A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Napszemüvegek
Szemüvegek
Sportszemüvegek
 
 
 
 • Az összes szűrő törlése

termékcsalád

Stílus

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
 • Normál
  Normál20
 • Széles
  Széles

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
Találd meg a megfelelő méretet

Sajátosságok

szemüvegkeret

kerettipus

Lencse szine

       

ár HUF

 • 20 000 – 40 000 (51)
 •  
filter
filter
 
51
 
 
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
 
 
 
1/2
1/2
2

Sylvie Meis napszemüvegek

Sylvie Optics

There is no him in hero“ – „Egy hősben nem kell férfinak lakoznia“ – Ez a mottója a Sylvie Meis napszemüvegek kampányának, amit az energikus holland nő élete is hatásosan példáz, és ami azt is megmutatja, hogy Sylvie Meis nagyságát semmiképpen nem a testmérettel kell mérni. Ahogy mondják: „Siker saját erőből!“ Emellett azok a jelzők, hogy szerető anya, sikeres üzletasszony, talpraesett műsorvezető és elegáns modell, csak néhány a lenyűgöző személyiségét leíró jellemzők közül, amik a sokoldalú tehetségét jellemzik és az átalakuló képességét kiemelik.

Olyan jellemzők, amik a saját tervezésű Sylvie Optics márkaher_Onői napszemüvegek sorozatának forma- és szín-világában jelennek meg. A „Sylvie Designs“ fürdőruha- és fehérnemű-kollekció után a szimpatikus holland nő most a Sylvie Meis napszemüveg kollekcióval újabb lépés megtételére szánta el magát. Ez az út semmiképpen sem tűnik tévútnak. Végtére is a napszemüveg Sylvie Meis barátja és állandó kísérője. Közel 500 modellt nevezhet sajátjának, amik közül számos ékszer-darab található az egyéni gyűjteményében a Sylvie Meis Instagram fiókjában (1misssmeis).

Ezek után a saját Sylvie Meis szemüveg márka megjelenése csak idő kérdése volt, és ez most elérkezett. Hogy a szemüvegek iránt lelkesedő hölgy sosem éri be fél sikerrel, az nem meglepetés, mert célratörő természete minden tevékenységét áthatja. Az Edel-Optics többcsatornás optikus céggel létrejött kizárólagos együttműködése keretében megvalósíthatja elképzeléseit a Sylvie Meis napszemüveg kollekcióval, és bebizonyíthatja, hogy tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy 2018-ban trend legyen. „A napszemüvegek koronázzák meg a kinézetemet“, magyarázza meg a Bredaban született hétköznapi hősnő. „Úgyszólván ez az utolsó simítás, ezért is vagyok boldog, hogy a napszemüvegek iránti szenvedélyemet most a saját Sylvie kollekciómmal juttathatom kifejezésre.“

A hivatalos kötelezettségvállalásain kívül is mindig jól szerepel a Hamburgban élő hölgy. Akár koktélruhában, akár gála-vacsorán, akár alkalmi utcai kinézetben, a hamburgi belvárosban mindig megcsodálják, ha a fiával megjelenik. A „Szombat esti láz“ táncversenyek korábbi műsorvezetője senki máshoz nem hasonlíthatóan érti a módját, hogy hogyan állítsa össze az öltözékét, anélkül, hogy hivalkodónak tűnne. Ebben nagy szerepet játszik az elmaradhatatlan napszemüveg, mint páratlan kinézetének központi kelléke. „Szeretem a divatot, és élvezem, hogy mindig új öltözéket állítsak össze magamnak. Különösen adok a részletekre – és a megfelelő napszemüveg mindenképpen ide tartozik“, mondja az üzletasszony és stílusikon, aki útközben vagy a számtalan szociális média csatornáján, pl. a Sylvie Meis facebook vagy a Sylvie Design Pinterest oldalon is ritkán található meg nélküle.

A hamburgi Edel-Optics viszonteladói márkával most egy új partnert tud maga mellett, aki nem csak osztja a szemüvegekkel, mint divatkellékekkel kapcsolatos nézeteit, hanem a Sylvie Meis szemüveggel a termékkínálatában aláhúzza saját hitvallását is: SEE AND BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD. De a csinos holland nő a megvalósítás során sem érte be a szerepével a partvonalon, hanem világos elképzelései voltak arról, hogyan gyakorolhat átgondolt design javaslataival mértékadó befolyást a kreatív és a gyártási folyamatra.

Az együttműködés eredményeként létrejött modellek nem csak szemrevalóak, hanem a Sylvie Meis szemüvegek minden egyes darabja felveszi a versenyt az olyan nagy és neves márkákkal is, mint a Ray-Ban, Gucci, Tom Ford vagy Prada, stílus, anyag és kidolgozás terén egyaránt. A „her_Okollekció összesen öt elbűvölő modellt foglal magába, mindegyiket négy különböző szín-variációban.

A Sylvie Meis napszemüveg királynő kulcsszó egy egészen új értelmezést kap, és a napszemüvegek egy egészen különleges helyet kapnak Sylvie Meis életrajzában!

A Sylvie Optics modellek

ACTIVE

brand-de/f1SylviBilder1_1000x500.jpg

Az energikus nő mindennapjai kihívást jelentenek. Kiegészítésképpen szinte elmaradhatatlan a sport. Természetesen Sylvie Meis edzése előtt és után, sőt, közben is elmaradhatatlan a napszemüveg. Pontosan ide illenek a nőies panto pilóta-stílusú ACTIVE modellek. A filigrán vonalvezetés modern retro kinézetet ad a fémkeretes szemüvegnek, amiben mindig csúcs kinézeted van. A szolid tükrözöttség hűvös és sportos hatású, míg a nemes dekoratív logó és a szolid Sylvie díszítés´ az acetát szárak végén a szemüveget már első pillantásra is Sylvie Optics eredetiként azonosítja.

CLASSY

brand-de/f2SylvieBilder2_1000x500.jpg

Nemes, előkelő, stílusos, elegáns – sok fordítása van a „classy“ szónak. Végtére is nem mindig a ruha teszi az embert. De a helyes napszemüveggel az ember minden társaságban rögtön jó benyomást kelthet. Az elegáns CLASSY modellekkel semmi sem mehet rossz irányba. A kiváló minőségű acetát keret a divatos túlméretezett kinézettel sohasem lehet helytelen, és olyan legendás stílusikonokra emlékeztet, mint Audrey Hepburn vagy Madonna. Ezen kívül a divatos szemüvegkeret a nagy szemüveglencsékkel egy perc nyugalmat biztosít neked, ami alatt visszavonulhatsz a világtól, és egy pillanatra fellélegezhetsz. Mert a modern hétköznapi hősnőknek is szükségük van időnként egy kis kikapcsolódásra. Ha például a paparazzik megint blokád alá veszik Sylvie Meis lakását, hogy elcsípjenek egy képet róla. További plusz pont a jellegzetes napszemüveg számára, amiről Meis asszony maga is azt mondja, hogy nem csak az UV sugarak ellen véd, hanem azt is megakadályozza, hogy a kíváncsi szemek belelássanak a lelkedbe, akkor is, ha éppen elhagyod a saját komfortos környezetedet.

PASSIONATE

brand-de/f4SylvieBilder_1000x500.jpg

A PASSIONATE modellek tökéletessé teszik a laza alkalmi kinézetet. Emellett az esztétikus fémkeretes szemüvegek a dupla híddal a szemüvegtervezők legújabb kilengéseihez igazodnak. Ugyanez igaz a lapos lencsékre és a tükrözöttségre is, amik a szemüveg ipar top aktuális trendjeit képviselik. A dekoratív Sylvie-gomb a száron egy bizonyos különlegességet ad a szemüvegkeretnek, és mint a Sylvie Optics kollekció exkluzív modelljét tünteti föl. Az ihletet a szemüvegkerethez és a tipikus Sylvie Meis napszemüveg kinézethez a szerelemben és az élet értékeinek a megbecsülésében találta meg a holland nő, különös tekintettel a gyerekére és a családjára.

SELFMADE

brand-de/f99SylviBilder6_1200x600.jpg

A SELFMADE vonal modelljei a macskaszem keretekkel és kerek lencsékkel kitűnő öntudatosságot és olaszos hangulatot sugároznak ki. A SELFMADE modell különösen azokat a nőket célozza meg, akik a saját kezükbe veszik a szerencséjük irányítását. A fém szemüvegek matt felülete hűvös-elegáns és egyben extravagáns hatást kelt. Kiváló minőségű és divatos részletek, mint a Sylvie logó a száron, valamint a rafinált 3D-profil teszik a SELFMADE modelleket a Sylvie Meis napszemüvegek között aktuálissá és egyben időtlenné is. Szerények és meghatók, abszolút kimagaslóak a Sylvie Optics-nál.

SENSUAL

brand-de/f0SylvieBilder7_1000x500.jpg

A SENSUAL vonal minden nőt támogat abban, hogy tökéletesen alátámassza a magabiztos kisugárzását – akár a vörös szőnyegen, akár azon kívül, gála-fellépéseken és társasági eseményeken. A SENSUAL modellel aláhúzod a saját érzéki és nőies oldaladat, egy megfelelő adag szexepillel párosítva. Ezen kívül a félig átlátszó lencsék a szakmai trendek felé mutatnak, és mély pillantást biztosítanak. Végtére is a szemek megmutatása megint menő, in, cool – amelyik jelző éppen jobban tatszik. De nem csak a kinézete miatt vonzza a divatért lelkesedő nők tekinteteit a klasszikus stílusú modell, fém és acetát anyagok keverékéből, hanem technikailag is garantálja a biztonságot a 100 %-os UV védelemmel, minden élethelyzetben és minden napállásnál.

Kiváló minőségű szemüvegkeretek és design

A divatos Sylvie Optics napszemüvegek meggyőznek a hol különleges, hol purista designjukkal és a színezett keretekkel. Rafinált és tiszta vonalakkal, valamint karcálló és robusztus, lapos dioptriás vagy dioptria nélküli lencsékkel, egyesítik a divatos trendeket az exkluzív anyagokkal. A tökéletes megjelenést a luxus minőségű acetát anyag és a merész szemüveg formák kombinációja biztosítják. Magától értetődő, hogy az UV védelem erős napsugárzásban sem hagy soha cserben, ezáltal a Sylvie Meis napszemüveg minden élethelyzetben ideális kísérőd lesz. Ezzel minden tárlat-megnyitón, minden buliban, vagy grillezésnél a szomszédokkal kimutathatod az állásfoglalásodat. A kedvenc szemüveged kiválasztásánál nem ismerünk semmilyen korlátot. Amikor éppen tartalék alkatrészekre vagy pót-lencsékre van szükséged, mindig számíthatsz rá, hogy ha megkeresed ügyfélszolgálatunkat, tettel és tanácsokkal állunk rendelkezésedre.

Melyik szemüveg illik hozzám?

Ha egy Sylvie Optics napszemüveget keresel, akkor az Edel-Optics-nál megtalálod a teljes exkluzív választékot. Bevált designok, mint a macskaszem és a pilóta szemüveg éppúgy megtalálhatók, mint meglepő anyag- és színkombinációk. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes Sylvie Optics napszemüvegedet, igénybe veheted az online felpróbálás lehetőségét, amivel a modelleket rögtön az orrodra teheted. Ha a cipő, illetve ebben az esetben a szemüvegkeret még mindig nyom, blog bejegyzéseink biztosan segíthetnek. A „Master of Glasses - Szemüvegek Mestere“ is egész csomó ötlettel áll rendelkezésedre olyan témakörökben, mint a „Javítások“ vagy a „Beállítások“.

Ha sikeres volt a választás, a Digitális optikus mesterünk segít a megfelelő lencsék kikeresésénél is. Választhatóan megrendelheted a Sylvie napszemüvegedet dioptriás lencsével is. Az már ízlés kérdése, hogy egy bizonyos szín vagy a matt tükrözöttség tetszik-e jobban. Végül is a szemüvegvásárlásnál is igaz: mindenkinek ízlése szerint!

Ha felfedezted a kedvenc modelledet, rögtön online megrendelheted. Ezen kívül ha a Sylvie napszemüveged minden várakozás ellenére mégsem tetszene, 30 napon belül költségmentesen vissza is küldheted. Csak az egyedi készítésű dioptriás lencséket nem lehet visszacserélni, kivéve, ha technikai hibáról van szó. Kérdéseiddel fordulj egyszerűen ügyfélszolgálatunkhoz a helyi telefonszámunkon vagy a szociális média csatornáinkon keresztül, és ha éppen arra jársz, akár személyesen is megkérdezheted dolgozóinkat a hamburgi üzleteink egyikében.

Egyéni szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlás során minden felmerülő kérdésre, mint hogy „mi a pontos Sylvie Meis napszemüveg méretem?“, nálunk megkapod a helyes választ. Mindig melletted állunk összegyűjtött tapasztalatunkkal, akár a digitális, akár az analóg világgal kapcsolatosan. Egyszerűen mielőbb, bonyodalommentesen tájékozódj valamelyik hamburgi szaküzletünkben, az AEZ-ben vagy az Ottenser Hauptstrasse-ban, ahol professzionális, egyedi tanácsadást is nyújtunk. Ezen túlmenően az egyszerű csomagküldés (normál vagy expressz), az ingyenes visszaküldési lehetőség és a sokféle fizetési mód is megkönnyítik a vásárlásodat.

Rólunk

Ha online szeretnél egy Sylvie Optics napszemüveget vásárolni, mi vagyunk a megfelelő tanácsadók. Az online boltban nagyon sokféle modellt találsz, verhetetlen áron. Mint szemüveg specialisták, a divat iránt lelkesedő vevőinknek a „SEE AND BE SEEN - LÁSS ÉS LÁTTASD MAGAD“ mottó jegyében csakis a legkiválóbb minőségű modelleket kínáljuk alkalmi áron. Még leértékelt napszemüvegek és házon belüli termékek kiárusításai is rendelkezésre állnak. Tehát irány előre, és egy kattintással máris elcsábulhatsz az Edel-Optics rendkívüli szemüveg világában!