HOTLINE +36 1 8154348
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszaküldési garancia
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés
30 napos visszaküldési garancia
 

 
 
 
 
filter
 
Sortierung
 
804
 
 
Termék/Oldal
 
Rendezés
 
 

Rendezés

  • Ár - növekvő
  • Ár szerint - csökkenő sorrend
  • order by salesrank
  • Legújabbak elsőnek
filter
 
Designer szemüvegek Esprit ET17514 535
34 749 Ft
 
 
Designer szemüvegek Esprit ET17514 538
34 749 Ft
 
 
Designer szemüvegek Esprit ET17567 545
36 796 Ft
 
 
Designer szemüvegek Sting VSJ639 0J34
25 551 Ft
 
 
 
1/17
1/17
2 3 4
15 16 17

Gyerek Szemüvegek

A gyerekeknek csak a legjobbat!

Mint jó szülők, úgy gondoskodunk a gyerekeinkről, mint a saját szemünkről. De a gyerekek szemeit és a mi szemünket is általában védeni kell! Mivel ezek 28 éves korig fejlődésben vannak, és nem utolsósorban a környezetünkben lévő képernyők számának növekedése miatt, egyre több kihívással kell szembesűljenek. A rossz látást genetikai tényezők is eredményezhetik. Fontos, hogy a csecsemőkortól a pubertásig és a teljes életkoron át, rendszeres látási vizsgálatokot végezzen a szemésznél vagy optikusnál, annak érdekében, hogy ne csak a látóképesség vagy a távollátás, hanem az asztigmatizmus is diagnosztizálva legyen, amely a megfelelő gyerek szemüveggel kompenzálható.

Szemüveg kisgyermekkorban?

A kisgyermekek számára megfelelő szemüveg megtalálása természetesen nem könnyű feladat. Az egyik akadály az arc fejlődése, amely magában foglalja az orrhíd növekedését. Kisgyermekek esetében ez még nem egyértelmű, ami egyéni illesztést igényel. Ezenkívül, a gyermekeknél az orrhíd érzékenyebb, mint a felnőtteknél a stabil orrcsont, mert az arckoponya csontjának kialakulása sok évbe telik. Annak érdekében, hogy ezen a ponton ne érezze magát kényelmetlenül, javasolt egy orrbetét, amely különösen jól illeszkedik és lágyan párnázott.

Gyerekeink jóléte szempontjából, egy másik fontos tipp, gyerek szemüveg olyan karokkal, amelyek a gyermek fejszélességéhez igazodnak és nem túl szorosak. A gyerek szemüveg méretet illetően, a rugalmas anyag előnyös lehet a keret és a karoknál. Ez nem csak megkönnyíti a szemüveg felhelyezését, hanem megakadályozza, hogy a vizuális segédeszköz elkezdjen nyomni, amikor a fej kissé megnőtt.

Gyerek szemüveg szoktatás. Hogyan győzzem meg a kicsit, hogy szemüveget viseljen?

Sok szülő felteszi magának ezt a kérdést, de viszonylag könnyű megválaszolni. Mindenekelőtt, a fenti bekezdés utasításait kell betartani. Mert ha az új idegen test miatt kényelmetlenül érzi magát a gyerek, fennáll annak a veszélye, hogy gyorsan a sarokba kerül, és újra és újra elfelejtődik. Ezért alapvető fontosságú a gyermek szemüveg megfelelő illeszkedése. Végül, de nem utolsósorban azért, mert a gyerekek, természetesen, szeretnek futkározni és a szórakoztató tényezőt veszélyezteti a folyamatosan lecsúszó szemüveg.

Továbbá, meg kell jegyezni, hogy ésszerű döntés nem várható el a kisgyermekektől. A szemüveg viselése sokkal érzékenyebb téma a gyerekek számára, mint a felnőttek számára. Ezért, a kis porontyokat - akár fiúkat, akár lányokat - könnyebb meggyőzni, ha nekik is igazán tetszik az új szemüveg. A türelem különösen fontos, amikor első alkalommal vásárolsz szemüveget, a legjobb döntést a gyerek hozza meg. Mivel minél jobban megtalálja a szemüveget, annál jobban fogja azt majd koptatni.

Ezért, szülőként, elegendő időt kell szánj a szemüveg vásárlására, és inkább kínálj utódaidnak néhány divatos szemüvegkeretet, mert ez növeli annak esélyét, hogy olyan keretet találnak, amelyben egy makacs fiú vagy egy félénk lány boldog lesz. (Vagy fordítva). Mindenesetre, nem kell túlozni sem, hogy megbizonyosodj arról, hogy a megfelelő szemüvegválaszték mellett, pozitív hozzáállás is kell az új kiegészítőhöz.

Az időmegtakarítás érdekében, ajánlott előre nézni online, hogy megállapítsad, mi kínál junior szemüveget e színes világában. Az Edel-Optics divatos, különböző formájú és színű gyerekszemüvegek széles választékát kínálja. Közel 1000 modell és több mint 20 márkával, minden fiatal szemüveg viselő számára található m gfelelő példány. Különösen népszerűek a Ray-Ban Junior szemüvegek, amelyekkel a kis hősök nagyszerű példaképeiknek tűnhetnek. Természetesen, érdemes átnézni az olyan szemüvegmárkák kínálatát is, mint az Oakley vagy a Boutique-Szegmens Stella McCartney márkáját. Ha találtál néhány kedvencet, akkor könnyen otthonról megrendelheted, felpróbálhatod őket a fiaddal vagy a lányoddal, és ha szükséges, ingyen visszaküldheted.

Mire kell még figyelni a gyerek szemüvegeknél?

A gyerek szemüvegnél a legfontosabb a látás rendszeres beállítása. A vicces, színes szemüveg előfeltétele lehet a gyerekeknek a szemüveg elfogadásának, de a lényeg a szem és a látás. És ennek mindig száz százalékosnak kell lennie, mivel a gyermekek életében mindig vannak bukfencek és fáramászások.

Ezeknél a kalandoknál a sérülés kockázata ennek megfelelően magas lehet. A gyerekek szemeinek védelme érdekében, a műanyag vagy polikarbonát lencsékkel ellátott gyerek szemüveget részesítsük előnyben. A műanyag szemüveglencséknek megvan az az előnye, hogy a valódi üvegtől eltérően, ütés vagy általános fizikai erők hatására, nem törik szilánkokra.

Ha gyerek napszemüveget keresel, akkor az UV-védelem szintén nélkülözhetetlen, mivel éppen a gyermekek és a serdülők érzékeny szemét kell védeni az UV-sugaraktól. Nyomatékosan javasoljuk, hogy ne használj termékeket a "CE" szimbólum nélkül. Ha biztonságban szeretnél lenni, online áruházunkban megtalálod a napszemüveget tiszta lelkiismerettel, gyerekek számára is. Mivel a kínálatunkban szereplő összes napszemüveg nemcsak CE-jelöléssel rendelkezik, hanem a legjobb védelemmel is (UV400).

Segítségre van szüksége?
Ne ezitáljon, keressen minket, mi segítünk:
+36 1 8154348
Hétfő -Péntek 9-18 között
 
 
Üzletünk
 
Videó Útmutatók