyen megtalálhatod a megfelelő Prada Sport napszemüveget online. Egyszerűen állítsd be a keresési paramétereket, ahogy tetszik, a napszemüveg forma, szín, anyag vagy a különféle egyéb szűrési paraméterek szerint. Ha továbbra sem vagy biztos benne, akkor a szemüvegmesterünk vagy a blog néhány jó tipped ad, hogy a szemüveg vásárlással az atomfizika ne mélyüljön el.

A kiválasztás után, a digitális optikus segít a Prada Sport dioptriás napszemüveg kiválasztásában és természetesen a megfelelő lencsék kiválasztásában. Opcionálisan, választhatunk napszemüveget más lencse színekben is: narancssárga lencse (Prada Sport PS 51RS) és ezüst lencse (Prada Sport napszemüveg PS 03QS), arany (Prada Sport napszemüveg PS 51TS) és ibolya (Prada Sport napszemüveg PS04TS) - fehér (Prada Sport PS 05TS napszemüveg). Miután felfedezted a kedvencedet, közvetlenül megrendelheted a Prada Sport napszemüveget online alacsony áron és számos fizetési módszer ezt könnyebbé teszi.

A mi szolgáltatásunk

A standard - vagy Express fuvar segítségével garantáljuk, hogy a vágyott tárgy biztonságban és gyorsan megérkezik hozzád. Természetesen egyszerűen vissza is küldheted a Prada Sport napszemüveget, ha az elvárásokkal ellentétben nem felel meg. Csak a rendelésre gyártott látólencsés szemüvegek nem téríthetők vissza, kivéve, ha műszaki hibákat tartalmaznak. Ha további kérdésed akad, egyszerűen hívd fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámon vagy fordulj a munkatársainkhoz a három hamburgi üzletben vagy a Buxtehudei szemüveg üzletünkben.

Mivel a Prada Sport az egyik kiváló minőségű Boutique márkánk, garantáltan el fogsz kapni egy látószemüveget vagy egy napszemüveget ebből a márkából, ami holnap már nálad lessz, ha ma 18:00 óráig rendelsz. A ingyenes expressz szállítás mellett, egy szemüvegmosót is teszünk a tetejére, hogy márkás szemüvegjeid mindig ragyogjanak.

Rólunk

A Prada Sporttal semmit sem lehet hibázni... akármilyen helyzet is legyen. Nem csinálunk különleges Prada Sport napszemüveg reklámot, nem adunk Prada Sport napszemüveg véleményeket, hanem kizárólag Prada Sport napszemüveg online boltot hagyjuk, hogy a szemüvegek magukért beszéljenek és a Prada Sport napszemüveg minősége miatt további bemutatásra nincs szükség.

Mi, az Edel-Optics-nál, nem csinálunk rövid távú kedvezményeket, vagy rövid távú Prada Sport napszemüveg eladásokat, hanem egész évben csökkentett áru modellekkel, ajánlott kiskereskedelmi áron foglalkozunk. Mindkét szemmel a divatszeretettel rendelkező ügyfélkörre nézzük, akik nemcsak jól néznek ki, hanem igazi divatnyilatkozatot akarnak csinálni. Végül is: "SEE AN BE SEEN" mottónk nem véletlenszerű. Mivel velünk minden ügyfél egyedi minőséget kap egyedi áron.