A legnagyobb azonnal elérhető választék Európából!
Ingyenes kiszállítás és visszaküldés  
30 napos visszaküldési garancia  
mutasd meg az összes eredményt
0
0
Bevásárlókocsi
 
A bevásárlókocsi üres.
0
0
filter
Szemüvegek
Sportszemüvegek

 
 
 

Napszemüvegek

 
 
 
 

Fej Szélesség

 • Keskeny
  Keskeny
  (1 763)
 • Normál
  Normál
  (16 064)
 • Széles
  Széles
  (5 181)

nagyságok

Még nem ismered a szemüvegméretedet?
 

Sajátosságok

Márka

Lencse szine

               

Keret anyaga

ár HUF

 • alatt 20 002 (8)
 • 20 002 – 40 000 (4 210)
 • 40 000 – 54 998 (3 195)
 • 54 998 – 80 000 (7 511)
 • 80 000 – 119 999 (5 489)
 • 119 999 – 199 999 (3 508)
 • felett 199 999 (1 728)
 •  
filter
filter
 
25 649
 
 
Termék/Oldal
 
Rendezés
 

Rendezés

 • Ár - növekvő
 • Ár - csökkenő
 • order by salesrank
 • Legújabbak elsőnek
filter
  
Tom Ford Ian-02 (FT0591 52N) Napszemüveg
193 438 Ft
 
 
Ray-Ban Hexagonal (RB3548N 001) Napszemüveg
72 553 Ft
 
  
Tom Ford Ian-02 (FT0591 01A) Napszemüveg
193 438 Ft
 
 
Ray-Ban ERIKA (RB4171 622/8G) Napszemüveg
65 532 Ft
 
  
Tom Ford Sabrina-02 (FT0764 01B) Napszemüveg
203 618 Ft
 
  
Tom Ford Marko (FT0144 18V) Napszemüveg
203 618 Ft
 
  
Tom Ford Beatrix-02 (FT0613 52T) Napszemüveg
203 618 Ft
P
 
  
Tom Ford Beatrix-02 (FT0613 01C) Napszemüveg
203 618 Ft
P
 
  
Tom Ford Ian-02 (FT0591 20B) Napszemüveg
193 438 Ft
 
 
Ray-Ban ERIKA (RB4171 600068) Napszemüveg
65 532 Ft
 
  
Tom Ford Dax (FT0751-N 01A) Napszemüveg
186 649 Ft
P
 
 
Polaroid P4416 B9W/Y2 Napszemüveg
29 017 Ft
P
 
 
Ray-Ban RB3647N 001 Napszemüveg
77 234 Ft
 
  
Tom Ford Jennifer (FT0008 38F) Napszemüveg
210 407 Ft
 
  
Tom Ford Dimitry (FT0334 01P) Napszemüveg
227 372 Ft
P
 
  
Tom Ford Henry (FT0248 52A) Napszemüveg
227 372 Ft
P
 
 
Ray-Ban Rb3386 (RB3386 001/13) Napszemüveg
77 234 Ft
 
 
 
1/535
1/535
2 3 4

DITA Napszemüvegek

DITA Napszemüvegek – vonzó és időtlen

A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk.

A DITA Eyewear vagy a DITA Official hitvallása nem hagy kétséget abban, hogy milyen igényeket tartanak a DITA napszemüvegek és a DITA modellek felelősei. A stílus mindig is divatos.

Pontosan ebből az okból annyira sokoldalú a DITA napszemüveg. Egyetlen befolyás sem túlságosan helytelen, vagy kizárt. Néha szokatlan, néha esztétikai, néha keveredik a nyugati a keleti elemekkel. Az eredmény kivétel nélkül Hollywood aranykorára vagy az ipari forradalom gépesített szépségére emlékeztet. A DITA napszemüveg-kialakításban tehát nemcsak a legjobbak, hanem az egész világ kombinálódik, ezért a DITA napszemüveg modellek újra és újra bebizonyítják, hogy a stílus mindig divatos.

Azt is kijelenthetjük, hogy a legfontosabb „stylist” - ok és divattervezők körében, ez a márka már nem titok, hogy több mint megérdemelte a „kultusz státust”. „A napszemüveg minden részletében egy félreérthetetlen termékminőség van” - mondta John Mayer, zenész és dalszerző, miután először fedezte fel a DITA szemüveget a Tokiói DITA főüzletben.

A DITA Szemüveg Négy Oszlopa

A DITA keret alapja a minőség, a stílus, az illeszkedés és az érzés. Így az innovatív ötletek játékosan kombinálhatók a mechanikus elegáns stílusokkal, hogy időtlen eleganciát és az egyedülálló DITA napszemüveg minőséget elérjék, amely a szemüveg piacon felülmúlhatatlan. A nagyon különleges DITA napszemüveg élményért felelősek a speciálisan előállított acetátok, nemesfémek és az exkluzív fémalkatrészek, amelyek szimbiotikusan szállítják a DITA életmódot, miután a DITA szemüveg az orrára kerül. A lényeg az, hogy a DITA sokkal több mint az alkatrészei: egyszerűen egy félreérthetetlen megjelenésű életmód. Pontosan úgy, mint ahogy a két, egész életen át való barát, John Juniper és Jeff Solorio elképzelte, amikor Los Angelesben az 1995-ös márkát megalapították.

DITA Napszemüveg – Tökéletesség a 320 előállítási lépésen keresztül

A hagyomány, a kézmüvesség, az innováció és a minőség a DITA Márka érzés szerves alkotóelemei, így a minőségnek nemcsak ára van, hanem türelmet is igényel. Végül is, a jó dolgok időt igényelnek. Ezért, a DITA napszemüvegkeret gyártása akár nyolc hónapot és 320 különálló gyártási lépést is igénybe vehet. Erre a célra, a márka a világ egyik legrégibb szemüveggyártó cégének tapasztalatait használja a gyártási folyamatban, annak érdekében, hogy ne maradjon semmi tartozása azok az igényes ügyfelek iránt, akik a saját szabályaik szerint élnek, és csak a legjobbal elégedettek.

Példa tetszetésre? Semmi probléma. Az acetátkeret polírozásakor az anyagokat lassan különböző formájú és méretű bambuszforgácsba hengerelik, hogy mélyebb, gazdagabb és jobb minőségű kivitel legyen elérhető, megújuló erőforrások felhasználása mellett, vagy mint a művész Lupe Fiasco mondja: „DITA szemüveget viselő vagyok, és évek óta velük dolgozom. Életem minden pillanatában megtalálhatók. A mindennapi életben, valamint a színpadon. Nagyszerű termék, nagyszerű történet, és ami még fontosabb, fantasztikus férfiak és nők fejlesztették ki.”

Ezen túlmenően, a legkorszerűbb, számítógéppel támogatott tervezési technológia, amelyet az óra és az autóiparban is használnak, valamint a speciális hőprésekbe szorított testreszabott fémformák, amik tagadhatatlan szerepet játszanak ezen precíziós keretek gyártásában.

Annak érdekében, hogy a folyamatos inspirációs forrás folyamatosan áramolhasson, a márka számos nemzetközileg elismert tervezővel együttműködik, mint például a Clot, Hysteric, Glamour, Neighborhood, Roen, Undercover, Visvim, illetve a legendás divattervező Cari Zalloni, a Cazal márka tervezője.

A DITA Design – tiszta fény és dicsőség

A tollu-könnyű modellek egy vizuális nehézsúlyt képeznek, nincs mit kérdezni! De a DITA-nak van néhány „bizsu-ja” a választékban, amelyek csodáltassák magukot. Például a DITA Day Tripper elnyeri tekintetét a vastag kerek keretével és diszkréten hagyja a szemét a lencsék gradiens tónusában eltűnni. A vékony keretű napszemüvegek fémkerettel, a DITA Condor mellett sorakoznak - a DITA FEATHERLIGHT napszemüveg - meg a DITA Flight Seven és az éjjeli baglyok számára a DITA Midnight Special, ezek egy pár, a DITA Pilóta útmutatók fejezetéből. Az utóbbi, DITA arany napszemüvegként is kapható, szürke vagy kék tükrözött lencsékkel.

A DITA kék napszemüveg vagy a DITA fekete napszemüveg szintén különösen népszerűek. De az ezüst vagy a Havanna színek is nagyon népszerűek a divattudatos szemüvegviselők között.

Ami a formát illeti, a luxusszegmensben a klasszikus keretek mint a DITA macskaszem vagy a négyszögletű DITA illetve a szögletes keretű DITA válltak be nagyon jól. Különösen a macskaszemü DITA szemüvegekkel, mint a DITA VON TEESE a DITA Revoir és a DITA Dita von Teese helyezte magát a márka előtérbe. A DITA VON TEESE Eyewear a vintage modellekre összpontisít, retro mintával, a modern nők számára. De a rendkívüli anyagok mellett, a keretek különösen meggyőzőek a tegnapi és a mai legjobb keveréknek köszönhetően, hogy a mindennapi életben kényelmesen ragyogjanak.

De még a kerek keretű DITA szemüveg -től is, aminek a legnemesebb képviselője a DITA Believer (hívő), a legmakacsabb hitetlenek is teljes torokból „Hallelujázni“ fognak. Ugyanabban a kórusban énekel a „Bestseller“ is, a DITA Creator, amely úgy képviseli a cég kreatív tervezési erejét, mint semmilyen más példány.

Ez? Vagy az? Vagy amaz? Vagy DITA?

Ha szeretnél Keresni egy DITA Napszemüveget, nálunk, az Edel-Optics - nál megtalálható exkluzívan a teljes termék gyüjtemény.

A megfelelő DITA szemüveg megtalálásához, próbálja ki az Online fitting menüpontot, ahol a modelljét közvetlenül az orrhídra helyezheti. Ha a cipő (vagy ebben az esetben a keret) továbbra is nyomódik, blogunk segíthet önnek. Szintén a "Szemüveg Mester" sok tippet tud adni olyan témákban, mint például a "javítások< / a> vagy Beállítás a repertoárban.

Ezen túlmenően, ha nem tetszik a DITA szemüvegje, akkor egyszerűen ingyenesen visszaadhatja 30 napon belül. Ha bármilyen kérdése van, a DITA csere alkatrészekkel vagy valami hasonlóval kapcsolatban, hívja fel az ügyfélszolgálatot a helyi telefonszámunkon, vagy a szociál média csatornáinkon keresztül.

A mi egyéni szolgáltatásunk

A szemüveg vásárlásakor felmerülő bármilyen kérdésére, például a "megfelelő DITA szemüvegméret esetén, bármikor kapcsolatba léphet velünk. Mindig önök mellett állunk koncentrált szakértelmünkkel, akár a digitális, akár az analóg világban is. Ezenkívül, az Ingyenes Standard fuvarozás (vagy az expressz), ingyenes visszatérítés és a különféle fizetési módok a vásárlás elvégzéséhez.

Rólunk

Ha akarja, hogy online DITA szemüveget vásároljon, akkor mi vagyunk a megfelelő kapcsolattartó ön számára, avagy a megbízható DITA szemüvegforgalmazója. Márkás szemüvegek, minden modell - online webáruházunkban verhetetlen áron találhatók. Ugyanakkor mindig lehetősége van összehasonlítani azokat a modelleket, amelyek hasonlóak a DITA.

A divat iránti lelkes ügyfelek szemüveg szakembereként, a "SEE AND BE SEEN" mottó szerint, a legmagasabb minőségű modelleket kínáljuk, abszolút megengedhetően. Itt található továbbá a házon belüli szemüveg akció. Nálunk megtalálható - a DITA mellett - minden, amire szívük vágyakozik. Tehát indulás! Utazzon egyetlen kattintással az Edel-Optics rendkívüli világába, és élvezze az egyedi DITA szemüvegélményt.

Szívesen segítünk!
Márkák

Exkluzív Napszemüvegek minden ízléshez

2024 - ha erre a szezonra divatos és természetesen extravagáns kiegészítőket keresel, akkor az Edel-Optics online áruházának Napszemüvegek ajánlataival nagyon jó helyen jársz! A divatrajongók nálunk a csúcskategóriák minden Napszemüvegek árnyalatát megtalálják: Márkáink és kollekcióink sokszínűsége napjaink legnépszerűbb trendjeit egyesíti a klasszikus ízléssel. Akár némi nosztalgiára, akár futurisztikus vagy minimáldizájn hangulatra vágysz, a legfelkapottabb tervezők divatmetropoliszok légkörében ihletett alkotásai valódi viselhető műremekek mindenki számára. Minden alkalomhoz a megfelelőt - az Edel-Optics választékában a ragyogótól kezdve a finom eleganciáig minden kiegészítő megtalálható, a divatos megjelenéshez.Aktuális kollekcióink hiánytalanul fedik a trendeket, klasszikusan időtálló darabok, retro esztétika és nosztalgikus hatású termékek széles választékával. Nem véletlen, hogy a Ray-Ban RB3447 001 , Oakley OO9290 929020 vagy Tom Ford FT0591 52N modellek annyira feltűnőek és felkapottak. Nem csoda, hogy a szezon legnépszerűbb darabjai nem csak sztárok és ismert emberek körében tartoznak a kötelezően viselt darabok közé. A stílusvariációk szinte határtalanok, teljesíthetetlen kívánságokat valójában nem ismerünk. A nemzetközi divatvilág legismertebb nagykövetei a diszkrét eleganciát és a feltűnőséget kedvelő divatrajongók számára is minden ízléshez, hangulathoz és alkalomhoz megalkották a megfelelő kiegészítőt. Akár szórakozás, utazás vagy sport céljára vásárolsz, online áruházunk a funkció és formavilág széles palettáját kínálja, hogy garantáltan stílusos legyél ebben a szezonban is.Napszemüvegek kategóriánk kizárólag világhírű, nagy tapasztalattal rendelkező és magas értéket képviselő márkákat vonultat fel. Ezek a modellek nemcsak stílusukkal csábítanak, de magas minőségük és feldolgozottságuk is rendkívül meggyőző. A célszerűség a sportszemüvegeken kívül más területen is az egyik legfontosabb szempont. A legkiválóbb műanyagok és válogatott fém alkatrészek gondoskodnak a megfelelően kényelmes viseletről. A lencsék karc- és törésállók, és megfelelnek a legszigorúbb egészségvédelmi előírásoknak is. Röviden: A Napszemüvegek -el másképp fogod látni a világot. A maximális használhatóság érdekében számos modellünk a te dioptriáiddal is kapható. Napszemüvegek termékeink online áruházunkban kedvező áron érhetők el. Rendelj kényelmesen, online.
 
Üzletünk
 
Videó Útmutatók