HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
INGYEN EXPRESS SZÁLLÍTÁS
INGYEN EYESHAKER MINDEN BOUTIQUE RENDELÉSNÉL
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszavételi garancia
 

Prada Sport Napszemüvegek

 
 
 

termékcsalád

Stilus

Lencse szine

             

nagyságok

 • S
   (11)
 • M
   (39)
 • L
   (126)
 • XL
   (77)
 • XXL
   (17)

ár HUF

 • 54 999 – 70 000 (3)
 • 70 000 – 100 000 (204)
 • 100 000 – 120 000 (68)
 • felett 120 000 (1)
 •  

Termékcsalád

 • LIFESTYLE (PS) (8)
 • PRADA LINEA ROSSA (5)
 
filter
 
Sortierung
 
276
 
 
 
 
 
 

Rendezés

 • Ár szerinti rendezés (a legkisebb ár)
 • a legmagasabb ár
 • order by salesrank
 • Kiadás szerinti rendezés
filter
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Prada Sport napszemüvegek

Divatos öntudat sportos tokban

Bertolt Brecht mondta egyszer:„A versenysport ott kezdődik, ahol a sport már régen nem egészséges.“

Ezt a mondatot a Prada divatbirodalom nemcsak hogy nem vette a szívére, hanem 1997. évi alapítása óta a saját Prada Sport vonalával is napról napra újból megcáfolja.

A divatos fellépéshez (Prada Sport PS 05RS), aktív eleganciával kombinálva (Prada Sport napszemüveg Netex Collection PS 51OS, Prada Sport Intrepid PS 01LS), világos vonalvezetéssel (Prada Sport Benbow PS 53PS, Prada Sport PS 06SS vagy Prada Sport PS 01TS) és részben rendkívüli egyszerűséggel (Prada Sport PS 54SS), ez a divatóriás az egyedülálló napszemüveg kollekciójával egyszerűen több, mint kiérdemelte a kiemelkedő címet: „Egészen nagyszerű sport“. Ez a szemüveg márka azonban nem csak a felső 10.000-et célozta meg ezzel a kollekcióval, hanem a széles tömegeket is lenyűgözi ez a design, ami semmiképpen sem csak a sportbolondoknak áll jól, hanem Karl Marx híres mondásának megfelelően „a nép ópiumává“ lépett elő.

Az adidas és az Oakley mellett itt sem kétséges, hogy az olaszok is elsődlegesen a kedélyes és egyúttal sportos napimádók közé tartoznak, és amikor olyan kreációkat keresnek, amik a klasszikus formákkal és kombinációkkal játszanak, anélkül, hogy teljesen kitörnének a keretek közül, vagy újra fel akarnák találni a kereket.


Prada_Sport/Prada-Sport-Napszemüveg-Férfi_1271x793.jpg


Történet

A Prada Linea Rossa név ötlete, ahogy a Prada Sportot 2003. óta szintén nevezik, ezúttal nem Miuccia Prada fejéből pattant ki, hanem sokkal inkább férjének, a Prada ügyvezetőjének, Patrizio Bertellinek az ötlete volt, amikor az ismert jacht-tervező German Frers hozzálépett, és azt javasolta neki, hogy állítson össze egy saját vitorlás csapatot, és azzal induljon a híres America’s Cup versenyen.

A megvalósítás azután ismét a sztár tervezőnő kreatív kezeibe került, aki haladéktalanul beindította a gépezetet a Prada Sport férfi napszemüveg és a Prada Sport női napszemüveg kollekciók létrehozásához. Mint korábban a Prada ismételt felemelkedésekor, valamint a Miu Miu üstökösszerű felívelésénél, szerepét a Prada Sport projektben sem szabad túlbecsülni.

A termékek minősége mellett természetesen a névnek a szerepe sem elhanyagolható, hiszen a Prada egész egyszerűen mindig is a történelemhez, a minőséghez és a kiválósághoz kapcsolódott, ami nem csupán a divat-világ mellékvágányán halad, hanem a Prada Csoport tudatosan helyezi a középpontba, hogy az új sorozatoknak és termékeknek minél szélesebb platformot nyújtson, és ezek minél előbb megtalálják a helyüket a piacon.

Ugyanez volt érvényes a Prada Sport napszemüvegekre is, amik nem utolsó sorban az anyakonszern igen nagy ismertsége révén, a jellegzetes, a száron látható piros csík a fehér Prada felirattal jóvoltából, valamint a Prada napszemüvegek közismert minőségének köszönhetően az egekbe szárnyaló hírnévre tettek szert. Ebből logikusan következik, hogy egyre több hamisító próbálkozik a Prada Sport napszemüvegek utánzatainak az előállításával, és azoknak a hiszékeny férfiakra és nőkre történő rásózásával. A sikerük azonban igen korlátozott marad, mert egy eredeti Prada Sport napszemüveg már a kidolgozása tekintetében is határozottan eltér egy Prada Sport napszemüveg utánzattól. Ebben nagy szerepe van a Prada partneri szerződésének az olasz Luxoticca szemüveggyártó céggel, ami már 2003. óta létezik, és szakértelme vitán felül áll a szemüvegek piacán.

Prada Sport napszemüveg - A celebek legjobb barátja

A kidolgozás, a márkanév és a minőségi alapanyagok, amiket a gyártás során felhasználnak, csak néhány azon különleges ismérvek közül, amik a sztárok és sztárocskák előtt sem maradhatnak rejtve, és tökéletesen meggyőznek a Prada Sport napszemüvegek minőségéről. A Prada napszemüvegeken kívül az olyan sztárok, mint Rihanna, Christian Bale, Bruno Mars, Tom Hardy vagy Jeremy Renner abszolút meg vannak győződve ennek a divatbirodalomnak a sportos beállítottságáról.

A Prada Linea Rossa napszemüvegek stílusa

A Prada Linea Rossa napszemüvegei a klasszikus formákhoz és színekhez igazodnak. A kitűzött cél, hogy miközben olyan sportágak, mint a golf, a vitorlázás, a jogging, a motorsport vagy a kerékpározás területén is megőrzi a célszerűséget, ezzel párhuzamosan a vörös szőnyegen is jól alakítson.

Az olasz divatóriás tervezői értenek hozzá, hogy egybeolvasszák a sportos és az aktív jellegzetességeket (Prada Sport PS 52QS), anélkül, hogy közben stílustörést követnének el, mint ahogy az Versace vagy Dolce & Gabbana esetében időnként megtörténik, hogy ezzel fújjanak friss szelet a saját kollekciójukba.

Egyedülálló keretek igényes szemüvegeseknek

De aki azt hiszi, hogy a Prada Sport napszemüveg kollekciók régimódiak és beporosodtak, jobban teszi, ha még egyszer, alaposabban megnézi őket. Mert még ha a korábbi Prada Sport napszemüveg kollekciók nagy része klasszikus és diszkrét színekben készült is, mint a Prada Sport fekete napszemüvegek, és a Prada Sport barna napszemüvegek, különösen a Prada Sport napszemüvegek 2013 és Prada Sport napszemüvegek 2018 közötti kollekciói a klasszikus formáktól az abszolút korszerűeken keresztül a legmodernebb retro keretekig mindent felölelnek. A kreatív és legmodernebb Prada Sport napszemüveg modellek a sport- és a lifestyle-esztétikát párosítják egy adag kedélyességgel és hangulattal, és semmiképpen nem kell elbújniuk az olyan konkurencia elől, mint a Tom Ford, Ray-Ban vagy Michael Kors modellek, amelyeket minden különösebb megalapozottság nélkül, gyakran tévesen tekintenek alkalmasabbnak a hétköznapokhoz.

Valóban, a Prada Linea Rossa napszemüveg keretei a bevezetésük óta mindig újra az átértékelt márka-kreativitás, valamint a korszerű és avantgard design kombinációját képviselik. Tiszta vonalak és modern sziluettek jellemzik a kereteket, nem utolsó sorban az ügyes gyártási eljárások és az előrehaladott technológiák révén, így biztosítva azt az összetéveszthetetlen stílust, ami a Prada Sport napszemüvegeket egyedülálló művészeti alkotásokká teszik.

Technológiai mesterművek

A napszemüveg keretekre nem csak az acetát műanyagból készült keretek jellemzők, hanem a műanyag lencsék is, amik 100 %-os UV védelmet garantálnak, és különböző színekben, árnyalatokban és tükrözöttséggel kaphatók. A polárszűrős Prada Sport napszemüvegek éppúgy nem hiányozhatnak a Prada Sport napszemüveg kínálatból, mint a fényre sötétedő változatok. Az orrpárnák rafinált gumi-betétei éppoly jellegzetesek, mint a szemüveg szárak, ezek biztosítják az olasz gyártónak, hogy szemüvegei nélkül alig képzelhető el egy futó vagy más lelkes sportoló arca. Ezt a hatást csak fokozzák a robusztus és sokoldalú konstrukciók.

Ahhoz, hogy a modellek sohase tűnjenek otrombának, a tervezők a stílusos márka-logókkal és a kis ékszer díszítések vonzerejével is igyekeznek fokozni a jó hatást, ami a hétköznapokban is fenntartások nélkül érvényesül, anélkül, hogy a szemüvegek elveszítenék sportos jellegüket. Egy Prada Sport napszemüveg egyszerűen és megkapóan, egy svájci bicska sokoldalúságával mutatja be, hogy ez a modell az aktív és a nyugodt életstílust egyaránt képviseli.

Melyik szemüveg áll jól nekem?

Ha egy napszemüveget keresel, okvetlen nézz körül online boltunkban. Nálunk a Prada Sport napszemüvegek olcsón megvásárolhatók raktárról. A fekete és a barna színek mellett különösen jól beváltak a Prada Sport napszemüveg kék (Prada Sport PS 54TS), a Prada Sport napszemüveg szürke (Prada Sport PS 54IS), a Prada Sport napszemüveg ezüst (Prada Sport PS 56SS) vagy a Prada Sport napszemüveg arany (Prada Sport PS 54RS) is. De ugyanakkor más színezések is, mint a Prada Sport napszemüveg zöld (Prada Sport napszemüveg PS 04RS) vagy a Prada Sport napszemüveg fehér és a Prada Sport napszemüveg narancssárga is megvetették a lábukat, újabb tarka változatokkal bővítve ki a klasszikusok sorát.

A Prada Sort napszemüvegek pilóta stílusú (Prada Sport PS 50RS, Prada Sport PS 56MS), vagy a szögletes keretek (Prada Sport PS 53NS) szintén a legkeresettebbek közé tartoznak a Prada Sport napszemüveg választékban. De a Prada ház választéka nem képzelhető el a kevésbé hagyományos szemüvegkeretek nélkül sem.

Különösen a panto szemüvegkeretek (Prada Sport PS 51SS), vagy akár az együveges (Prada Sport PS 57TS) és a szabálytalan alakú (Prada Sport PS 50TS) is egyre népszerűbbek. A megfelelő Prada Sport modell megtalálásában segítséget nyújt az online felpróbálás, aminél – a saját fényképed feltöltése után – a kiválasztott modellt rögtön felteheted, akár teljes keretes, akár fél keretes vagy szegély nélküli típusról van szó, a program számára mindegy.


Prada_Sport/Prada-Sport-Napszemüveg-Női_1271x793.jpg


Prada Sport napszemüvegek online vásárlása

Egy híres mondás szerint: a változatosság az élet fűszere. De ha nem akarod, hogy elárasszon az online boltunk hatalmas választéka, szűrő funkcióink segítségével nagyon könnyen, online megtalálhatod a legmegfelelőbb Prada Sport napszemüvegedet. Csak állítsd be kedved szerint a kereső paramétereket: forma, szín, anyag, vagy különböző más szűrő opciókkal egyszerűen kereshetsz. Ha még mindig nem vagy biztos a választásodban, a "Szemüvegek Mestere" vagy a bloggereink is szolgálhatnak jó tanácsokkal, hogy a szemüveg vásárlás ne tűnjön egy bonyolult tudományos feladatnak. Ha valaki esetleg személyesen arra jár, szó szerint szemtől szembe is kérheti szakembereink tanácsait, szívesen várjuk a hamburgi AEZ üzletközpontban vagy az Ottensener Hauptstrasse-ban lévő üzletünkben.

Ha sikeres volt a választás, Digitális optikus mesterünk segít a Prada Sport dioptriás napszemüveg megfelelő lencséinek a kiválasztásánál is, mint pl. a Prada Sport napszemüveg kék lencsék esetében (Prada Sport PS 54SS). A napszemüveghez különböző eltérő színű lencséket is választhatsz, a narancssárga (Prada Sport PS 51RS) és az ezüst (Prada Sport PS 03QS) színtől az arany (Prada Sport PS 51TS) és az ibolya (Prada Sport napszemüveg PS 50SS) színen át a rózsaszín vagy a fehér (Prada Sport PS 04TS, Prada Sport PS 05TS) színig. Ha felfedezted a kedvenc modelledet, rögtön online jutányosan megrendelheted a Prada Sport napszemüvegedet, és választhatsz a különböző fizetési módok közül is.

Szolgáltatásaink

A standard vagy az expressz csomagküldéssel garantáljuk, hogy vágyaid tárgya gyorsan és biztosan megérkezzen a címedre. Természetesen, ha a Prada Sport napszemüveged minden várakozás ellenére mégsem tetszene, egyszerűen vissza is küldheted. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencséket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon keresztül, vagy ha arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében. Röviden összefoglalva: „Ott majd segítenek!“

Rólunk

A Prada Sporttal semmit sem csinálhatsz rosszul ... semmilyen élethelyzetben. Nálunk nincsenek se külön Prada Sport napszemüveg reklámok, se nem készítünk Prada Sport napszemüveg értékeléseket, nem is vagyunk kizárólagosan Prada Sport napszemüveg online üzlet, mert ezek a szemüvegek önmagukért beszélnek, és tekintettel a minőségükre, nem igényelnek külön bemutatást.

Nálunk, az Edel-Optics-nál nincsenek rövidtávú kedvezmény akciók, és nem írunk Prada Sport Napszemüveg Vásár-t a zászlónkra, hanem egész évben a modelljeink alacsony áraival, mint kötelező árral csillogunk. Emellett mindkét szemünkkel a divat iránt lelkesedő ügyfeleinket figyeljük, akik nem csak jól néznek ki, hanem igazi divat-megnyilvánulásokat is ki akarnak nyilvánítani. Végülis nem véletlenül a mottónk: „LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD - SEE AND BE SEEN“. Mert nálunk minden ügyfél egyedülálló minőséget kap egyedülálló árért.

Segítségre van szüksége?
Ne ezitáljon, keressen minket, mi segítünk:
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 10-18 között
 
 
fizetési módok
cic
Hitelkártya
paypal
Paypal
wire
Banki átutalás
cod
Utánvét
 
Üzletünk
 
VIDEO TUTORIALS